Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżmy Prezydentowi Chrzanowskiemu |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżmy Prezydentowi Chrzanowskiemu |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Szczebiotka Jak nie masz nic mądrego do napisania, to po prostu nie pisz.!!!!!!!
|
|
dziękuję :)
|
|
Lepiej napiszcie, gdzie w Łomży można kupić flagę ?
|
|
____________(—`*´—) ___________(—`(*)´—) _____ (—`*´—)_ (_.^._) (—`*´—) ____ (—`(S)´—) _____(—`(C)´—) ___¶¶ (_.*._)¶¶__¶_¶¶(_.*._)¶¶ _¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶(S`v´—)¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(—`(*)´—)¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(_.^._)¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(C`v´—)¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(—`(*)´—)¶¶¶ ___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(S.^._)¶¶ ______¶¶¶¶¶¶(C`*´—)¶¶¶¶¶ ________¶¶¶(—`(*)´—)¶¶ ___________¶(_.^._)¶ _____ (—`v´—)_ ¶¶¶¶¶_(—`v´—) ____ (—`(S)´—)_ ¶¶¶_(—`(C)´—) _____ (_.^._)____¶___(_.^._ .......................(,) ..........).........._'\!/'_ .........(,).........(""""") ......._'\!/'_.•°*”~*.•°*”~* .......(""""")**** .•*”~.•*”~*.•<< >> *************************
|
|
dziekuje za twoj udzial, mysle , ze z czasem mozemy sie dogadac
|
|
Autor: MR.Y (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-11-10 13:06 Szczebiotka idiotka , jak cie spotkam to zrobię ci z ryja galaretę , a moderator tego forum , będzie schowany do wora , moderator to CWEL i robi laskę ruskim czy ktos mnie o to nie prosil??????????????????????
|
|
Jestem dobry w skokach w bok !!!!
|
|
sielsko anielsko:)
|
|
szczebiotka a może Ciebie ugryzł ?? jesteś taka głupia że Cię szkoda Eh. Szkoda z tobą polemiki bo to jak wojna z wiatrakami .
|
|
Witam Wczoraj miałam komisję lekarską i wreszcie wszystko się im "zgodziło". Niestety na nabór 16.11 nie "załapę" się. W KW powiedzieli, że planują następny nabór w grudniu, lecz to nie jest 100 % zapewnienie. Moi znajomi z innych miast w łódzkim też otrzymywali podobne informację, więc może coś w tym jest? Liczmy na to, że KGP ogłosi następny nabór w grudniu. Pozdrawiam DiDi
|
|
PLAN DNIA NA JUTRO 10:00 POBUDKA 10:15 SNIADANIE 11:00 KAPIEL RELAKSUJACA 12:00 WIETRZENIE DOMU 12:30 WYCHODZIMY Z DOMU I SZUKAMY KOSCIOLA NAJDALEJ LEZACEGO OD NASZEGO DOMU 14:00 MSZA SWIETA 16:00 PO DRODZE POWROTNEJ ZAJSC NA STATOIL KUPIC PIWO I GORZAŁE 18:00 ZAJSC DO ZNAJOMYCH 03:00 WROCIC OSTRO NAJEBANY
|
|
10:00 POBUDKA 10:15 SNIADANIE 11:00 KAPIEL RELAKSUJACA 12:00 WIETRZENIE DOMU 12:30 WYCHODZIMY Z DOMU I SZUKAMY KOSCIOLA NAJDALEJ LEZACEGO OD NASZEGO DOMU 14:00 MSZA SWIETA 16:00 PO DRODZE POWROTNEJ ZAJSC NA STATOIL KUPIC PIWO I GORZAŁE 18:00 ZAJSC DO ZNAJOMYCH 03:00 WROCIC OSTRO NAJEBANY
|
|
jeeeeeeeeeee
|
|
pie rdolec szweda sie , co mu ku rwa zrec nie daja w domu??????????????????? jak nie daja kur wa zrec to pier dolca uspic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Będziesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak będziesz nie grzeczna :):):):)
|
|
ee sprzedałbym z jakuzzi i oczywiscie osobistym helikopterem, bo niestety z parasolem juz nie ma
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szczebiotka szmata w łapska i wycierać mi te płaty wścieklizny z podłogi !!!!!!!!!!!!!!!! ALLLLEEEE JUŻŻŻŻŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Kochani mam do was ogromną prośbę . Potrzebuję importować dużą ilość białej kapusty z Niemiec a kompletnie nie wiem jak się za to zabrać ... P.S. proszę o pomoc
|
|
serio
|
|
No Kołakowski nie ma nic do Zambrowa i Kolna, ale możę coś mieć do Łomży, ponieważ Brzezinski jak nic nie zrobił do tej pory to i nic nie zrobi w przyszłości. A biorę pod uwagę też innych kandydatów Kołakowskiego podałem tylko jako przykład
|
|
gratulacje dla łks:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |