Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandal !!! Gdzie jest CBA? |
nie;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandal !!! Gdzie jest CBA? |
Ciesz się sławą i nie pytaj o nic .
|
|
no a co my mamy powiedziec?? nie wiem gdzie szukac.. gdybym wiedziała to bym Ci napisała:) Wy macie problem i dziewczyny tez maja problem:) My nie mozemy patrzec na to jak one sie zachowuja i sie za nie musimy wstydzic i jestesmy wrzucane do jednego worka... niestety... a powiedz mi gdzie my mamy szukac normalnych facetów wiernych i szanujących???
|
|
Iwona, mazowiecka 1A
|
|
|
|
a ja tam bym je pukną
|
|
Szymonek pewnie ci biznes słabo idzie?Chłopie głowa do góry!
|
|
fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) kotfilemon (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Wiadomo kim jesteś obrońco uciśninej partaczki.Mam nadzieję,że ciebie zaboli ząb i to tak,że sam wyleci z gęby."sklecić" widać jaki poziom reprezentujesz...szkoda słów."Szansa obrony" dla kogo?dla partaczki.
|
|
Szczerze to wolałbym już: ...czyli stare, niezawodne, POJEMNE i tanie w eksploatacji Ikarusy. :) Przynajmniej na przepełnione zazwyczaj rano linie "8" i "10". :)
|
|
temat TRENDY.
|
|
Przeczytajcie ten cytat: „WORD 2” otwarty Regionalne Centrum Bezpieczeństwa Ruchu Drogowe – taką nazwą określone zostały nowe obiekty Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Łomży, które w poniedziałek oficjalnie otwarto. Okręgowa stacja kontroli pojazdów, budynek administracyjno-dydaktycznego, a także towarzyszące im garaż, magazyn soli i czterostanowiskowa myjni bezdotykowa, wraz z niezbędną infrastrukturą techniczną i wyposażeniem kosztowały ponad 15,5 mln zł. Wszystko i został pokryte z dochodów własnych WORD Łomża - To jest najlepiej funkcjonujący WORD w województwie podlaskim – mówił Jacek Piorunek członek zarządu województwa podlaskiego, który to formalnie sprawuje nadzór nad trzem działającymi w województwie takimi ośrodkami. Normalnie rence opadajom...
|
|
Dran,Wafel ja pracuję caly czas ale mam już dość niskich płac i wyzysku!Nie wytrzymuję już tego psychicznie i chcę uzmysłowić pracodawcom żeby coś zmienili bo większość ludzi pracuję za grosze ale wiem że sam nie wiele zdziałam a jednak próbować warto!
|
|
/
|
|
podaj cene i numer jakbys mogla
|
|
STOP!
|
|
pioruńsko piorunkowa reklama pseudo " dokonań " . lomżyniacy powinni paść na kolana { i wyć ze śmiechu }
|
|
Dran nie jedna ale dwie i każda powinna zarabiać aby utrzymać rodzinę!A wczoraj słyszałem opinie od taksówkarza że chłop powinien zarabiać 3-4 tyś.zł
|
|
Poszukuje dobrego i w miare taniego geodety okolice Nowgrodu, Zbójnej , Łomży Prosze o namiary
|
|
Jeśli się właściciel nie znajdzie, ja chętnie przygarnę.
|
|
Polska być trudny język. :)
|
|
chatka wiem gdzie :D,np w kościele, lub też forum 4lomza ;D SD tylko puknął,tylko to czy coś więcej? Teraz dziewczyny tylko do pukania, do czego to doprowadziło.
|
|
prosze mi wyjasnic, do czego to to jest podobne?
|
|
Haha... spoko heee ;P
|
|
znam takie co mocno zagluszaja temperament, a potem totakie cnotki niewydymki
|
|
ANGEL masz rację,ciężko,ale może to wynikać z za dużych wymagań z waszej strony.Wiadomo taka która się ceni pierwszego czy nawet drugiego porządnego nie weźmie.Do tego dochodzą też inne cechy charakteru czy wyglądu,a w tym też się przebiera.Tak czy siak nie takie to proste jak by się wydawało, takie czasy,im dalej tym trudniej w życiu sobie poradzić z czymkolwiek.
|
|
To chyba Ty taka jesteś
|
|
ty moze i tak dziewczyny normalnie rozwiniete akceptuja swoja seksualnosc do ku rwy nedzy
|
|
wiem co to znaczy mialam takie chwile , prosze o wyrozumialosc, osoby w takim stanie ducha sa zdolne do wszystkiego
|
|
Przykro mi, że nie wytrzymujesz tego psychicznie. Dlaczego się nie uczyłeś? Czego spodziewasz się ze swym brakiem wykształcenia i kompetencji? Zatrudnię Cię, ale co Ty umiesz robić? Pozdrawiam. PS. do małolatów: przeczytajcie sobie historię "inspekorka" i zrozumcie, że z Waszym podejściem do nauki i do pracy będziecie dokładnie w tym samym miejscu, gdzie on, czyli w d....
|
|
Cena to ok 40-50 zł. a numer: 698899089 xD
|
|
jaki maly paskudny, okropnosc
|
|
wez tu takiego utrzymaj w reku, to nie mozliwe!
|
|
O, nie wątpię, że dasz radę. Tylko, jak to się mówi, z armatą na komara?
|
|
Hej... zna ktoś może jakieś fajne bity??? Interesuje mnie muzyka klubowa. dużo basu i jazdaa ;D
|
|
nie znam , ale uwielbiam gitare, wszystkie sztuczki
|
|
:-)))))))))))) Ja w kwestii formalno - informatycznej tylko do niektórych óżyszkodnikuw forum. Otóż jeśli obok nickname użytkownika pojawia się ta sama nazwa to NIE OZNACZA, że obaj mają taki sam adres IP a TYLKO tego samego DOSTAWCĘ internetu. To by było na tyle. Któryś z użytkowników ma tutaj cudny i bardzo prawdziwy podpis pod każdym postem, zacytuję : GOOGLE NIE MA WAKACJI Dodałbym do tego jeszcze coś : rozum też nie powinien mieć. Pozdrowienia i uśmiechu więcej :-)))))))))
|
|
a po co ci?
|
|
To już jutro :) Ę.Ą.
|