Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria Bawełna |
no tak, jak sprzataczka co ukradnie, i nie daj boze, cos cennego, i nie przyzna sie, jak takiej mozna udowodnic ,ze to ona?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria Bawełna |
beda w kontaktach pisac, przeczytam sobie
|
|
Dran: Są ludzie, którzy o swoje przyszłe zdrowie i możliwość poczęcia dziecka w późnieszym okresie nie dbają. Są tacy, co na 1miejscu stawiają pracę, karierę a później, gdy mają już swoje lata 'naturalnie się im nie chce'. Są też tacy, co mogą naturalnie, ale wolą - z różnych przycyn - in vitro... Dlaczego Państwo nie pomaga ludzom w ten sposób, że tworzy dobre warunki do rozwoju rodzin? Dlaczego ludzie boją się iść na macierzyński bo potem stracą pracę? Nie lepiej naturalnie podnieść przyrost? Lepiej sztucznie? Dziś piszemy i dyskutujemy o in vitro, budzi to różne emocje. A co będzie jak się już z tym oswoimy? Co zrobimy jak stani się to już 'normalne'? A może potem, ktoś sobie pomyśli, 'że skoro udało się komuś nam pomóc i sprawić', że urodziło nam się dziecko to chcielibyśmy jeszcze jedno, jeszcze jedno dokładnie takie samo... i znowu rozpocznie się dyskusja...
|
|
nie bij piany tylko czekam na konkrety !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na przeciwko pogotowia na sz.zambrowskiej,są dentyści na Nfz,żona rwała dwa na raz i wszystko ok!
|
|
trzeba jechać!
|
|
A dał ktoś szansę obrony tej dentystce? Milena jesteś albo bardzo młodą osobą , albo bardzo płytką. Zapisz się do pis tam ci pomogą. Nie potrafisz sklecić poprawnie kilku zdań, jak pamiętam nie opisałaś również jakąż to krzywdę zrobiła ci ta dentystka.
|
|
ja to bym takiemu zdrowo przypier....
|
|
a i owszem 606 416 156
|
|
te godz które podałam, to sa godz wizyt na fundusz a z tego co pamiętam, to kolejki do niej są wg mnie spoko babka, choć za szybko wysłała mnie na cięcie :) ale od czego są konsultacje u inni
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |