środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żyje nam się coraz lepiej?

stop nie bądż zwyczjną świnią - bo piszesz kłamstwa. Jeżeli twierdzisz ,że nie mam racji to zapraszam do sklepu Fenix - choćby nawet zaraz możesz sobie sprawdzic przedstawione fakty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żyje nam się coraz lepiej?

Nie no Pluto, fakt jest taki że założyłeś konto żeby smarować konkurencję, ba nawet założyłęś 2 czy 3 konta. Dużo wysiłku wkładasz w to co piszesz i dużo nienawiści. Chyba Fenix czy tam Społem bo już nie wiem stanowi dla Ciebie dużą konkurencję :)

Jak już mówiłem osoby inteligentne nie dają się nabrać na takie numery :)

na temat oszukiwania przy kasie nie pisałem więc mi tego nie przypinaj a czarny PR to te sklepy robia sobie same codziennie poprzez niską jakośc obsługi , słaby asortyment towarów , wysokie niczym nie uzasadnione ceny wieksze niż gdziekolwiek indziej o 15 d0 50% - więc sie nie wysilaj pseudointelektualnie.

ktoś-coś ale mam trochę więcej postów a nie zakładam konta żeby napisac "wall of text"a później następnego żeby sobie przytaknąć, niech sie Admin wypowie bo na tym forum to się już często zdarza, powinien być Ban na IP za multi accounting ::)

Autor: Pluto (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-11-10 10:27

więc sie nie wysilaj pseudointelektualnie.

Widzę że dużo emocji zaraz będzie internetowy szął, obrażanie i takie tam.
Nie przejmowałbym się tym, pamiętaj że w internecie nie jesteś anonimowy człowieku!

Stop

Wiem wiem, żartowałem :):)

A co do Blaszaka to nie mam żadnych zastrzeżeń :):):):)

Często chodzę tam na zakupy i nigdy nikt mnie nie oszukał :):)

Nie mam w zwyczaju porównywać cen pomiędzy paragonem a półkami , bo i kto by to spamiętał mając pełen wózek zakupów ??????

A zapisywać sobie na kartce cenę z półki PO TO TYLKO ŻEBY PORÓWNAĆ JĄ Z PARAGONEM ????? ABSURD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A zresztą nikt na siłę do sklepu nie ciągnie , skoro nie odpowiada nie chodźcie tam , w łomży jest tyle sklepów że na pewno znajdziecie odpowiedni dla siebie :):):):)

ha ha czy ty uważasz ,że to coś da . Jeżeli tak to jesteś wyjatkowo naiwny Panie ktos- coś.

A takie pytanie mam, zupełnie z innej beczki.

Jakbyście mieli pracować po 8 godzin za 1200zł to też byście mieli ochotę się uśmiechać do każdego? Wyższy standart? Tego oczekujecie? Ciekawe czy sami sie do ludzi uśmiechacie i robicie minę do złej gry. Te kobiety też zarabiają na życie, też ciężko harują na swoje marne grosze bo jaka sytuacja w Łomży jest każdy widzi i wie, ale ludzie jak to ludzie, nawet leżącemu dowalą. Tak to wygląda, człowiek człowiekowi wilkiem, dlatego boli mnie te oczernianie ludzi.
Zapłać mi jeden z drugim 2500 zł a obiecuję że się do każdego klienta pięknie usmiechnę :) Czujecie szerszy kontekst?

www.lks.4lomza.pl/forum
wszystkie informacje o meczu !

ktos - coś weż chłopie i nie roztaczaj tu tej absurdalnej wizji bo ze smiechu to się dosłownie oszcze. Bombardują piszących okolicznymi tematami nie zmienicie ich oceny tego sklepu a oto wam Panowie tu chodzi a nie o pewne zasady do których sie tak histerycznie odwołujecie.

stop jesteś zwykłym pieniaczem , który najwidoczniej lubi jak ludzie się denerwują na podstawie nie prawdziwych oskarżeń, i wiesz co myślę że moze jesteś pracownikiem jednego z tych sklepów i właśnie w ciebie uderzył ten post.
Nie masz racji , i napewno adres ip mój i Pluto nie jest ten sam, a jak widać inni mają podobne spostrzeżenia .
I wypraszam sobie takie uwagi .

Autor: doreen (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)

Dziękuję dobranoc

Imię (nazwa) użytkownika: Pluto
Imię: Pluto

:):):):):)

Akurat tyle ile w temacie .

Konto założone celowo aby kogoś oczernić ?????

Masz sklep w pobliżu tych 2 sklepów ???????

asw ale jaka sprawe? Widzisz tu jakas sprawe? :) Przeciez ten typ narzeka na forum non stop i w kolko klepie to samo, przy czym o ile pamietam, chyba nigdzie nie pracuje, bo pod innym nickiem wyzalal sie jak to go do pracy nie chca...
Wiec co bagatelizowac? Jakies narzekania i pretensje do zycia? Oczywiscie, a co innego chcesz z tym zrobic?

Białystok ma szczęście do tych cystern w 89 roku jak pamiętam wykoleiły się cysterny z chlorem . Jakby one wybuchły albo się rozszczelniły to wybiło by to pół Białegostoku nawet 100tyś ludzi . Wtedy też nikt nie zginą jak dziś .

slyszalam od ludzi , ze lokal jest boski, tylko obsluga kiepska

hej naszła mnie ochota na chińczyka ma ktoś może jakaś ulotkę z menu chcę coś wziąć na wynos , był ktoś ostatnio w złotym smoku może jednak przejść się do starego chińczyka ?

kaniak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org