Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakończenie AFERY |
Wiecie ludzie co to jest tzw. CZARNY PR? Można się z tym spotkać w internecie na każdym kroku, to znaczy - zakładasz sobie konto, smarujesz konkurencję, później zakładasz kolejne i kolejne i pod pozorem "innej osoby" też zgadzasz się z poprzednikami. Jednakże łatwo taki fakt zdemaskować, osoba inteligentna sama się domyśli że coś jest nie tak. Ot, wystarczy mieć łeb na karku - osoby wypowiadające się w tym temacie mające po 1 - 2 posty? Osoby wypowiadające się tylko w tym temacie, nowe na forum i ten sam adres IP? Tylko osoba półinteligentna nie zauważy że : Imię (nazwa) użytkownika: Pluto Posty: 2 Imię: Pluto mię (nazwa) użytkownika: doreen Posty: 1 i zwrócić warto uwagę na adres IP : (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Tak samo z tą dentystką co jakaś Milena smarowała na kogoś pod pozorem anonimowości. Głupi ludzie i tyle. Co do Społem, to raczej tam kupuję u mnie na Południu, chociaż nie zawszę i jakoś nigdy mnie nikt nie oszukał a jestem osobą dokładną z reguły. I myślę że potwierdzeniem tego mogą być osoby które tam robią zakupy codziennie - to że jedna osoba - najprawdopodobniej konkurencja chce zrobić CZARNY PR nie znaczy że tam codziennie oszukują czy kradną, to niedorzeczne. Z resztą, tam nie pracują maszyny tylko ludzie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakończenie AFERY |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Zakończenie AFERY |
Żebrosia - W podstawówce pewnie byłaś miską. I chłopaki gwizdali kiedy szłaś przez boisko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |