czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Duda kłamał?

Tak Franio11 masz racje wiesz może gdzie można to wykonac??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Duda kłamał?

Camino de Santiago w Hiszpanii

jeszcze nie wiem, ale myślę intensywnie

a blizej ? tylu dni wolnych nie mam, i zamierzam przemieszczac sie samochodem,

zbyszko, bardzo dobrze znam, robilam tam moje wesele i na salach mie oszukano, wiec nie wiem

Gratuluje niezwyklej skrupulatnosci w liczeniu znajomych... I juz wierze, jak wszystkie te 2532 pary na wyscigi spowiadaly Ci sie ze swoich problemow osobistych, czy planow dotyczacych rodziny...
Ty chyba jednak srednio rozgarniety jestes jak na swoje lata...

"Osoba która się zbulwersowała ,albo się dobrze puszczała,robiła karierę,lub jest lekarzem, bo to tej grupie zależy na dużej kasie"

To w takim razie analogicznie, biorac pod uwage Twoj niezwykly wywod na temat wszechstronnych zalet i korzysci wynikajacych z alkoholizmu, albo niezle chlejesz albo produkujesz lub sprzedajesz gorzale, bo tylko te grupy maja interes w propagowaniu tej patologii spolecznej...

Coz za prosta i bezbledna logika prawda?

pewnie chesz bym przywiozla szampana?

Jesli bys byla taka mila nie mialbym nic przeciwko

pod namiotem

owszem lenistwo i zbytnia pewność siebie pracujących tam osób oto co usłyszałam w jednym ze sklepów społem "pani tam nie szuka tam nic nie ma dla pani " gdzie Pani siedzącej za kasą nie chciało się podnieść swoich szanownych liter dodam iż byłam jedyną klientką w tym momencie ceny mają kosmiczne dobrze ,że nie są to jedyne sklepy w naszym mieście :)

witam,
zgadzam się założycielką tematu, tak rzeczywiście jest i niestety jest to nagminna praktyka. Ale nie tylko tam takie rzeczy sie zadażają , jeszcze jednym takim sklepem jest sklep FENIX na Wojska Polskiego. Tam także na półce jest inna cena , a przy kasie normalnie dech zapiera. Miałam sama taki incydent kiedy towar z dnia na dzień zmienił cenę z 2.50zł do 5,00zł. BYłam w szoku. Towar oczywiscie zostawiłam przykasie!!! Niech same sobie kupują za takie ceny!!!!
Jeszcze jedną bardzą ważną sprawą o której należy tutaj wspomnieć to BARDZO OPIESZAŁA I NIE PRZYJEMNA OBSŁUGA W SKLEPIE FENIX, one normalnie robią łąskę że tam pracują. Na stanowiskach z warzywami , wędliną i słodyczami można godzinami STAĆ , a żadna nie raczy podejsć żeby zważyć towar. To normalnie katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak samemu się panie zawoła to wzrokiem zjadają z miejsca , bo przecież jak mozna im przeszkadzać kiedy ona mają inne zajęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KASY a to już sama poezja. W sklepie Fenix,są dwa stanowiska kasowe oraz stoisko monopolowe z kasą. Oczywiscie w kasach nigdy nie ma żadnej pani ekspedientki, tylko na monopolowym gdzie zawsze piętrzy się milowa kolejka!!!!!!!!!!!!! Tego też nie rozumiem, dlaczego ja muszę stać w jednej kolejce z wydającymi nieprzyjemne zapachy i spragnionymi płynów procentowych klientami , kiedy ja chce zapłacić za mleko i pieczywo!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????
Omijam ten sklep , i polecam go tym którzy uwielbiają spędzać długie godziny w sklepowych kolejkach i tych którzy lubieją przepłacać za towar ...
pozdrawiam

szczebcia

Ty jedziesz sama i ja sam , na miejscu się spotkamy i dogadamy :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Po czym ci to oceniać po 2ch postach w internecie? Naucz się zasad kulturalnej dyskusji, od tego jest forum. Rzucasz się i pienisz, widać naprawdę ci zależy nad obsmarowaniem i ludzi i sklepu i innych użytkowników forum. Może się zastanów do kogo piszesz? Skoro każdy kto nie zgadza się z toba jest "półinteligentem" i chcesz doprowadzać na uprzęży. Ja się wypowiedziałem to co myślę na ten temat, ty możesz sie pienić dalej człowieku.

A osoby inteligentne ocenią.

no ciekawa jestem wyniku :)
kibicować oczywiscie będę:)

Biało-czerwone to barwy niezwycieżone!

Z tym szaleniem lub nie to trochę też kwestia podejścia do życia. Jeśli dla kogoś związek pomiędzy dwojgiem ludzi celuje przede wszystkim w małżeństwo a w konsekwencji w dzieci to faktycznie bycie szalonym nie jest zbyt pożądanym zjawiskiem. Jeśli jednak sprawa małżeństwa i potomstwa jest dla Ciebie mniej ważna i wolisz najpierw porządnie wyskakać się w życiu to nie ma co zwracać uwagi na to, że innym to przeszkadza.
Niestety w Łomży i innych małych miastach osoba bardzo szalona w wieku lat 20-22 i więcej jest nie najlepiej postrzegana. Jednak przyznam Żebrosia, że Twoja postawa mi np nie przeszkadzałaby :)
Trzymaj się ciepło

szczebcia

To jest pierścionek zaręczynowy :):):):):)

Na rękawiczki jeszcze za ciepło a poza tym jak by to wyglądało gdyby pani kroiła ci wędlinkę w fioletowych dzianych rękawiczkach ????:):)

Też lubisz ten sklep skoro z Paryża na zakupy do niego przylatujesz:):):):)

wiecej moja noga tam nie powstnie, wole moj irrealistyczny kokon

Kochani forumowicze! Zachęcam do wypowiedzi i zgadzania się ze mną! A kto się ze mną nie zgadza jest tak głupi i naiwny i półinteligentny jak Stop. - Tak Pluto? To chciałeś powiedzieć?

"Autor: Pluto (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-11-10 11:01

stop ty jestes zwyczajnie głupi i nic więcej .

Pluto

Autor: Pluto (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-11-10 10:59

kochani forumowicze zachęcam do wypowiedzi , może kolega stop w końcu przestanie kłamać i zarzucac kłamstwa innym

Pluto"

Ja tu tylko zdemaskowałem to że piszesz tylko żeby oczernić i zrobić Czarny PR. Ja podałem konkretne argumenty na to, ty mnie wyzywasz od głupków. O co chodzi? jaki masz cel? Może się podzielisz?

tak masz rację. Ale to nie jest ten problem . Ten sklep ma szanse na duże obroty a i za tym wyższe pensje dla pracujacych tam Pań. Szanse trzeba wykorzystać poprzez odpowiednie zarządzanie - bo czesto to co robią te Panie jest wynikiem otrzymanych poleceń. Ja osobiście nie oceniam ich zaangażowania i wkładu pracy bo nie chcę . Sklep ma jeszcze szanse do czasu gdy powstanie nowy hipermarket na bawełnie. Potem będzie już po ptokach i Fenix wróci do popiłów.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Autor: Pluto (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-11-10 11:04

ha ha czy ty uważasz ,że to coś da . Jeżeli tak to jesteś wyjatkowo naiwny Panie ktos- coś.

Pluto

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A no widzisz !!!!!

Nawet niemasz na tyle odwagi żeby spróbować :):)

Wyobraź sobie że daje i to dużo :):):)

Ale według ciebie lepiej nie ryzykować , lepiej napisać kilka pierdoł na forum i jest git .

Nie jest git , tak robi tylko tchórz a nie normalny człwiek !!!!!!

To b yło by tyle z mojej strony bo muszę iść do Blaszaka po zakupy :):):):)

Treść jest ukryta

stop daj sobie luz bo ci żyłka pęknie od nadmiaru niezdrowych emocji.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Ja już sobie daję. Nie muszę się pienić żeby coś udowodnić. Powodzenia w swojej krucjacie, może ktoś Ci uwierzy Pluto :)

i wtedy szal!

tel;2165053

dzwonilam i dzisiaj juz nie przyjmię bo konczy prace. to gdzie jeszcze? pomocy bo umre z bólu ;(((((((((((((

Bawełna, Ks. Anny...

Gintrowski śpiewał ......co nam hańba gdy talary mają lepszy kurs
od wiary....... " Kantyczka z lotu ptaka "

piją kawę, jedzą ciasteczka, ufff duuuuużo pracy...

To do mnie ta wiadomość?

to zdjęcie z przecinania wstęgi to istny cyrk. Panie Mirku czy Pan musi przeciez z Pana jest facet na poziomie.

z glową bez przesady można osatnio spodkałem przypadkiem panne na miasto ruszała tylko lookałem kiedy ta skorupa jej z twarzy spadnie chciałem jej powiedzieć ale by sie obraziła

to dobrze ze jej nie powiedziales, to by wywarlo na jej psychice i samoocenie

Profesor to co niby zaliczam sie do wyjatkow, bo sie nie maluje :)

mam przeczucie że warto ją poznać :)

rudy błazen z druhem

lubilam kiedys ich muzyke, moja mlodosc

Clark Gablem to ty chyba nie jesteś

Przeczucia często się nie sprawdzają :)

A intuicja zawodzi :):):):)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

kto się chce po ścigać na dwupasmówce?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org