czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OSZCZĘDZAMY

Możesz iść na Stary Rynek w Hali targowej ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OSZCZĘDZAMY

Mam pytanie. Jestem szaloną osobą. Lubię dobrą zabawę, wyszaleć na zabawach, w klubach. A mój były chłopak powiedział mi, że nie chce ze mną być bo jestem szalona... Co myślicie???

Treść jest ukryta

Amnezja,a gra Stasiu Wiszowaty!

Niezła Samo reklama !!!

idę na ten mecz , nie lubie piłki noznej ale nic ciekawszego w tym zadupiu nie ma. Może nasz klub sportowy w końcu zacznie się liczyć.

Hehe tak jeszcze przeczytałem ostatnie 2 posty Pluto , naprawdę trzeba znać się trochę na technice i ludzkiej próżności, jeżeli myślałeś że internet jest anonimowy i pod tym pozorem tak smarować, nie ładnie :)

"Nie jest umieszczony w specjalnej ladzie do pieczywa którą tak reklamowano przy otwieraniu tego sklepu tylko leży w skrzynkach i każdy go maca. Zaopatrzenie generalnie marne , brak wyboru. Stoisko z warzywami często straszy zwiędnietą zieleniną lub gnijacymi owocami. Generalnie przyczyna tego stanu to brak gospodarza który by to wziął i ogarnął i tak przeciez straty pokryją sobie wysokimi cenami. Na razie to się kręci bo w tej okolicy gdzie jest Fenix nie ma żadnego dosłownie żadnego dużego sklepu z dogodnym parkingiem dla samochodów. W efekcie ludzie mają dośc tego sklepu ale wobec braku konkurencji zmuszeni są do korzystania z tego sklepu. Jak ktoś uwielbia kilmaty handlu z okresu późnego PRL to ten sklep polecam poczujecie sie jak w minionej epoce."

Przecież to jest propaganda jak z poprzedniej epoki naprawdę, słabo :)

Autor: Stop (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-11-10 10:21

Ty też jesteś tym pluto ?????

masz takie samo IP :):):):):)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org