Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lepiej póżno niż wcale |
podoba mi sie , taki twarzowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lepiej póżno niż wcale |
nikt nie zakłada, że będzie wypadek, nie można również tego przewidzieć, wiem, że muszę liczyć się również liczyć z takimi konsekwencjami, ja chce tylko pomóc osobom które chcą jakoś dotrzeć do warszawy, niekoniecznie pks'em
|
|
to w niektorych przypadkach az za bardzo open rudy błazen z druhem
|
|
Witam, Ludzie, ja mieszkam w zasobach ŁSM w mieszkaniu 60m2, w tym roku otrzymałam dopłatę pow. 600zł. Wiem, że zima była sroga, ale w moim mieszkaniu podzielniki wskazały mniej jednostek niż w zeszłym a dopłata jest przeszło 2xwyższa!!!! (w zeszłym roku do dopłaty miałam 266zł). W całym opomiarowanym obiekcie wszyscy zużyli 1700 jednostek to jest o 300 mniej niż w zeszłym roku!!! Gdzie uciekło to ciepło skoro koszt całkowity całego obiektu jest o 28tys złociszów wyższy. Biorąc po uwagę fakt wzrostu opłat za energię spodziewałam się dopłaty podobnej, nieco wyższej niż w zeszłym roku. A tu taka niespodzianka. Napisałam odwołanie. Niestety otrzymałam pismo, w którym de facto nie ma ani słowa czy spółdzielnia moją reklamację uwzględnia czy też nie. Tylko blebleble, że rozliczanie jest wykonywane przy zachowaniu blebleble zasad..... Ja zaczynam walczyć o swoje, koniec z tym dopłacaniem, mam w zimę w mieszkaniu 18 -19 stopni, chodzimy w ciepłych skarpetach i swetrach. Nie mam zamiaru płacić ani za nieuczciwych sąsiadów, ani za tych co nie potrafią zarządzać. Dopisałabym się do tych co chcą walczyć wspólnie o uczciwość. Pozdrawiam
|
|
to ciekawe czy tak samo szybko ktos to pozdejmuje jak popowieszal je. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chyba zelówki, bo podeszwy to trzeba całe buty przerobić od nowa.
|
|
lepie pomyślcie kogo wybrac do ratusza a nie jest ważne gdzi rozwieszaja plakaty
|
|
Poza tym ja tylko składam tylko propozycję ;)
|
|
http://mixer.pl/plik/pokaz/1312126/medium/ Łomża piękna okolica ;)
|
|
żeby się też nałapali kasy
|
|
Ta z Łomży to już wybitnie,jeszcze trochę i będzie nago pozować :D :D 17 lat, wstyd i śmiech na sali.
|
|
|
planuje maly wyjazd, na kilka dni, jeszcze nie wiem gdzie moze jakies propozycje znajda sie?
|
|
Z tego co widzialem to chyba szewc przy silowni TYTAN sie tym zajmuje. Jest to w budynku gdzie miesci sie SM Perspektywa buty zostawiasz na silowni :P
|
|
Jak chcesz wyjechać nieopodal Łomży to polecam Hotel w Nowogrodzie lub Gospodarstwo Agroturystyczne w Sulinie (droga na Białystok)
|
|
No to jedź do Reims :))
|
|
Jeżeli idziemy tokiem rozumowania speedy'ego to niech tak będzie, że dajmy szansę nowym się nałapać kasy...
|
|
MAMOULIAN możliwe że się dowie :D,przecież dużo ludzi zagląda na te forum,niekoniecznie udzielając się.
|
|
Faceci, którym nie chodzi tylko o jedno to jednak wolą spokojne dziewczyny, ustatkowane, poważne. Tak przynajmniej mi się wydaje i ja sam wolę takie dziewczyny. Oczywiście odrobina szaleństwa nie zaszkodzi, lecz z umiarem;)
|
|
nie znam sie zbytnio na szampanach, moze mi jakis wskazesz? lub podasz nazwe? to rozejrze sie ale , to niezbyt ciekawe miejsce,
|
|
Hej! Ja miałam swoje wesele w Pasjonacie 6 lat temu - u nas było wszystko jak najbardziej w porządku, oczywiście wszystko dokładnie obgadane z właścicielem przed weselem, ale nie spisywaliśmy np. menu w umowie i wszystko było ok. Jedzenia dużo i bardzo smaczne, często zmieniane talerzyki, miła obsługa, klimatyzacja na sali - nie ma się do czego przyczepić. Jak dotąd to zdaje mi się, że to najlepsza sala weselna, w jakiej dotychczas byłam :) Gościom się bardzo podobało, także kapela kurpiowska (nawet do tego stopnia, że rok później kuzyn urządził tam swoje wesele). Także jeśli od tego czasu nic się nie zmieniło to bardzo polecam :)
|
|
Jeśli wszyscy meżczyzni nie bedą patrzyć się na ciało tylko na wnętrze to pewnie i one zaprzestaną to robić i się OGARNĄ !!!
|
|
Moim zdaniem chyba jednak nie są złe... Zależy od chłopaka jakie woli... Jeden woli ciche i spokojne (jak na przykład Twój chłopak [bo zakładam, że chodzi ale już nie chce]), jedni 'szalone', chociaż ja wolę lekko szalone, byle nie za poważne xD
|
|
Jest popyt jest podaż. Mały popyt na skromne, szacunkiem odziane dziewczyny, za to duży na te mniej skromne i eksponujące samcowi walory. Równowaga jest zachowana. Nie ma co się mazgaić.
|
|
|
Witam Szukam kogoś kto potrafi profesjonalnie zrobić warkoczyki syntetyczne w Łomży i okolicach.
|
|
Tu nie ma znaczenia czy jesteś szalona bo inaczej by z Tobą nie był... Liczy się wyłącznie czy potraficie SOBIE zaufać :) Tyle w temacie.
|
|
ja bylam tam raz w tym roku i wlasciciel sam chodzil miedzy ludzmi i zachowywal sie gorzej jak gosc, a to szamal lody, tanczyl z malymi dziewczynkami albo rozwalil sie z piwem i kielbasa na kanapie pod wiata przy grillu. nie wiem czy to jakis znajomy weselnikow czy tak robi zawsze ale byl obrzydliwy.
|
|
okradaja patrzac prosto w oczy---cena towaru na polce inna podchodzisz do kasy inna!!!!!!!!!Wczoraj chcieli orznac na 2,50 zl Nie chodzi o sume ALE FAKT KRADZIEZY ,CWANIACTWA I BEZCZELNOSCI!!!!!!! SPRAWDZAJCIE PARAGONY!!!!
|
|
Nie chodzę tam . Ale będę sprawdzał :):)
|
|
Chyba raczej fakt lenistwa pracujących tam osób.
|
|
zlaplam ich nie pierwszy raz!!!Stojac do kasy widzialam klientke ,ktorej za 20 dkg kielbasy kazali zaplacic 12 zl :))))))) ale byla afera :))))) na caly sklep i to w godzinach szczytu :))
|
|
Ano, niestety ... sklepy "Społem" tkwią jeszcze w poprzedniej epoce :-)) Potwierdzam smutne doświadczenia przedmówców ( przedpisów ? ) U mnie w osiedlowym samoobsługowcu gdy tylko kolejka rośnie, kasjerka natychmiast wzywa drugą panią i obsługują w dwóch kasach. Aż chciałoby się napisać w którym, bo warto pochwalić , gdy ktoś pracuje jak należy :-)) Sprawiedliwie dodam jednak, że w "trupku" ( też chyba społemowski ) obsługa jest w porządku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |