czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żenujące wypowiedzi pani Muzyk i Krynickiej

ile kosztuje sala w klubie jakims na 18 ???? i czy z alkoholem i jedzeniem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żenujące wypowiedzi pani Muzyk i Krynickiej

No właśnie,jest to chyba ciężki orzech do zgryzienia.
Mam pocztę na o2.pl,często na tym portalu reklamowane są konta dziewczyn z serwisu mixer.pl. Jestem młody,odpowiedniej orientacji więc czemu by nie zajrzeć i pooglądać nasze piękne polki. Obejrzałem około 10 do 15 dziewczyn i nie licząc jednej z nich wszystkie nie miały ze tak powiem normalnych zdjęć.Brak jakiejkolwiek godności,kultury.Czy aby zwrócić na siebie uwagę musicie pokazywać swoje wdzięki w sposób hmmmm kur....ski?
A np własnie tak:

http://miodek09.mixer.pl/
http://niunia1414.mixer.pl/
http://sandrus6666.mixer.pl/
http://naughtygirl18.mixer.pl/

Więc pytam się co to ma być? Prawie na każdym koncie to samo,aż odechciewa się oglądać mimo że dziewczyny naprawdę ładne.
Nie wiem jak inni w wieku podobnym do mojego (mam 21 lat) postrzegają takie zachowanie ale mnie po prostu to odpycha i nudzi,brak jakiejkolwiek oryginalności w sobie.Weź tu znajdź dziewczynę do związku czy do życia która ma właśnie konto na takim portalu i której mało brakuje do bycia nago na swoich zdjęciach.Ja nie chciałbym mieć kobiety którą ludzie na takim portalu poznają od tyłka i cycków strony,nie szanującą się.
Wstyd po prostu i pomyśleć że mamy takie piękne polki,no ok ale co z tego?
Byłem za granicą, miałem do czynienia zarówno z polkami jak i bułgarkami czy rumunkami i powiem krótko naszym dziewczynom daleko do nich.Bułgarki są równie piękne i atrakcyjne ale na nie aż chciało się patrzeć,mają to coś co przyciąga,są wierne i znają swoje wartości wiedząc przy tym że należy je uwidaczniać ale dla swojego faceta.

Zapraszam do rozmowy wszystkich chętnych którzy mają coś ciekawego do powiedzenia a reszcie zidiociałym podziękuje.

Tak na ktoś-coś napisał(a):

> Ktoś z was wie do czego służyła latem fajerka i kulas?????
>
>
> Autochton ty widzę że wiesz i pamiętasz :):):):)
================

Tak można było podjechać np: do kumpla :)

profesorze do kogo piszesz?:-)

Daty zmiany doktryny w Kościele Katolickim
JAK KOŚCIÓŁ KATOLICKI ODCHODZIŁ
OD NAUKI CHRYSTUSA
DATY Z HISTORII LUDZKICH DODATKÓW
DO BOSKIEJ PRAWDY:

Podział na kler i laików - 2 wiek.

Kult relikwii - około 190 r.

Ołtarz zamiast stołu wprowadzony przez biskupa rzymskiego (papieża) Sylwestra - około 4 wiek.

Malować Jezusa z nimbem zaczęto - około 4 wiek.

Modlitwy za umarłych zaczęto - około 310 r.

Żegnanie się znakiem krzyża - około 310 r.

Oddawanie czci aniołom i zmarłym świętym - około 375 r.

Wprowadzenie mszy w języku łacińskim - 394 r.

Marię matkę Jezusa zaczęto czcić i nazywać "Matką Boską" - 431 r.

Zakony zapoczątkowane przez Benedykta z Nursji we Włoszech - 528 r.

Władza papieży datuje się od roku - 539 r.

Ostatnie namaszczenie chorego - 550 r.

Nauka o czyśćcu - 553 r.

Godzinki do Matki Boskiej ułożono - 600 r.

Łacinę do obrządków kościelnych wprowadzono - 600 r.

Procesje i hierarchia biskupów - 600 r.

Papież (łac. papa: ojciec) jako tytuł dla biskupa rzymskiego - około 610 r.

Oddawanie czci krzyżowi - 662 r.

>Całowanie nóg papieżowi - 709 r.

Modlitwy do Marii i Świętych ułożono - 715 r.

Obrazy święte nakazano czcić - 783 r.

Krzyżowe dni - 801 r.

Całowanie nóg papieża - 809 r.

O wniebowzięciu Marii Panny oznajmiono - 813 r.

Wszystkich Świętych - święto to zaczęto obchodzić już około roku 610, przełożone przez Grzegorza IV na 1 listopada - 835 r.

Używanie wody święconej przez przedstawiciela kleru - 850 r.

Kult Józefa, męża Marii - 890 r.

Dzwony kościelne wprowadzono przez papieża Jana IV w laterańskim kościele - 965 r.

Dzień Zaduszny i kanonizacja świętych - 990 r.

Post w piątki i Wielki Post przed Wielkanocą - 998 r.

Celibat zalecono - 1000 r.

Czyściec - 1000 r.

Klątwę kościelną - 1077 r.

Zabroniono czytania Biblii - 1080 r.

Różaniec - 1090 r.

Odpusty ustanowiono - 1095 r.

Spowiedź uszną ustanowiono - 1116 r.

Przymus celibatu wprowadzono w roku - 1123 r.

Kanonizację świętych zatwierdzono - 1170 r.

Inkwizycja - policyjno-sądowa instytucja powołana do walki z heretykami przez papieża Lucjusza III na synodzie w Weronie - 1184 r.

>Odpusty datują swój początek od 850 roku, a handel nimi zaczęto - 1190 r.

Świętość hostii wprowadzono - 1204 r.

Dogmat o transsubstancjacji ogłoszony przez Innocentego III - 1215 r.

Przymus tajnej spowiedzi wprowadzono - 1215 r.

Nabożeństwo z wystawieniem - 1218 r.

Biblia zakazana laikom do czytania i umieszczona na indeksie ksiąg zakazanych - 1229 r.

Święto Bożego Ciała wprowadzone przez papieża Urbana IV -1264 r.

Szkaplerz wynaleziony został przez angielskiego mnicha Szymona Stocka - 1287 r.

Tiara (potrójna) wprowadzona - 1325 r.

Komunię pod jedną postacią wprowadzono - 1414 r.

Chrzest dzieci zalecano w 412 r. Dopiero w 1314 roku zmieniono zanurzenie dorosłych na polewanie, a ostatecznie chrzest dzieci z polewaniem zatwierdzono - 1547 r.

Autorytet tradycji - 1545 r.

Apokryfy dodano do Biblii - 1548 r.

Relikwie nakazano czcić - 1563 r.

Sakramenty: kapłaństwo, bierzmowanie i ostatnie namaszczenie - 1563 r.

Pasje zaczęto obchodzić - 1707 r.

Uroczystość Bożego Ciała ustanowiono - 1728 r.

Odpusty i pozdrowienia wprowadzono - 1763 r.

Nabożeństwo majowe - 1852 r.

Dogmat o niepokalanym poczęciu Marii Panny - 1854 r.

Jedyny zbawiający Kościół Katolicki - 1854 r.

Papież stał się nieomylnym - 1870 r.

Wniebowzięcie Marii Panny - 1949 r.

A oświadczam każdemu słuchającemu słów proroctwa tej księgi: Jeśliby kto dodał do tęgo, doda mu Bóg plag, opisanych w tej księdze.
Objawienie świętego Jana 22:18

Gregorik odwal ci ?

Z tego co podają to mają być nieźle wyposażone. I wszystkie z kamerami. Będzie "Wielki Brat" w mieście he,he

Zico na mazowieckiej;) swietnie tam jest;)
a powaznie to proponuje Ferenca.

Ktoś wyżej napisał ze w sklepie to płacą 800zł!Ale ja nie jestem sprzedawcą i chodzi mnie o pracę na produkcji?Zresztą w sklepie parę lat temu próbowałem i płacili najniższe wynagrodzenie!Totalna porażka i więcej w to nie wchodzę!

Szymonek ja cieszę się że pytasz. Widzę że masz wątpliwości. Powiem ci szczerze, jak powiada Biblia, tylko Panu Jezusowi możesz mówić o problemach , grzechach. Jemu tylko wyznaj grzechy. Nauka katolicka twierdzi że Bóg ustanowił kapłanów żeby odpuszczali grzechy ludziom. To jest wielki błąd, skoro kapłani są takimi samymi grzesznikami jak my to jak może odpuszczać grzechy skoro sami mają grzechy.

Słuchaj kolego - to przyszło z Zachodu - razem z Bravo, MTV, internetem i całą tą masową kulturą. Teraz gdy niepełnoletnia dziewczyna pali papierosy, pije piwo, przeklina jest w swoim mniemaniu "trendy" i podoba się chłopakom ale niestety a może na szczęście z reguły tak nie jest. :)

Co do eksponowania swoich walorów na portalach randkowych - jest to szybka droga do dowartościowania się przez dziewczyny ale przyciąga to wiadomo jakich chłopaków. ;)

Naprawdę, w dzisiejszych czasach spotkać dziewczynę z wartościami, do tego przyjacielską, życzliwą i uśmiechniętą jest cholernie ciężko lecz uwierzcie - jest to jeszcze możliwe. :)

Pozdrawiam.

no to wreszcie gdzie?

z zgodzę się z przedmówcą !!Zlaleźc teraz dziewczynę to jest cud. Ja mam swój ,,skarb'' i nie mam zamiaru szuykac innego.

Niby profesor,a taki prostak.

nie wierze w bzury , ktore wypisujesz,
uf ,za granica mozna oddychac pelna piersia

Co robi w Łomży inspekcja pracy bo raczej nie pracuje?Proszę odpowiedz!W Zakładach pracy totalne bezprawie!

a to w Łomży jest takie coś? pierwsze słysze Oo

zielony agrest albo pozeczki, dobre byly

szczebiotka w co nie wierzysz.

Tak geniuszu, bo w Lomzy jest tylko jeden sklep i placa w nim 800zl... Czy ty jestes taki glupi, czy udajesz?
Jak dla mnie to mozesz i wcale nie pracowac, naprawde mi to zwisa.
W sklepie nie chcesz, a na produkcji ciebie nie chca.... masz dylemat...

Poza tym, nie odpowiedziales mi dotad na wczesniejsze pytanie: czemu wedlug ciebie w rodzinie powinna pracowac tylko jedna osoba?

no co ty fajne,masz jeszcze jakies.hehe

Siedza, pija kawe, czytaja forum i maja z ciebie polewke...

wszystko zależy gdzie się szuka

z zgodzę się z przedmówcą !!Zlaleźc teraz dziewczynę to jest cud. Ja mam swój ,,skarb'' i nie mam zamiaru szuykac innego.

Sebek, wiesz co jest po oświadczynach :) więc tam nie czekaj zbyt długo. ;)

Tak dla myślących.

JUDEO-MASOŃSKIE KORZENIE tzw. KULTURY MODERNISTYCZNEJ
"Gdyby ktoś z Czytelników dopatrzyl się w poniższym artykule antysemityzmu, to spieszę wyjaśnić, że Henry Makow - profesor literatury na Uniwersytecie w Toronto jest żydowskiego pochodzenia. Jego rodzice byli polskimi Zydami, którzy przed wojną przeszli na katolicyzm. Przeżyli okupację i po wojnie wyjechali do Izraela, gdzie powrócili do judaizmu. A więc Henry Makow wychował się pod wpływem dwóch religii i ciągle widzi w chrześcijaństwie olbrzymie wartości, których należy bronić".
S. Sas
Tzw. kultura modernistyczna jest produktem spisku przeciwko cywilizacji chrześcijańskiej. Bezwzględnie negatywna i coraz bardziej obsceniczna współczesna „kultura” atakuje źródła ludzkiej godności i nadziei, które określają nas jako istoty ludzkie - cechy, które odróżniają nas od świata zwierzęcego. Np. w ubiegłym roku media narobiły wiele hałasu wokół sztuki teatralnej, granej na deskach scenicznych Londynu i Nowego Jorku, o „miłości seksualnej” pomiędzy żonatym mężczyzną a kozą. Autor sztuki Edward Albee powiedział w wywiadzie prasowym, że The Goat jest wyzwaniem rzuconym „społecznemu tabu” i ma nadzieję, że publiczność po obejrzeniu tej sztuki „zrewiduje swoje wartości i stosunek do sodomii”. Komentator Kanału 4 telewizji brytyjskiej zachwycał się sztuką, którą określił jako „zabawną, poruszającą i tragiczną”.
Jeden z widzów napisal: „To może przyprawić o zawrót głowy, kiedy pomyśleć że wielu z nas zaczyna kojarzyć wolność z akceptacją i uznawaniem za normalne wszystkiego co dotychczas budziło w nas odrazę z moralnego punktu widzenia.”
W rzeczywistości zaczynamy tworzyć świat, w którym większość stanie się niewolnikami dziwacznych i nienaturalnych czy wręcz ciemnych i wstrętnych żądz, jakie tylko ludzka wyobraźnia będzie w stanie wytworzyć. W związku z powyższym nasuwa się pytanie - „kto” i za „czyje” pieniądze tworzy takie dzieła? Komu jest to potrzebne? Warto to ujawnić i publicznie nagłośnić. Przeciętny śmiertelnik, zaganiany problemami, pracą, albo poszukiwaniem pracy by przeżyć, nie orientuje się, a nawet nie podejrzewa, w jakim celu jest to robione i komu ma służyć. A że służy komuś to nie ulega wątpliwości, ponieważ jest to zbyt kosztowna sprawa, a ktoś łoży na to i to duże pieniądze. Nie widać też konsekwencji, wobec osób tworzących te anormalności, ze strony „elit” rządzących. My normalni ludzie bez takiej „wolności” możemy się z powodzeniem obejść”.
Prawdziwa kultura oparta jest na uszlachetnianiu naszych zwierzęcych instynktów w kategoriach duchowych ideałów (prawda, sprawiedliwość, dobro i piękno).
Modernistyczna anty-kultura dąży do demoralizacji i destrukcji społeczeństwa poprzez dyskredytowanie tych ideałów. Antykultura ta przedstawia człowieka w czysto naturalistycznych i materialnych kategoriach. Każdy bodziec seksualny oraz każda funkcja ciała musi być rozpoznana i często zaspokojona. Takie postępowanie uznawane jest za „od-ważne”, natomiast każdy opór uznawany jest za represyjny, pruderyjny a nawet faszystowski czy ksenofobiczny.
W jednym z końcowych epizodów serialu telewizyjnego Sex and the City publiczność musiała obserwować jak jedna z jego bohaterek depiluje swoje ciało. Tu nie chodzi o pruderię. Ludzka godność potrzebuje prywatności. Kobiecy czar wymaga skromności i tajemniczości. Na to co ludzkie, składa się nie tylko ciało, ale również dusza.
Egzaltacja zwierzęca, natura człowieka, kosztem jego duchowych jakości, jest bezpośrednią konsekwencją deifikacji człowieka. Antykultura zakłada, że człowiek jest końcowym dziełem i nie musi być transformowany poprzez miłość Boga. Symptomem procesu uznania człowieka za Boga jest kult i adoracja idoli. Wielbimy wielkie umysly, piękności, wyznajemy kult doskonałego zdrowia i siły. Antykultura odsłania jednak diaboliczny spisek, który odrzuca boski plan rozwoju ludzkości. Poprzez spożycie zakazanego owocu Szatan obiecywał: „Otworzą się wam oczy i będziecie jako Bóg, który odróżnia zło od dobra”. (Genesis 3:5). Oznacza to, że człowiek będzie definiował co jest złe, a co jest dobre. Bóg jest dobrem. Kiedy człowiek zaczyna uważać siebie za Boga, dobrem staje się to, czego chce najsilniejszy członek grupy. Dobro staje się złem a zło dobrem. Właśnie ten proces dokonuje się dzisiaj przed naszymi oczami.
W historii ludzkości wielu chciało być Bogami, jednakże niektórzy konserwatywnie nastawieni autorzy szukają korzeni naszej antykultury w podejściu Żydów do ich „wybraństwa”. Początkowo Żydzi mieli koncepcje Boga jako Uniwersalnej Siły Moralnej we Wszechświecie. (To jest judaizm, z którym ja się osobiście utożsamiam - H.M.) Około 79 roku p.n.Ch. miala miejsce wojna domowa, w której zwycięstwo odnieśli Faryzeusze. To oni właśnie później proklamowali, że babiloński Talmud, jest ważniejszy niż Tora (pierwsze pięć ksiąg Starego Testamentu). Talmud uczy, że Żydzi zostali wybrani przez Boga, aby sprawować władze nad ludzkością. W praktyce, sami uznają się za Boga, co daje im prawo do przedefiniowania rzeczywistości. Jak powiedział Harold Rosenthal: „Większość Żydów niechętnie się do tego przyznaje, ale niestety, jesteśmy wybrańcami Lucyfera, który jest naszym bogiem”. Według autora Rabiego: „Chrześcijaństwo zajmuje się głównie zbawieniem indywidualnego człowieka. Judaizm natomiast kontempluje zbawienie Domu Izraela, który może pozwolić na zbawienie siedemdziesięciu plemion”. (Anatomie du Judaisme Francaise, pp. 203-204).
Tak więc, Faryzeusze odrzucili Chrystusa, ponieważ nauczał, że Bóg jest miłością i że wszyscy ludzie są równi w obliczu Boga. „Pojawienie się Chrystusa było narodową katastrofą dla Żydów a szczególnie dla przywódców żydowskich”, napisał Leon de Poncins. „Dotychczas oni sami byli Synami Przymierza, jego wyłącznymi wysokimi kapłanami i beneficjentami”. De Poncins kontynuuje: „Od 2000 lat stanowiło to główny antagonizm i dzisiaj jest głównym motywem akcji wywrotowej. Żydzi byli awangardą walki z mitycznym światem ducha, doktorami niewiary; wszyscy, którzy znajdowali się w stanie duchowego buntu, wcześniej czy później przychodzili do Żydów, zarówno potajemnie, jak i w świetle dnia”. (Judaism and the Vatican, pp. 111-113).
Henry Makow

Aha, nie wiem kto to przeczyta, ale pierwszy akapit jest dość ciekawy ;)

"których należy bronić"
To tak jak krzyża.

nie zyjemy w tym samym srodowisku, oh jak pomysle o jedzeniu na szybkiego w bylejakim barze przy drodze, ogarnia mnie taka niemoc, no taka niemoc, i ci ludzie rozkoszujacy sie tanim jedzeniem, ble

ja tez naleze do tych szczesliwcow, ktorzy maja normalna dziewczyne. a tak jak widze teraz to jest nie zaciekawie. moze jak te mlode dziewczyny beda troche starsze, to zmadrzeja. a single, nie lamcie sie, jest jeszcze sporo normalnych dziewczyn wolnych.

Jak cię stać to możesz jeść same rarytasy,nikt ci nie broni zbłąkana kobieto.

to pan sie tym zajmuje?
oj, nie wierze , ze podczas urolopu nie rozmawia pan o pieniazkach?na to jest zawsze czas,

65% plastiki
30% niemiecka uroda
4% normalna naturalna dziewczyna
1% nie wiadomo co to, pewnie UFO

A i czy nie będzie problemu jeśli sala będzie trochę za miastem

ale Legia będzie grała składem z "Ekstraklasy" czy tylko rezerwami, wiecie cośo tym?

hejka, nie wiem jak Wam, ale mi nie podobasja sie tak pooblepiane przystanki i autobusy z twarzami kandydatow na radnych, czy prezydenta miasta. jeszcze pol biedy jakby to bylo jakos estetyczniej oklejone, to by uszlo. plakat na plakacie, drugi krzywo przyklejony, trzeci porwany i lata kolo przystanku, w autobusie siedze i czuje tych wszystkich wzrok na sobie. kuzwa, to osobiscie mie zniecheca do glosowania.

wiem, ze na przystankach jest tabliczka o zakazie naklejania ogloszen. mam pytanie, czy tego typu plakaty nie sa jednoczesnie ogloszeniami?

nie wypieram sie tego, ze komputer mam w salonie,
ale nie o tym mowa
potrzebuje szybkiej wplaty i wyplaty , pewnej sumy pieniedzy, i chcialabym zyskac na tym jakis grosz, ot by kupic sobie wiecej ciuszkow, mam ochote modnie sie ubrac, przeciez to logiczne,
wnosze kilka tysiecy patatos, i chce zarobic jednego dziesiataka

Inspektorka a w czym masz problem??

lomza kiedys byla dzika, nie to co teraz,

Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Zadzwoń do inspekcji w Białymstoku. Jak wiadomo z tym miastem zawsze mamy (nie do końca rozumiem dlaczego) na pieńku i zrobią wszystko żeby "umilić" jakiemuś łomżyniakowi życie.
Przyjadą w rekordowo krótkim czasie a kontrola będzie wybitnie dogłębna :)

Chłopcy, bo porządnych to Wy szukajcie na przeznaczeni.pl

Porządna :P

Żeby nie było że to moja wybujała fantazja, to ten sposób jest sprawdzony :)

Wszystko dobrze jak dobrze ale sytuacja się zmienia gdy nie jest dobrze czyli wypadek z obrażeniami ciała, a nie daj Boże ofiar. Wtedy ci wiezieni przez Ciebie tzw. łebki (płacący za przysługę przysłowiowe piwko) lub ich rodziny sądzą Cię o odszkodowania lub też dożywotnią rentę.

Skład będzie wymieszany aczkolwiek nie zabraknie w nim "gwiazd" ekstraklasy :) Bądź co bądź mecz ciekawy w dodatku wieczorkiem przy sztucznym oświetleniu. Przeciwnik znany, stadion nowy, mecz przy sztucznym świetle do wszystkiego brakuje tylko wysokiej frekwencji, dużej ilości barw i głośnego i dobrego dopingu dla naszych piłkarzy.

może Wy- faceci patrzycie się tylko na takie puste

o tak, zazdroszcze, ze moja dziewczyna nie pokazuje sie nago, czy polnago na jakis tam profilach. zastanow sie

ziuta , ciebie jeszcze nie znam, jestes jakas nowa, milo, ze zabierasz glos,
powiem ci , mam ogrzewanie w podlodze, mieszkam w tym mieszkaniu od kilku lat i nie przejmuje sie tym , ze puchna mi nogi, chodze po domu w klapkach, w skarpetach to chyba bez klapek, a jak podloga wypastowana, to mozesz sobie wyobrazic, jak mozna spacerowac w skarpetach chociaz moze jest troszeczke milej, wiec
wyobraz sobie , ze do spoldzielni nie mam zadnego , zalu, tak jak ty, wszystko jest na moj koszt, zmiana w kuchni okien tez, w zimie taki chlod z nich leci, al e nie zmieniam bo drogo!

Donaldzie, nikt oceniać nie zabrania, o ile jest to krytyka rzeczowa. Niestety, szczegółów zbyt wielu nie znamy, poleciał za to stek wyzwisk. Jakiś poziom dyskusji powinien być zachowany. Krytyka nie polega na tym, że się kogoś zbluzga.
Jeśli rzeczywiście ta dentystka spartaczyła robotę, to ja chcę wiedzieć, w jaki konkretnie sposób. Nie wykluczam, że Milena_ może mieć rację, ale poziom jej wypowiedzi. Cóż, przemilczmy.

MICHAŁ NIE SPIESZNO MI JESZCZE !!

http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1214

bedziesz miala 40 bedziesz odpoczywac. szalej z rozsadkiem
strzalka:]

A ja myślę że on jednak lubi po francusku.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org