Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzyze , pomniki to glowny cel polityki Dudy |
wychodzimy w kierunku toalety , niektóre filmy skutkują odruchami wymiotnymi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzyze , pomniki to glowny cel polityki Dudy |
daje swoją kapele? i pół ceny?haha,to kurpś..
|
|
pliska
|
|
Nie piszę Nie dzwonię czasami tylko wklejam cos miłego .
|
|
dretwy kawalek, wsiowy , rozczarowales mnie haha
|
|
Pouczasz i strofujesz innych a sam jesteś wulgarny chamski i niekulturalny panie druhu.I ty śmiesz sie na forum publicznym chwalić że jesteś harcerzem? Poza tym wypowiadasz sie na tematy o których nie masz bladego pojęcia robiąc ludziom wode z mózgu i wprowadzając ich w błąd. Pozdrawiam serdecznie.Mam nadzieje że przyjmiesz te pare słów krytyki z pokorą :-)
|
|
nie, bo peka mi serce
|
|
trudno oglądać film siedząc na klocku :)
|
|
<mruga cycem>
|
|
si on change d'avis à la dernière minute, qu'est qu'on va faire dans ce cas là, rien
|
|
Bardzo Mądry Wybór i nie ma nic lepszego.
|
|
j'espère que ces quelque petites lignes, quelque petits mots, écris rapidement feront plaisir , c'est aussi une idée de cadeaux est- ce pas vrais?
|
|
Ciągnij tą sprawę dalej. Chciałbym przeczytać w jakiejś gazecie artykuł, że policja przeprasza i musi dać Wam odszkodowanie. Michał, tylko czasem im nie odpuść. Mnie też kiedyś wyciągnęli z auta, bo coś im się popieprzyło. Krzyczeli, ubliżali, po czym jak dotarło do łepetyny, że pomylili auta, to z piskiem "oddalili się z miejsca zdarzenia".
|
|
Winien nie widzien - siedziec powinien... Psy czasem mają niepotwierdzone źródło i temu tak działają. Mnie na przesłuchy 3 razy ciągali za jakieś niepotwierdzone informacje z ich strony. Najlepsze jest to że jak piją w barze i jeżdża po pijaku to im nic nie można zrobic... Ja bym tej sprawy nie odpuścił, ale biorąc pod uwagę że to policja - weś dobrego adwokata z Warszawy, bo w tym terenie to zmowy są same
|
|
witam Widziałem cała akcje od poczatku.. Panie michale prosze sobie przeczytac jakie sa przyczyny zatrzymania to co pan zakreslił na czerwono ... Według pana policja w takiej sytuacji jak sie ma zachowac grzecznie poprosic o otwarcie drzwi hehe albo lizaczkiem pomachac i zatrzymac auto ktore jest według policji podobnio skradzione.... Po drugie w aucie za 400 tys nie jezdza osoby w bluzach z kapturami za kierownica i małolaty ...... to same jest podejrzane Policja według mnie zachowała sie OK... Ja osobiscie na ich miejscu bym tyle nie krzyczał zeby otworzy pan drzwi - byli bardzo kulturalni - nawołujac pana do tego - ja bym wyciagnoł pana szybciej przez wczesniej wybita szybe ..... pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |