czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzyze , pomniki to glowny cel polityki Dudy

wychodzimy w kierunku toalety , niektóre filmy skutkują odruchami wymiotnymi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzyze , pomniki to glowny cel polityki Dudy

daje swoją kapele? i pół ceny?haha,to kurpś..

pliska

Nie piszę

Nie dzwonię

czasami tylko wklejam cos miłego .

dretwy kawalek, wsiowy , rozczarowales mnie haha

Pouczasz i strofujesz innych a sam jesteś wulgarny chamski i niekulturalny panie druhu.I ty śmiesz sie na forum publicznym chwalić że jesteś harcerzem?
Poza tym wypowiadasz sie na tematy o których nie masz bladego pojęcia robiąc ludziom wode z mózgu i wprowadzając ich w błąd.
Pozdrawiam serdecznie.Mam nadzieje że przyjmiesz te pare słów krytyki z pokorą :-)

nie, bo peka mi serce

trudno oglądać film siedząc na klocku :)

<mruga cycem>

si on change d'avis à la dernière minute, qu'est qu'on va faire dans ce cas là, rien

Bardzo
Mądry
Wybór i nie ma nic lepszego.

j'espère que ces quelque petites lignes, quelque petits mots, écris rapidement feront plaisir , c'est aussi une idée de cadeaux
est- ce pas vrais?

Ciągnij tą sprawę dalej. Chciałbym przeczytać w jakiejś gazecie artykuł, że policja przeprasza i musi dać Wam odszkodowanie.

Michał, tylko czasem im nie odpuść.

Mnie też kiedyś wyciągnęli z auta, bo coś im się popieprzyło. Krzyczeli, ubliżali, po czym jak dotarło do łepetyny, że pomylili auta, to z piskiem "oddalili się z miejsca zdarzenia".

Winien nie widzien - siedziec powinien...

Psy czasem mają niepotwierdzone źródło i temu tak działają. Mnie na przesłuchy 3 razy ciągali za jakieś niepotwierdzone informacje z ich strony. Najlepsze jest to że jak piją w barze i jeżdża po pijaku to im nic nie można zrobic...

Ja bym tej sprawy nie odpuścił, ale biorąc pod uwagę że to policja - weś dobrego adwokata z Warszawy, bo w tym terenie to zmowy są same

witam
Widziałem cała akcje od poczatku..
Panie michale prosze sobie przeczytac jakie sa przyczyny zatrzymania to co pan zakreslił na czerwono ...
Według pana policja w takiej sytuacji jak sie ma zachowac grzecznie poprosic o otwarcie drzwi hehe albo lizaczkiem pomachac i zatrzymac auto ktore jest według policji podobnio skradzione....
Po drugie w aucie za 400 tys nie jezdza osoby w bluzach z kapturami za kierownica i małolaty ...... to same jest podejrzane
Policja według mnie zachowała sie OK...
Ja osobiscie na ich miejscu bym tyle nie krzyczał zeby otworzy pan drzwi - byli bardzo kulturalni - nawołujac pana do tego - ja bym wyciagnoł pana szybciej przez wczesniej wybita szybe .....
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org