Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzegorz Braun o utylizacji najlepszych patriotów |
W kazdym przypadku to samo- niska jakosc, ale cena jak na byle co kosmiczna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzegorz Braun o utylizacji najlepszych patriotów |
biznes klass? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
grunt to nie poddawac sie. ja osobiscie boje sie przyszlosci, szukam pracy, teraz moze bede przedstawicielem handlowym moze. nie wiem jak mi pojdzie, ale bede mial jakies pojecie o tym. trzeba probowac gdzie sie da, a nie siedziec z zalozonymi rekami. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
HD lub Martensy polecam, chyba żeś pancur to te w szmateksie Cię zadowolą napewno
|
|
Szmit na Długiej z Wojasa.
|
|
______________█████ ______________██████ ___________ █████████ __________██▒▒███████ ______██▒▒▒▒▒▒▒████__███ ______▒█▒███▒▒████▒█████ ______█▒█▒██▒███████████ ███▒▒▒▒▒███▒██████████ _███▒▒▒▒▒▒▒▒▒████████ ___▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒██████ ___███▒██▒▒▒▒▒▒▒████ ____████▒▒▒▒▒▒▒███ _______▒▒▒▒▒▒▒▒█ ____________▓███▓▓ __________▓▓███▓▓█ _________▓▓██▓▓███ ________▓███▓▓████ _______███ ███ ████ _____███ ███▓█████ ____█_█ ███▓██████ ▒▒_ █████▓▓█████ _▒▒▒██ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▒_▒▒▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓ _▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ______▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ _______▓▓▓▓▓▓▓▓▓_█ _______ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓_█ _________ ████_███_ █ _________ ███__███___█ __________ ███_███___ █ ____________███_███___█ _____▓▓████▓▓ ███▓▓ ___▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓ ____▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |