wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koalicja PiS z Kukizem?

lece samolotem bo co
?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koalicja PiS z Kukizem?

na necie juz czytalem, myslalem, ze dowiem sie czegos wiecej od osob, ktore w tym siedzialy. wiec dzieki za taka pomoc

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

smolen ty obronco wszawicy....nic sie nie zmieniasz....

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

"Trybunał Konstytucyjny ułatwił eksmisję ludzi na bruk za niepłacenie czynszu albo za znęcanie się nad rodziną. Jesli chodzi o drugi akapit ---zgadzam sie i podpisuje obydwiema rekam!!!i ale pierwszy???? calosc tutaj:http://iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9916&Itemid=2"

40-50 zł za godzine

CZEŚĆ CHŁOPAKI W GÓRĘ PTAKI.....
____?__
_//___|__\\\\___
\\----4lomza - ----/
*--(@)-------(@)-*-----------------

po pierwsze:
- nie sadze, ze szczebiotka jest "zerem życiowym" jak już to ty, bo innych obrażasz szymonie.

po drugie:
- nie należy smiac sie z lesbijek, one są normalnymi dziewczynami, po prostu mogly miec w przeszlosci problemy z chlopakiem (zlamane serce).

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ostatnio bawię się grafiką tworzoną z klawiatury...

[][]----[][]
|_O_|
|
_/ \_

--------------------------------------------------------

|^^^^^^|"
| LECH |""\_,
| _______I_|_|)
(@) ****** (@

-----------------------------------------------------------

[---[*,*,*,*,*,*,]>----
ach ci narkomani

ja place 49 zl- blueconnect-era- i jest ok czasem rozlącza ale tyle ile sobie siedze ( 3 h dziennie) to limit 2 gb na mc w zupełności wystarcza

na prusa 8 wszystkie sa

lesnik ales sie zaperzyl....ohohohoooooooooo
Wyluzuj bo nie doczekasz gwiazdki...
Kiedy planujesz zamach na siedzibe jakiejs parti.....?????

Czemu tak pol pop.oszołomki z PO tak zawzięcie nie bronią Polaków,najuboższych,emerytów,rencistów,bezrobotnych którzy w wyniku nie udolnych rządow PO żyja na gorszym poziomie niz uchodzcy,czemu nie bronia wielodzietnych polskich rodzin które pracując maja nizszy dochód(nie rzadko(niż uchodzcy???

Pewnie w każdym obuwniczym, ale też polecam Martensy (w Białymstoku na Lipowej).

:(

certain personnes ne savent pas de quelle manière peuvent faire plaisir à ces proches; pour moi c'est impensable

Jestem jednym z ojców leżącego na ziemi,to była bandycko- popisowa akcja
gówniarzy w mundurach policjantów.Takie zachowanie Policji prowadzi do braku szacunku i respektu przed mundurem,a w konsekwencji wzrostem przestępczości.Wszystkim ciekawskim chce zakomunikować że nie chodzi o upokorzenie Policji ,ani o publiczne korzenie się nieudaczników biorących udział w tej akcji.Mam listę tych debili biorących udział w akcji.Ci ludzie nie powinni nosić broni i pracować w POLICJI.Proszę ten list traktować jako apel do przełożonych(POLICJANTÓW ,BANDYTÓW)gdyż zapewne wiedzą czym jest kierowanie broni w kierunku,nie stawiających oporu młodych ludzi.Woli ścisłości było pięć osób zatrzymanych :trzech chłopców i dwie dziewczyny.po za tym ,bandyci dobrze znali jednego z zatrzymanych.Przecież na rany Boskie nie chodzi o sam fakt zatrzymania,tylko sposób przeprowadzenia ,akcji po bandycku,małolaty naoglądały się filmów Amerykańskich.

terminatorlomzynski - jak mają ukraść to i tak ukradną.

Co do wysiatki - możnqa zachować środki ostrożności ale nie koniecznie użycie siły skoro nikt nie przejawia agresji.
PODEJRZENIE TO JEDNO A FAKT TO DRUGIE.

W łomży wszystko co nowe jest podejrzane...a nie daj bóg przyciemniane szyby to zaraz legitymowanie a jak małolat to i dowód do wora idzie.

Jest wiele przypadków gdzie policjant zatrzymuje kogoś i puszcza z szybami bo to znajomy znajomego albo pan który często z policją współpracuje, dodatkowo kierunki ma czerwone bo auto z usa.
Jak mi teraz dowód zapierdolą to podam kilka przykładów w łomży PUBLICZNIE jak upierdalają ludzi na głupotach, a koleszków puszczają na pouczeniu lub wcale.

już raz akcja była, pamiętam że chłopaczek nagrał telefonem sposób rozmowy policjanta z nim.

Nie trzeba kwalifikacji, ale tacy ludzie w sklepach najczęściej ciężko pracują, przecież to uczciwa praca i magiczne zaklęcie godnego życia powinno działać jak najbardziej i w przypadku osób z niskimi kwalifikacjami, ale pracujących uczciwie.
Nikt nie mówi o wysokich wypłatach.
A przypadki, że ludzie pracują po 10-12 h i dostają 1200-1300 zł nie są skrajne (mnóstwo osób w hurtowniach spożywczych i sklepach w Łomży).
Minimum do przeżycia to nie to samo co w miarę godne życie. Oczywiście, że da się przeżyć za 1000 zł, ale pytanie brzmi jak takie życie wygląda.
Poza tym mamy - powiedzmy - 400 pań sklepowych w mieście i wszystkie nie mogą zmienić pracy i podnieść kwalifikacji, bo jak? Mówimy o sytuacji w mniejszych miastach, gdzie w przypadku mnóstwa stanowisk mamy do czynienia z wyzyskiem. Tak. Praca za takie pieniądze to wyzysk. Brak podwyżek. Nie mówię, że mają zarabiać po 2000, ale jednak te 200-300 zł więcej to właśnie coś, co pozwala godnie żyć. A w każdej firmie najważniejsi są ludzie i mam nadzieję, że kiedyś to wszystko obróci się przeciw osobom, które z premedytacją wyzyskują ludzi.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Swoją drogą może przestaniecie jeździć 120 po mieście ;)

Nie myśl o tym co się stanie i nie przejmuj się tym co już było ... najważniejsze dzieje się teraz wokoło Ciebie !!!

czlowiek ponoc cale zycie sie uczy, a ile czasu trzeba mniej wiecej, zeby byc dobrym przedstawicielem?

dokladnie tak kxxn na filmikach akcja policji byla uzasadniona....Co do Soho kolego(moge tak pisac bo sie znamy) :) te feralne A8 nie bylo kradzione...
Wybijam z tad bo moze zawrzec a mam za dobry humor dzis zeby sie klucic ...
Pozdrawiam...

nie wiecie moze gdzie mozna zapisac sie na koszykowke w wieku 18 ?

oczywiscie dla dziewczat:)

Widziałem tą całą akcję. Powiem tak, gdyby ktoś potraktował zwierzęta tak jak ,,policjanci" potraktowali tych ludzi to z pewnością miałby do czynienie z animalsami. Wstyd!

Chodzcie sobie wynajmiemy sale i sami bedziemy grac amatorsko :-) chyba ze wy chcecie trenowac pod okiem trenera?

Jeśli ktoś przez całe życie nie wierzył a w ostatniej chwili swego życia zrozumiał że popełnił błąd i stanie się wierzącym to po śmierci trafi do czyśćca ?

Treść jest ukryta

Witam. Mam pytanie, może ktoś się orientuje gdzie w Łomży skupują laptopy na części?? Mam Acera extensa 5220 i została zalana klawiaturawalneła chyba płyta główna. Ale procesor dobry, matryca, pamięć i dysk 120GB. Proszę o porady.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org