Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronek przegrał a mnie tam wszystko jedno |
Dżizas patrze lansik, musisz nowy image wylansować ? Za je biście
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronek przegrał a mnie tam wszystko jedno |
![]() to tez jest dobre
|
|
kłuliki ? Szczebiotka... kiedy się spotkamy w końcu na żywo ? ![]()
|
|
ale jakby nie było kolejorz przynajmniej zremisuje
|
|
Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 04-11-10 20:32 Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /////////////////////////////////// No i właśnie mamy prxzykład tego pol.pop zrytego..... Szanowny pan ma coś do powiedzenia poza tu cyt:Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"-? "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett
|
|
UWAGA!!!" dżizas" młodzik szuka wrażeń na forum a właściwie niech ma... ![]()
|
|
''zaspane'' ? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dokładnie ![]() rudy błazen z druhem
|
|
pokorne , mozna ofiarowac komus na gwiazdke
|
|
Chociaz troche radosci w tym smutnym kraju...:) 3:1 i Anglicy na kolanach :)
|
|
A dokładniejsze namiary można prosić.?
|
|
Ta rozdarta syrena to ode mnie z bloku. Hałasu narobiła, bo nie mogła po raz kolejny wykręcać się bólem głowy ;)
|
|
dlaczego ludzie sa tak okrutni? to juz nie jest sadyzm do znecanie sie ![]()
|
|
3:1 !!!
|
|
jeeeee, dzienna doza
|
|
nie oglądałem ale jak zobaczyłem wynik, trudno uwierzyć
|
|
jeb** Anglie ! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
wklejajcie najbrzydsze zdjecia szymonek za tym przepada
|
|
Autor: no nie (---.internetia.net.pl) Data: 04-11-10 20:43 Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 04-11-10 20:32 Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /////////////////////////////////// No i właśnie mamy prxzykład tego pol.pop zrytego..... Szanowny pan ma coś do powiedzenia poza tu cyt:Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"-? "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Z politycznego cię wykopali to tutaj przylazłes robić zamęt ????????????????????????? Ty nie potrafisz normalnie rozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty jestyesx politryczna szczekaczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc jeszcze raz , skoro nie zrozumiałeś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WON STĄD TO JEST PROFIL ROZRYWKOWO- INFORMACYJNY A NIE POLITYCZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
to szukaj ![]()
|
|
na szybkie przejazdzki, dobry, zwsze gdzies podwiezie , czyz nie? ![]() "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
jasiu jeśli tego c.**** kierujesz do mojej osoby to i wice wersa...
|
|
szymonek za włodzireja robisz ?
|
|
Zaczął się sezon i dupsko mi zmarzło więc odkręciłem mały kaloryfer w małym pokoju. Oczywiście był zapowietrzony ale myślę co tam, po wekedzie przyjdzie kolesław i go odpowietrzy. Ustawiłem termostat na optimal (kropeczka pomiędzy 3 a 4). Zrobiło się troszkę cieplej ale nie na tyle żeby ganiać w slipkach po mieszkaniu. Po prostu chodziło o to żeby córa miała pewien komfort w swoim pokoju ot cały cel grzania. A teraz najlepsze. Ten pier..... popierdzielnik naliczył za niecałe dwa dni 10 jednostek. Biorąc pod uwagę rozliczenie za zeszły sezon, za dwa dni grzania jednym kaloryferem zapłacił bym: 10x0,48=4,8 jednostki/2 dni 4,8x2,51PLN=12,05 PLN/2 dni Aproksymując grzanie przez okres 5 miesięcy: 150dni x 6 PLN/dzień = 900 PLN za sezon z jednego kaloryfera !!! MASAKRA !!! W mieszkaniu mam 3 takie kaloryfery (co daje 900PLNx3=2700PLN) + jeden dwa razy większy. Strach odkręcać to dziadostwo żeby nie zbankrutować a dupsko marznie. Podejrzewam też że po odpowietrzeniu kaloryfera i spadku temperatury popierdzielnik będzie naliczał więcej jednostek. Brak sił ludzie, brak sił... PS. MACIE JUŻ NAMIARY NA SENSOWNEGO PRAWNIKA "Z JAJAMI" W TYM TEMACIE ???
|
|
SN4P to podaj w której książce spotkałeś taki opis, pewnie w jakiejś powieści napisane przez akowca... autentyczny opis tej akcji pokazuje jak słabo było to wszystko zorganizowane, pełno ludzi poginęło, jednemu zaciął się karabin to skomplikowało i rozwaliło całą akcje... jak zwykle w działaniach ak więcej trupów niż to wszystko było warte, ale dla nich najważniejsze to działać, powstanie warszawskie najlepszym przykładem, setki tysięcy ludzi zabitych, miasto zrównane z ziemią i zero sukcesu strategicznego...
|
|
Ahmed - masz dużo racji, ale upraszczasz i mącisz - różnica między netto a brutto to nie tylko podatek, ale i składki społeczne, zdrowotne, więc Twój przykład, że zabierają Ci 1000 zł z pensji a jak nie masz pracy wypłacają 300 to manipulacja... Poza tym GUS czy IPN oraz inne urzędy są potrzebne, ale w innej, zreformowanej i przynajmniej w 2/3 elektronicznej formie. A warunki mamy, jakie mamy, najniższe zarobki nie pozwalają przeżyć, są różne dopuszczalne formy umów, co też pozwala na oszustwa (bo zabiorą Ci mniej z pensji, ale nawet "chorobowego" nie masz płatnego, nie mówiąc o świadczeniu z UP w razie czego:) Także śmiech... Nie wyobrażam sobie życia w Łomży na stałe.
|
|
Gratuluje tym co postawili na Lecha $$$ :) a co do składu na całym świecie tak jest ,w lidze Angielskiej również może nie cała drużyna ale półowa to cudzoziemcy albo reprezentacje :) może to był by sposób na dobrą kadre :)
|
|
i niemiecki cmentarz tam gdzie Ambroziak kosciol postawil.
|
|
witam, tak sala weselna w Nowogrodzie "pasjonata" jest bardzo atrakcyjna. miły klimat jedzenie bardzo dobre. jest naprawde godna polecenia. sa niespodzianki bardzo fajne wszscy goscie sa zachwyceni.polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |