środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie są nasi parlamentarzyści?

Nie ma co się przejmować...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie są nasi parlamentarzyści?

No niewiem.

A masz tylko tą jedna rybke w akwarium ?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Ja tylko chcę żebyś nie przeklinał bo to nie wypada.

ja: jakim samochodem ? jaki silnik ?

666 może blok ci się wali pod wpływem takiego wielkiego natęrzenia głupoty

Motto jest ważne w życiu człowieka no cóż może Admin to zablokować albo usunąć ale to mnie nie rusza dlamnie jest ważne żeby niebyć egoistą hamem debilem i takim jakich tutaj nie mało : wywyszać się od kogoś co jest młodszy tym że jest starszy i mądrzejszy a może gówno mądrzejszy poprstu jest Jebanym Srelem który myśli że młodszy nie moze mu nafikać albo nic nie wie o życiu i że to on sprawuje władze a gówno sprawuje bo jest hu*** i prosze nie wywyższać się może ja i ptysiek jesteśmy tutaj najmłodsi ale nie najgłupsi są bardziej głupi ludzie na świecie ... już nie bende mówić ale taka prawda bardzo wiązałem to role MrSa bo on tak się mądrzy i nas wyzywa ... a reszta to bez komentarza jeśli coś masz to CHCWD Za Nie Przemyślane Słowa ! a moje słowa są przemyślane //..

Brak inteligencji nie powinien śmieszyć, ale w ich przypadku jest ewidentnie wskazany...

R O T F L !

(rolling on the floor laughing)

patrze ze ptysiu kozak;]

Witajcie.
Pilnie poszukuję serialu "Rodzina Soprano" (The Sopranos), który był kiedyś emitowany na TVN i HBO. Jeśli ktoś z Was posiada jakieś odcinki (lub całe serie) na dvd - proszę o kontakt (przewidziano wynagrodzenie).

Z góry informuję, że nie mają tego w żadnej z łomżyńskich wypożyczalni...

trini

Jestem za ustawowym zakazem kandydowania do

Co myślicie o blokersach ? w Łomży i nie tylko.Jakie jest wasze zdanie co oni robią złego a co dobrego ?Czy mieliście jakieś konflikty z blokersami ?Co oni powini robić ? Piszcie na ten temat,zobaczymy czy jesteśmy tolerancyjni dla innych.

.

devil moje gg: 7889552

Jacy oni są kumaci.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Pisze tego oto "2000 Posta" żeby nietrzymać was w niepewnosci czy kiedykolwiek napisze tego posta, tak się składa że pisze tego 2000 posta. Pisaliście na forum że ma być ognisko na cześć 2000 posta Ptysia róbcie co chcecie nawet bibe, ale niewiem czy bede na tym ognisku ustalcie coś z tym ogniskiem.

Pozdrawiam

F) Mozna tam spotkac takiego debila jak +polak+ (kiedys sledczy, pamietacie go hahaha ?)

Witam wszystkich,

Dziś rano rzucając okiem na tematy z forum, nasunęła mi się pewna myśl. Otóż przemnkęło mi przez mój rozumek, że Ptyś jest jak Kubuś Puchatek. Mało myśli, dużo mówi, niezbyt celne te jego uwagi, ale jest grono osób które lubi go czytać, ponieważ jest bardzo rozbrajający w swojej prostocie... ;)

Oczywiście w moich oczach Ptyś nigdy nie dorówna Kubusiowi (którego uwielbiam), ale myślę, że tak właśnie traktujemy Ptysia. Jako nieszkodliwego dzieciaczka który pisze głupoty. Czasem śmiejemy się do łez czytając te wypociny, czasem pukamy się w czoło, czasem nas denerwuje. Ale to Ptyś i każdy wie jaki jest. I, jak to mówi nasz idol, każdy ma swoje zdanie... :D

Pragnę podsumować me wywody tymi oto słowami:

"Puchatek wiedział, co miał na myśli, ale ponieważ był Misiem o Bardzo Małym Rozumku, więc nie potrafił tego wyrazić słowami".

:)

Pan Olbrys wypowiedz w tv Lomza

:/ ptysiu stul dziubas/!!!!

nowe guty rulezzz... jak masz male dziecko o ktore sie boisz zeby sie nie utopilo to spoko mozesz jechac na nowe guty... plytszego jejora to ja jeszcze w zyciu nie widzialem :) FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA !!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org