Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie wolno dopóścić PiSuaru do władzy !!!! zafundują nam państwo ciemnogrodu !!!!! |
Na Bema coś jest chyba.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie wolno dopóścić PiSuaru do władzy !!!! zafundują nam państwo ciemnogrodu !!!!! |
wie moze ktos z Was , gdzie zostal przeniesiony ten sklep z odzieza damska , ktory byl w galerii na przeciwko tej sofry?
|
|
Re: nie wolno dopóścić PiSuaru do władzy !!!! zafundują nam państwo ciemnogrodu !!!!! |
Kaja może być Panem pedofilem, prowokującym młode dziewczyny. Też zgłoszę tą sprawę.
|
|
davidx napisz mi na maila swój adres to dam ci numer. na forum nie chcę upubliczniać namiaru. i napisz po co ci ten numer. mój mail: rocklomza@wp.pl
|
|
już wiadomo jaka będzie płaca minimalna w 2011 r. - 1386 zł. czyli brutto mniej nie możemy zarabiać. A średnia krajowa w 2011 r. to ok. 3700 zł. !!!. Ja osobiście chcę zarabiać średnią krajową...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |