Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko Komorowski jest do wybrania |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko Komorowski jest do wybrania |
Treść jest ukryta
|
|
takie cos w tym rodzaju jak licz na siebie
|
|
Misiaczek : usuń swój post gdyż zawiera treści komercyjne
|
|
Dałem ci ten numer postanowiłeś sam zadzwonić to ci go wysłałem a ty cos jeszcze chcesz oczywiście zadzwoń a oni pozamiatają frajerze z Łomży jakich nie wiele ciot prostaku ja cię grzeje sorki ale ja lubie kobiety nie pedałków u mnie tej rozrywki nie znajdziesz jedziesz sam po sobie i to konkretnie nawet nie kontrolujesz tego co piszesz radzę zadzwoń pod wskazany przeze mnie numer na oddział psychiatryczny dzwoń tak o niego prosisz wysyłam ci po raz 2 teraz na forum 86 49 33 900 cymbale.
|
|
...........no to temat do zamknięcia :D
|
|
hahaha taka bieda , ze kozy chowajo
|
|
ale reagowac na fotomontarze zdjec wypadaloby. No sory, ale sa jakies granice przyzwoitosci :P. Jeszczy gdyby politycy sie tak promowali to bym zrozumial :)
|
|
Rozumiem JASIU ze piszesz o sobie. I dlatego już tam nie pracujesz
|
|
Michalina dostala od zycia bana;)
|
|
podaj markę tego auta będzie prościej debilu jak taki kozak jesteś o ile masz te auto w co bardzo wątpie
|
|
Słuchaj areczek25, jeszcze raz powtarzam bez dmuchania: odpadłeś z zabawy, jak chcesz możesz przyjść po 4.12 pod prusa 8 i będziesz robił za drapacza, zawsze mnie jajka swędzą przed fajtem zgadzasz się? „Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze. Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.”
|
|
może inną fuchę Ci wymyślę...hmmmm nie będziesz drapaczem jajek „Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze. Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.”
|
|
KFC załóż
|
|
areczek25 Ty klukwo czerwona, tu Cię mam :) musisz w końcu dojrzeć, jestem w stanie się poświęcić i trochę Cię pouczyć jesteś gotowy? Zaczniemy od czegoś prostszego...no to zaczynamy: Ja mówię: gnij batona karakanie a Ty co odpowiadasz? „Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze. Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.”
|
|
Na południowym zachodzie...
|
|
Moze ktos zrobil zdjecie telefonem :D pokarzcie tutaj bo ja naprzyklad nie widzialem a jestem ciekaw tego monumentu :D
|
|
Prosze o stosowanie się do regulaminu bo od dziś rozdaje bany na wszystkich wątkach tyczy się też tego . dziękuje moderator
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |