Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RODACY, OBUDŹCIE SIĘ !!! |
I tylko tyle potrafisz napisać pojechałem po tobie co baranie areczek25 mnie jakieś tam pojechania pierdu pierdu nie interesuje, ja chcę na żywo się spotkać tak jak obiecałeś z tym KATEM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RODACY, OBUDŹCIE SIĘ !!! |
Takie gierki słowne w podstawówce podniecały "chłopców" Jesteś takim chłopcem, czy dasz się sprawie załatwić na żywo ? „Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze. Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.”
|
|
he prafda
|
|
angella ty jestes pyza.?
|
|
czego h uju chcesz dałem numer a więc dzwoń ja o kacie nie wspomniałem pajacu nie wymyślaj rudy błazen z druhem
|
|
Ty piz do daj mi w końcu ten numer napisałeś "nie strasz mnie pajacu bo wykonam jeden telefon i jesteś pozamiatany" rób to albo daj mi ten numer bo już mnie grzejesz hehe pipkaaa
|
|
Kajaa. Zgłosiłem Twój post gdzie trzeba.. licz się z konsekwencjami już niedługo.
|
|
JBB już odnalazłem...ale wciąż nie wiem nic o BJJ powiedzcie PROSZĘ kiedy są treningi. Z góry dzięki :)
|
|
udzielam ci ostrzerzenia !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a co to znaczy "posypio" ?
|
|
to dlatego, ze jestes dzieckiem Neo
|
|
Sprzątaczka nie ma w zakresie swoich obowiązków wyrzucania ulotek, wiec nie musi tego robić. A jak jesteś taka kulturalna to tylko pozazdrościć. Widocznie nie przeszkadzają ci te porozrzucane przez tydzien lezące na klatce papierki, skoro czekasz na to aż ci sprzataczka je sprzątnie.
|
|
Gdzie w okolicy można kupić częśći do mz??? Może ktoś chce jakieś sprzedać. Chodzi mi o oponke Heidenau, kuferki, stelaże i pare innych drobnostek.. Z góry wszystkim dzięki.
|
|
Możesz mi oddać :p "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Efect ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |