Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TAK SIĘ PRZEGRYWA WYBORY |
wiej ! DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TAK SIĘ PRZEGRYWA WYBORY |
:/
|
|
each other znaczy: siebie a yourselves: się tak więc sami widzicie...
|
|
|
|
Do m1ch4lina islandi pisze się Islandii duża literka na początku i dwa i na końcu koleżanko
|
|
no zawsze mozna ;PP
|
|
Ledwo zrozumiałem co Ty tam bełkoczesz,ale sensu tej wypowiedzi... nie zdołałem zrozumieć. Baltazarus swoją drogą, Ty daj mi w końcu ten NUMER leszczu i się Baltazarem nie wysługuj DAJ-MI-TEN-NUMER "nie strasz mnie pajacu bo wykonam jeden telefon i jesteś pozamiatany" Daj mi ten numer
|
|
http://www.la-petite.pl/
|
|
ladna dzisiaj pogoda
|
|
Kaśkaaaaaa, maleństwo moje, dawno Cię nie było
|
|
Włąśnie słucham sobie http://www.youtube.com/watch?v=05PwZDSEzfE mmmmm poezja dla ucha :)))
|
|
|
wiem kto ma 150 W membramy sztywne średnica ok 30 Cm.
|
|
To Ty nawet w wojsku byłeś? Wariat musisz być, nie wiem czy nie zrezygnuję z dalszych dociekań o ten numer :(
|
|
Jeśli za czynsz płaci się np. 500zł a zarabia 1000 z kawałkiem to czy nie jest to paranoja?Albo żeby na kg dobrej wędliny pracować pół dniówki?Za niskie wynagrodzenia?
|
|
Więc przejrzyj to forum, ludzie piszą tu na temat związany z rekrutacją,jedni pomagają innym aby wyeliminować naciągaczy,sam przechodzę przez ten okres i wiem jaka to niepewność podczas kolejnych etapów.Pozdrawiam
|
|
przypominam :D
|
|
areczek cipka
|
|
Witam, Nie wiem, czy dobrze zrozumiałaś zagadnienie "kwiaciarnia z franczyzą". W Łomży jest dużo kwiaciarni, a ta o której mówisz różni się tylko tym, iż ktoś sprzedaje Ci pomysł, markę, sposób zarządzania, cały know-how. Za te info. musisz płacić, więc nijako obniżasz swój zysk. Oczywiście czysto teoretycznie, ponieważ cała "sieć" może posiadać korzystne umowy z dostawcami, co ma również wpływ na marżę. Tak czy inaczej, Twój pomysł to zwykła kwiaciarnia, jakich dużo. Wszystko zależy od umowy franczyzowej, która to zazwyczaj zabezpiecza interesy franczyzodawcy. Musisz dokładnie przeanalizować umowę, no zrobić konkretny biznesplan. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
proszę pomóżcie kolega jest bardzo chory wskazany numer prze ze mnie kolega zgubił
|
|
Co za debil ten koleś idiota do kwadratu on nie ma pojęcia o niczym i o nikim żałuje że 2 tygodnie temu wróciłem z Łomży bo bym go ładnie oklepał z miłą chęcią cwela
|
|
a startuje sie je [rzewaznie jednym guzikiem izatrzymuje hehehe kolory zielopny czerwony .... niewiem czemu gupki co nic nie wiedzo sie wypowiadajo ?xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |