Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fanatyzm |
:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fanatyzm |
|
|
Myjnia AGA na Sikorskiego naprzeciwko cmentarza
|
|
|
|
jakie miasto takie drogi
|
|
CZY MOŻNA ZARZĄDAĆ ZDJĘCIA GRZEJNIKA JEŚLI SIĘ NP W KUCHNI Z NIEGO NIE KORZYSTA i co się dzieje jak jest ciepłe lato czy można rządac zmniejszenia rachunkow?
|
|
znalazlam tylko informacje na temat sylwestra w Zbyszku w Nowogrodzie: Sylwester 2010 / 2011 Po Kurpiowsku w Zbyszku w Nowogrodzie Sylwester 2010 2011 w Nowogrodzie Terminy pobytu oraz ceny: * Bal Sylwestrowy bez noclegu - koszt 245 zł/os. * 31.12.10 - 01.01.11 (1 nocleg) - koszt 329 zł/os. * 30.12.10 - 01.01.11 (2 noclegi) - koszt 485 zł/os. * Każdy dodatkowy nocleg 70 zł/os. ze śniadaniem, z pełnym wyżywieniem (3 posiłki) - 120 zł/os. za dobę - SPECJALNA ZNIŻKA Istnieje możliwość zmiany daty pobytu bez dodatkowych opłat. źródło: http://www.zbyszko.com/oferta/swieta-sylwester-2010-2011 Gdyby ktoś znal inne propozycje to bede wdzieczna :)
|
|
Jak ktoś potrzebuje profesjonalnego zespołu muzycznego na sylwka lub wesela to dzwońcie 514878288 mamy najtaniej !!!
|
|
podaj jakieś demo do odsłuchania.
|
|
|
|
Mam mały problem ! Gdy piszę pracę na Wordzie to między "wierszami" robi mi się 1 centymetrowa przerwa.To nie jest na tej zasadzie że obniżam ENTEREM tylko raz nacisnę enter i mam taki odstęp.Trochę za duży bo na jednej stronie nie wiele mi się zmieści.Może ktos wie jak to przestawić????Mam Mircosoft Office Word 2007
|
|
W końcu pomoc nadeszła areczkowi hahaha, sam nie dawał rady aaaaauuuuuuuuuu
|
|
takiego co dziobie zwykle tylko kury...
|
|
jeszcze trochę i posypią się bany a administrator proponuje nałorzyć bana na tych co się logują z islandi
|
|
a allegro co mowi?
|
|
Nie ważna płeć, ważne uczucie:) może i ja wpadnę
|