wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do admina :)

wydaje mi sie, ze trzeba dzwonic do nich i predzej sie czegos dowiesz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do admina :)

bazar?

rudy błazen z druhem

dzieci jak każde inne.

no właśnie już czas się za czymś rozejrzec... też się chętnie czegoś dowiem... tyle że mnie by bardziej interesowało w budach czarnockich u chaberka lub w pasjonacie w nowogrodzie

Każda diagnoza na dziecięcym oddziale to zapalenie płuc, dzieci trafiają do innych szpitali w Białymstoku gdzie diagnozują coś innego Jeśli przeczyta to lekarz to prośba stawiajcie lepsze diagnozy ,jak nie dajecie rady to trzeba się konsultować z innymi lekarzami żeby szybciej rozpoznać chorobę.Nie bądźcie na ostatnim miejscu w Polsce.

Cześć, chce sobie zrobić paznokcie, pierwszy raz. Jaką metodę wybrać..? Żel czy akryl..? Co się lepiej trzyma ?
Proszę o porady od tych którzy są stałymi klientkami jeśli chodzi o paznokcie :) Dzięki

ja tez osobiscie odradzam akryl, niby ladnie wyglada ale pozniej jak zdejmiesz to ciezko jest doprowadzic paznokcie do porzadku. poza tym plastik juz nie jest modny. Lepiej zainwestuj w jakies dobre odzywki typu np Sally Hansen, i systematycznie ich uzywaj a po niedlugim czasie bedziesz miec swoje ladne paznokcie :)
i to o wiele taniej :)

Ja np. szukam dobrego pogotowia tanecznego!

a jakiej mocy?

niosiu?????????? ok niech i tak bedzie hahaha....Nie znam pana ale hu;j mow jak chcesz.....
Nie ma sprawy jak juz bede w Łomży znajde cie na czacie czesto tu bywasz....damy se namiary i po zabiegu....Wiesz co jedynie czego mi tu naprawde brakuje to tego typu rozrywek....
Do do rychlego....

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Piatnica "Dobra firma", Rekordowe wyniki, Ogromna kasa na rozwój, jeszcze ktoś ma wątpliwości że do roboty potrzebują już tylko specjalistów?

„Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze.
Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.”

m1ch4lina jeden juz zgasl ale drugi sie puszy....prawdopodobnie na dniach wytrysnie :)
Nie jest to tak grozne dla islandii jak dla strefy lotow.....ale jest na co popatrzec....

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ja tam robilem robota dobra lepiej niz w mlekovicie :))))))))))

miało być przeze mnie

Szukaj srebrnego terenowca pick-upa, albo białego vana...może już wcześniej mnie namierzą i nie będziesz musiał pytać o namiar, a jak nie to oczywiście się jakoś ustawimy. Maila masz, jak termin się zmieni to pisz

..jak w temacie znacie szkoly gdzie nauczaja Japonskiego, Chinskiego ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org