Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Legendarny opozycjonista do Komorowskiego: \"Panie prezydencie Komorowski, czy panu i pana sztabowi rozum odjęło?\" |
Widziałam dziś to cudo i mało się ze śmiechu nie posikałam... Trzeba mieć coś nie bardzo z głową, żeby taki kicz sobie odstawić i to jeszcze za życia... Oddzielną sprawą jest czy ktoś zatwierdza wzory stawianych na zabytkowym cmentarzu pomników, bo ludzie dają datki na odnowienie cmentarza, a tymczasem tuż obok stawiają takie paskudztwa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Legendarny opozycjonista do Komorowskiego: \\\"Panie prezydencie Komorowski, czy panu i pana sztabowi rozum odjęło?\\\" |
z podpaskami? to dobrze, bo to słabe nawet jak na perwersik
|
|
Re: Legendarny opozycjonista do Komorowskiego: \\\"Panie prezydencie Komorowski, czy panu i pana sztabowi rozum odjęło?\\\" |
No dobrze do łóżek dzieci bo jutro szkoła a potem grzebanie w śmietnikach a propo nie strasz mnie pajacu bo wykonam jeden telefon i jesteś pozamiatany a że mieszkasz na pasażu to nic nie znaczy bo za moich czasów to pasaż coś znaczył w Łomży a teraz to są tam same dzieci i żuli pełno jak rutek miał jeszcze sklep bo teraz wszyscy stoją pod tym kauflandem śmiesznym.
|
|
Oj ale najwiecej wirusów leci razem z filmami - więc czy to warto?
|
|
Ja mam jd downloader nawet dobrze z niego ściąga. A stronek z filmami jest dużo: darkwarez, darmowefilmy.eu, legalsite, zasysaj.net itp. Są tam linki do filmów z RS, megaupload, hotfile, fileserve, filesconic, turbobit itd. ( chyba dobrze nazwy popisałam :) ). Życze milego ściągania filmów i oglądania. Pozdrawiam :)
|
|
osobiscie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |