Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezczelność, sitwa!!! |
Witam. Jestem ciekaw czego brakuje Wam w naszym mieście. Nie chodzi jednak o odpowiedz w stylu "mądrego prezydenta" czy "pieniędzy", z jakimi to spotkałem się w trakcie rozmów "na żywo"... Interesuje mnie raczej fakt czy istnieje w Łomży zapotrzebowanie na jakąś konkretną usługę lub produkt, jakiego nie sposób dostać w sklepach tego miasta. Pytam, gdyż szukam pomysłu na zainwestowanie posiadanych aktywów, a nie chce robić czegoś co po kilku tygodniach upadnie... Zapraszam do dyskusji i z góry dziękuję za każdą, konstruktywną i cokolwiek wartościowego wnoszącą, wypowiedź. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezczelność, sitwa!!! |
od tych przecinków wszystko mi się po pier do li ło... WIEM : Kebap? ;> ej no sorry, jutro pomyślę i Ci dam znać, dziś zmęczony jestem i jedyne co mogę zrobić to sztuczny tłok tu o we wątku, co nie :)
|
|
mówisz,że "swieco" :) to super, lubię ten mongolski nasz łomżyński dialekt i chyba mam kolejną ulubienicę-kreację forumową: angellicę, to już... druga
|
|
Źle jakieś przecinki wstawiłem? ;] Czekam z niecierpliwością do jutra, aż mi napiszesz ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |