wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Nie wybierajcie śmieci\". Cejrowski drze plakat wyborczy Bronisława Komorowskiego.

Michalina ma rację kup 2 pieski a kota sprzedaj do złotego smoka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Nie wybierajcie śmieci\\\". Cejrowski drze plakat wyborczy Bronisława Komorowskiego.

ja jade o 13 500645586

Re: \\\"Nie wybierajcie śmieci\\\". Cejrowski drze plakat wyborczy Bronisława Komorowskiego.

"nie strasz mnie pajacu bo wykonam jeden telefon i jesteś pozamiatany"

:(

ale już za późno, już obiecałem. Czyli jestem pozamiatany

G ówno ten pasaż znaczył i znaczy. JA dużo znaczę i dzwUń, napisz mi na mejla nr telefonu, po co masz nabijać minuty z islandii sam zadzwonię. Napisz chamie daj mi numer sam zadzwonię do tego KATA

Z twarzy dupy nie zrobię- zadzwonię jak mówię, daj mi numer. Czekam

nauczyla sie idiotka obrazki wklejac i druga szczebiotka sie z niej zrobi.

Ok, dziś się relaksuję ,jednocześnie ćwiczę pisaną dykcję i charyzmę na tym forum nie zagłębiając się w poważne sfery. Napiszę Kierowniku.

Jaka ona ładna, ta na tym gifie wyżej...

Co nie stać cie na telefon pewnie mama zabrała kieszonkowe lepiej tutaj nie leć i nie płyń bo śmieci nie potrzebujemy kozak za klawiaturą nie pochlap se kołderki jak będziesz gruszyć malutki wyślij mi numer.padalcu.Numer mu wysłałem a śmieć udaje durnia bo za klawiaturą.

Ty kur wa oszuście, jak się przed samym sobą z tego wytłumaczysz?
Wysłałeś mi nr GG i to już wystarczy żeby przekabacić swoje EGO ?

Wyślij mi ten numer, numer komórkowy, może być domowy, nieistotne.

(brak tematu)
Od: areczek84 <areczek84@tlen.pl> (więcej) Do: jawiemonawie@o2.pl dnia: 1 listopada 2010 23:14

8570399

rudy błazen z druhem

Je bany lamus...grzeje mnie na wieczór. Jak tu wstawić screenshota kur wa, to wstawię żeby sąd uznał dowód, bo tego na górze może nie uznać...

ale ważne,że Ty to wiesz areczek25 co to niby miał mnie pozamiatać...

I NADAL MA SZANSĘ.... pamiętaj

http://jdownloader.org/

rudy błazen z druhem

"ty taka jesteś tylko dziobiesz na tym forum i dziobiesz bez sensu."

...a Ty? nadzibałeś,że mnie pozamiatasz,a teraz ...cisza, wyślizgiwanie... Niekonsekwencja

więc się ciągnij i nie komentuj, albo PODAJ MI TEN NR TELEFONU

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org