wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kukiz wysyła Komorowskiego na… badania toksykologiczne. „Podczas debaty był dziwnie pobudzony”. I dodaje: „Nie wierzę mu za grosz!”

Dziś w tak szczególnym dniu byłem na starym cmentarzu na Kopernika. Przechodząc alejkami zobaczyłem gigantyczny w pomnik niejakiego Pana Tadeusza- znanego chyba jako Człowiek orkiestra. Jak było widać żona tego pana już nie żyje (świeć Panie nad jej Duszą) , a ów pan cieszy się się ... i tu pojawia się wątpliwość czy na pewno Dobrym zdrowiem.

Nagrobek jest monstrualnych rozmiarów,tak samo jak portrety,a w środku zdjęcie pana w pełnej krasie. Bardzo zdziwił mnie i jak widziałem nie tylko mnie napis pod tym ogromnym zdjęciem "magister inżynier".(jest się czym chwalić)
Szczerze mówiąc nie znam tego pana ,ale martwię się o jego stan psychiczny,może stąd ten pomnik za życia.
Zastanawia mnie jednak jak konserwator zabytków zgodził się na takie coś.
Odwiedzajcie ten cmentarz widok jest niesamowity.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kukiz wysyła Komorowskiego na… badania toksykologiczne. „Podczas debaty był dziwnie pobudzony”. I dodaje: „Nie wierzę mu za grosz!”

A co najlepsze Pan Tadeusz stał ze 3 metry od swojego grobu i wpatrywał się jak ludzie zatrzymywali się i patrzyli. Patrzyli mało powiedziane, ŚMIALI SIĘ.

Re: Kukiz wysyła Komorowskiego na… badania toksykologiczne. „Podczas debaty był dziwnie pobudzony”. I dodaje: „Nie wierzę mu za grosz!”

A co to za rurki ? zazdrośniku

M jak miłość

(776) - serial, Polska 2010 Trwa

rudy błazen z druhem

Sebo19 napisał(a):

> michalina ozyrys napisał dobrze :D Kobieta jest po aby ja
> ogądac z ubraniem czy bez :D
>

nie prawda

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org