Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kukiz wysyła Komorowskiego na… badania toksykologiczne. „Podczas debaty był dziwnie pobudzony”. I dodaje: „Nie wierzę mu za grosz!” |
Dziś w tak szczególnym dniu byłem na starym cmentarzu na Kopernika. Przechodząc alejkami zobaczyłem gigantyczny w pomnik niejakiego Pana Tadeusza- znanego chyba jako Człowiek orkiestra. Jak było widać żona tego pana już nie żyje (świeć Panie nad jej Duszą) , a ów pan cieszy się się ... i tu pojawia się wątpliwość czy na pewno Dobrym zdrowiem. Nagrobek jest monstrualnych rozmiarów,tak samo jak portrety,a w środku zdjęcie pana w pełnej krasie. Bardzo zdziwił mnie i jak widziałem nie tylko mnie napis pod tym ogromnym zdjęciem "magister inżynier".(jest się czym chwalić) Szczerze mówiąc nie znam tego pana ,ale martwię się o jego stan psychiczny,może stąd ten pomnik za życia. Zastanawia mnie jednak jak konserwator zabytków zgodził się na takie coś. Odwiedzajcie ten cmentarz widok jest niesamowity.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kukiz wysyła Komorowskiego na… badania toksykologiczne. „Podczas debaty był dziwnie pobudzony”. I dodaje: „Nie wierzę mu za grosz!” |
A co najlepsze Pan Tadeusz stał ze 3 metry od swojego grobu i wpatrywał się jak ludzie zatrzymywali się i patrzyli. Patrzyli mało powiedziane, ŚMIALI SIĘ.
|
|
Re: Kukiz wysyła Komorowskiego na… badania toksykologiczne. „Podczas debaty był dziwnie pobudzony”. I dodaje: „Nie wierzę mu za grosz!” |
A co to za rurki ? zazdrośniku
|
|
M jak miłość (776) - serial, Polska 2010 Trwa rudy błazen z druhem
|
|
Sebo19 napisał(a): > michalina ozyrys napisał dobrze :D Kobieta jest po aby ja > ogądac z ubraniem czy bez :D > nie prawda nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |