Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
II tura |
bos gupi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: II tura |
|
i bmw
|
|
moj sąsiad tez tak mówi ! rudy błazen z druhem
|
|
mocuje sie od pewnego czasu ,i w te i wefte,nie pomaga,juz mniae szkak trafia,moze zrezygnuje ,jednak tak zachecajaco wyglada,i nadawcy nie znam,
|
|
bo to kombinator hahhah ;]
|
|
niewiem .... 540 ma ,krecil by ;p
|
|
Kto trzyma takiego pchlarza w domu to jest żenujące darmozjad. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szczebiotka ty zdziro jak nie przestaniesz pisać tych je.anych postów to przyjade do francji i cie odjebie ty zryta świnio
|
|
Witam Mam pytanie do administratora lub osób znających się na rzeczy. Czy mogę w jakiś sposób "ignorować" wypowiedzi niektórych użytkowników? Mam tutaj na myśli szczebiotke, michalinę i parę innych osób. Mądrzejsze posty pewnie pisałyby krewetki gdyby nauczyć je pisać. Jeżeli da się coś zrobić w tym kierunku bardzo proszę o wskazówki. Z góry dzięki.
|
|
nie interesuj sie pazico
|
|
A to co ty napisałeś Autor: jawiemonawie (---.internetia.net.pl) Data: 02-11-10 19:27 ale mnie nie interesuje jakaś rozmowa przez telefon z Tobą bo jesteś daleko, jedziesz po samym sobie robiąc z twarzy dupę napisałeś "nie strasz mnie pajacu bo wykonam jeden telefon i jesteś pozamiatany" do kogo go wykonasz? NO właśnie i ja chcę do tego kogoś numer albo sam wykonuj ten telefon i umawiaj mnie, ja się dostosuję. Rób to http://www.youtube.com/watch?v=tDE8q9YKC6Q&feature=related dałem ci ten numer a więc masz się dostosować czyli dzwoń homofobie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |