Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ONR Łomża Rekrutacja ! |
hehe paziu ja mam dyslektyzm i to ma wiele osób to jest normalne ale nie jest normalne jak ktoś ma penisa wytatulowanego na karku jak ty hehe. a w rękę to ty sobie weź kolegi człona hehe i się z nim mocuj panie mądry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ONR Łomża Rekrutacja ! |
jeżeli miałeś zarejestrowany numer telefonu to wyrobisz drugą kartę sim za 25 zeta.
|
|
A jesli nr nie byl zarejestrowany nie moge zrobic duplikatu? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
pewnie tampax
|
|
|
na bema ( to chyba Bema) jak skręcasz na Reymonta to w tych budyneczkach po prawej stronie. Tam jest min solarium i takie tam. I jest chyba jakaś sala zabaw - przynajmniej szyld taki wisi. Życie i Śmierć dla Narodu
|
|
pablo przepraszam ze sie dopiero odzywam ale nie mam wogle czasu problemy rodzinne i praca 250 godz w miechu:((( daj mi znac na moj mail : mirinda7@o2.pl bardzo bylbym zainteresowany praca kierowcy . . . jezeli wiesz cos o czyms takim daj znac bede bardzo wdzieczny . pozdrawiam kolego :)
|
|
a jakie zdjęcia ? kaniak
|
|
Nie. Ale lubię mordować SZCZEBIOCZĄCE kretynki. ^
|
|
Gdzie najlepiej odbyć kurs na prawko kategorii C. Jakie są teraz ceny w poszczególnych ośrodkach?może ktoś się orientuje. Zdawałem 2 lata temu i pewnie sporo się zmieniło a właśnie brat chciałby zrobić same C, a kiedyś może E.
|
|
sama poszczekaj laluniu:)
|
|
szczebiotka tobie prawko niepotrzebne jest na konia:)
|
|
bobasek , napisalam szczerze, czy ci sie to podoba czy nie
|
|
taka prawda ze o gustach i gusciakach sie nie rozmawia ;))) Najlepiej jakby byl kurczak wolowina i baranina lecz baranina jest droga taka prawdaaa... Jednemu psuje sos lagodny grudiemu sos pieczarkowy a drugiemu cebulowy dajmy na to :P Najwazniejsze zeby by cieply mial sporo mieska i warzyw :P a i zeby sie nie rozwalal bo to jest strasznie wku@@@@wia@@jace :)) Moja kolezanka np nie zje warzyw i jak idzemy zamawiac np hamburgera to zamawaia bez warzyw :)) JAk otwierac to przy szkole jakiejs albo w centrum tam gdzie jest duzo sklepow itp. Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |