Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski walczy o głosy ..... |
wiem , ze to nie na temat chcialabym zaczerpnac rady jak mozna wykastrowac byka sasiadowi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski walczy o głosy ..... |
Sam temat ok., ale jak widać wszystko co dobre można spier.... Zawsze się chętni znajdą. Fajnie było sobie pooglądać.
|
|
i ciagnac?
|
|
słuchaj Panno Mario: s pretensjami do Pana Szymonka, to on tu prowadzi gazetkę, my sobie plotkujemy
|
|
Oj :) Będzie na pewno świetnie ;) Ja będę 100% !! WSZYSCY NA MECZ !!!
|
|
co tam jak tam?
|
|
Spoko Niemcewicza 12 rządzi w całej Łomży nie ma na nas kozaków
|
|
A wiecie coś więcej ? Bo o MMA znajduje tylko tyle że był ale nie ma (około 1,5 roku temu) rudy błazen z druhem
|
|
spoko prusa 8 rzondzi w calym podlasiu nie ma na nas gumakuw
|
|
|
ah ta francuska kuchnia przyprawia mnie do szalu,
|
|
TO MOJ GIF !!!
|
|
[] [] [] [] [] [] \ / \ / \/ SZCZEBIOTKA IDIOTKA TAKA POWINNA DOSTAC BOMBE NA JAPE !@!@!@
|
|
Ty lepiej poszukaj w domu swoich lekarstw albo w ogole poszukaj rozumu debilko...
|
|
potwierdza ale dokładam za komentarze innych tematów na tematy których pisze ta popaprana .............................................................................................................................................................................
|
|
ten fragment jest z amerykanskiego reality show "Jersey Shore" i ta co dostala po gebie ma ksywke Snooki - prawde mowiac sie jej nalezalo, a chlopaczek co jej dal po ryju stracil prace i prawdopodobnie pojdzie siedziec http://www.huffingtonpost.com/2009/12/10/jersey-shore-girl-punched_n_388203.html
|
|
Szachmat, zgadzam się z Tobą,że Jezus Chrystus zwyciężył śmierć- to jest prawdą.Pamietaj jednak , że moment smierci człowieka jest etapem przejścia do innej rzeczywistości- piekła, czyśćca lub nieba. Dla wielu ludzi, którzy odzucili Boga w swoim życiu, pójście do piekła jest bardzo przykre- dusze, które tam trafiaja, są patępione na wieki i stamtąd nie ma powrotu. Dlatego jeszcze tutaj na ziemi zawsze mamy szansę na zmiane samego siebie na lepsze, powiedzenie Panu Bogu TAK. A im szybciej to zrobimy - poprzez spowiedz, życie sakramentalne, modlitwe, post, tym lepiej dla nas. Pan Bóg nie chce, żeby dusze ludzi trafiały do piekła lub czyśćca, bo dla każdej jest przygotowane miejsce w niebie. Niestety to ludzie sami poprzez swoje ziemskie życie, skazują się często na wieczne potepienie. Jezus bardzo kochą każdą duszę i bardzo cierpi i ubolewa, kiedy taka dusza grzeszy i zatraca się... Pogańskie święto halloween jest sprzeczne z nauką Koscioła i każdy , kto jest katolikiem, nie powinien nie tylko w takim swięcie uczestniczyć, ale także przestrzec innych przed uczestnictwem w tych satanistycznych praktykach. To, że dzisiaj tak bardzo protestujemy przed halloween nie jest zadnym zacofaniem, czy sredniowieczem jak Ty to nazywasz, ale opowiedzeniem się za Bogiem, a odrzuceniem szatana.
|
|
zycie na zachodzie udowodnilo mi jak cenne jest zycie doczesne à nie smierc, nie wspominajmy o spiritualizmie meki panskiej,jego przeslanie jest jasne
|
|
Umieszczam na forum łomżyńskim apel Pana Macieja Olenderka o pomoc. Może ktoś z forumowiczów będzie w stanie pomóc... Moja żona skarżyła się w ostatnią środę (20.10.2010) na silny ból głowy. Jednak wzięła tabletkę i starała się zasnąć. Była w ósmym miesiącu ciąży. W nocy o godzinie trzeciej obudziła mnie dziwnie jęcząc i krzycząc. Nie było z nią żadnego kontaktu, jedyne co, to pokazała ręką na brzuszek (teraz wiem, że chodziło jej o to aby ratować dziecko). Karetka przyjechała szybko, zabrali ją do szpitala im. Marciniaka we Wrocławiu, gdzie leczył ją Prof. SALAMON i Prof. ZUB. Po badaniach orzekli, że jedyne co,to ratować dziecko. Okazało się, że miała tętniaka mózgu wielkości mandarynki, który się rozlał. Nie podjęli się operowania, nie dawali mojej żonie szans na ratunek. Po cesarskim cięciu, przetransportowali ją do innego szpitala na oddział intensywnej terapii. Zanikły wszelkie odruchy. Przed operacją cesarskiego cięcia, żona miała samodzielny oddech, jednakże dla bezpieczeństwa podłączyli jej respirator. Teraz niestety nie oddycha już samodzielnie. Tutejsi Lekarze nie dają jej żadnych szans na przeżycie. Ale póki co cały czas żyje i się nie poddaje. Być może ktoś jest mi w stanie pomóc, koszty nie mają znaczenia, żona nadaje się do transportu. Nie mam nic do stracenia! Lekarze powiedzieli, że jeżeli zwróci się do nich jakiś inny szpital albo lekarz, przekażą dotychczasową historię choroby oraz aktualne wyniki badań. Być może jest gdzieś ktoś na świecie, kto mógłby podjąć się leczenia. Wierzę w to, że medycyna rozwija się tak szybko, że jutro, za rok, za 50 lat będzie to możliwe! Roześlijcie proszę ten apel gdzie się da! Pozdrawiam Maciej Olenderek + 48 509 608 733 Tel. 0 71 342 84 00 Fax. 071 341 00 45 maciek@4jets.pl www.4jets.pl gadu gadu 2145784
|
|
Zapraszam, dziś Borusiewicz i Kamiński :)
|
|
allegro.pl
|
|
to prawda, kiedys zbieralem plakaty, to za sztuke placilem 1 zl, pozniej mialem za free. musial byc jeden warunek. plakat musial byc zdjety juz z szyb kina. ewentualnie sa jeszcze wyporzyczalnie filmow, tam tez warto zajrzec.
|
|
jak duża jest sala w piatnicy - czy da rade grac tam w siatkowke?
|
|
Przypomniało mi się, jak żółte bramki stawiali na Zawadzkiej (którą poszerzono) i na Sikorskiego na przyjazd papieża.
|
|
Szymonku: jeszcze, jeszcze! Bardzo ciekawy temat.
|
|
wam wszystkim sie je bie w saganach..... Ten gość rzadzi... http://www.youtube.com/watch?v=gtRx86_Qlnc&p=6A310881CC184D19&playnext=1&index=4
|
|
Wsparta zawodnikami z pierwszego zespołu. Skład będzie wymieszany. Dalaran długo na Legię jeździsz że taka Twoja drużyna ukochana?
|
|
a może będą wielkie baty
|
|
Witam. Potrzebuję nr do komisu z telefonami na ul. Długiej, tego naprzeciw Sezamu, jesli ktos ma to moglby podac. Z gory dzięki.
|
|
no to lipa straszna :-/... niech kobita wraca do zdrowia jak najszybciej. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
idz na trojkat lub rembelin, juz to pisalem, chodz swobodnie jak kozak i sie pruj do kazdego, napewno szybko nauczysz sie ulicznej sztuki walki ;].
|
|
Życzę wytrwałości dla Ciebie a dla Twojej żony powrotu do zdrowia
|
|
W Budowlance są w Czwartki na 16 albo 17.
|
|
jak było zimno to można było ogrzać się tzw. farelką...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zobaczył ze tamten temat już ginie w tłumie to załozyl drugi by byc na topie a co to znaczy dziku dp marka , dupna marka ? Ja osiągnelem cel, dopiąłem swego szacunek elo jak ty coś walniesz to krzyż spada ze ściany mojej babci. Jeszcze nic nie osiągnełeś i nie osiągniesz , czlowieku ogarnij sie , bo tylko duzo pierdolisz w slowach a malo robisz, wyjazd do ameryki to twoj cel. Co że stronke ci znajomy zrobił i logo marki to jestes jakiś cool ? Wiesz ile mam ziomków których też wkurwiasz? przyjedz do polski to "pogadamy"
|
|
no dobrze jeszcze jeden obrazek i kończymy ten gumo-słodki temat chyba że ktoś ma do napisania to zapraszam...
|
|
Ta guma to było dopiero coś, do dziś pamiętam jej zapach i smak :D
|
|
|
jeszcze troszkę muzyki z tamtych lat , ale się przy takich piosenkach tańczyło...tańczyło... http://www.youtube.com/watch?v=eIMzFxQJZJo&NR=1
|
|
Do "Zenit" dziękuję...
|
|
wsadx sobie paluszki w dupę i bendziesz miał takie jak lubisz rudy błazen z druhem
|
|
|
Chciałbym złożyć swoje CV do firmy call centre na Poznańskiej w Łomży, napiszcie czy warto czy jest to firma rzetelna. Będę wdzięczny za każdą informację. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
zużyte żyletki oprawiało się w specjalne urządzenie i można było tym ostrzyć np. ołówki...
|
|
na dobranoc leciala bajka mis uszatek
|
|
a i jeszcze zaczarowany olówek czy niechcieliscie miec go wtedy chociaz na chwile???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |