poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żrą się o majątek

http://www.youtube.com/watch?v=1SPpNytwuIU&feature=player_embedded
to wstawie , zeby nie bylo , ze widze wszystko w czarnym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żrą się o majątek

SZCZEBIOTKA JESTES TOTALNIE S.P.I.E.R.D.O.L.O.N.A !!!!

To akurat film ukazujacy strzal czeczena....i traktowanie kobiet...

Dziwnym trafem Episkopaty (katolickie bo jak inaczej) w USA czy innych regionach swiata gdzie obchodzi sie tradycje Halloween, nie maja zadnego problemu z ta tradycja. Parady Halloween w USA sa organizowane od dziesiecioleci, wszystkie dzieci przebieraja sie i jakims dziwnym trafem nie wyrastaja na satanistow czy mordercow.

Niestety Polski Kosciol jako jedyny chyba w swiecie nadgorliwy pelni role inkwizycji i wszystko co wychodzi poza ramy sredniowiecza to jest be.

Zbliza sie listopad to tylko placz i zgrzytanie zebow, smutek i zaduma.
Wy musicie skonczyc z ta swoja katolicka shizofrenia. Przeciez cala katolicka teologia smierci mowi o niej jako o radosnym wydarzeniu. Smierc jest zjednoczeniem z Panem. Jej (smierci) oscien zostal zlamany przez meke i smierc Jezusa na krzyzu. Radujcie sie bo On zwyciezyl, pokonal smierc.

Dlaczego wiec w dzien przed 1 listopada mam sie nie radowac i nie kpic ze smierci, ktora cialo zabija lecz nie dusze. 1 listopada to jest swieto wszystkich swietych a nawet uroczystosc (jezeli sie nie myle). Jak jest swieto mojego patrona to obchodze je bardzo uroczyscie wesolo nawet winko jest a co dopiero jak jest swieto wszystkich swietych w niebie to jest dopiero radosc. Impreza na calego. Rozumiem zadume na drugi dzien kiedy jest wspomnienie zmarlych. Troche smutne bo brakuje nam tych ludzi i wspomina sie ich ale to tez taki egoizm. Jestesmy smutni bo ich nam brakuje ..a przeciez powinnismy ufac Panu i wierzyc, ze sa razem z nim i radowac sie z tego powodu.

Jak lata temu dzieci na tzw choinki szkolne przebieraly sie za wrozki czy czarodziejow to jakos zaden ksiadz nie klapal geba. Swoja droga niech zakaza Kopciuszka bo tam tez jest wrozka (matka chrzestna)ale misz masz.

przepraszam za te niepoukladane mysli... teraz mozecie mnie pozrec i ubiczowac rozancami

Oj będzie się działo

mylomza.pl | Nowe spojrzenie na Łomżę i nowe Forum

Jak w ogóle z miejscami na sobotę? Wszędzie już pewnie komplet rezerwacji?

to też dobre

http://www.youtube.com/watch?v=qnem69g-vUM

O boze,banda zboczencow!

Ja chodzę na treningi do Wety..

rudy błazen z druhem

;(

< wieczne im odpoczywanie >

a co nie wyszlo;d ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org