Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski znowu kłamie |
za lekkomyślność trzeba słono płacić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski znowu kłamie |
zasiegnij porady s ksiazki , ale nie pamietam tytulu, przykro
|
|
to bardzom prostem. Bierzem siem garbnek, wodem z cukrem i z rabambarem i do gara. potem siem pijem i walim pod stół. Aha i nie zapomnij rabambaru zdjąć z głowy. liście też możesz jeść lub owinąć se głowę.
|
|
RABARBARU chyba
|
|
Noto znasz dziki opinie, mysle ze wiecej sie tu nie pojawisz na tym forum. Szkołę skończ i idz do pracy, bo muza to wiesz tylko pasja. Nikt cie o zdrowych zmysłach nie wyda. Niepleć glupot, nie gwiazdorz , i zastanów sie też o jakich glupotach nagrywasz bo niedlugo wszystko co stworzyles skasujesz jak nie ktore rzeczy przed nie ktorymi. Piona i z piardem !
|
|
hahahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! "siea"
|
|
hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh panowie ble ble ble:)
|
|
mogeeeeeeeee powspominac siala baba mak nie wiedziala jak niech mi wybacza ci co moga powiem ci szymonek, ze fajna mamy dyskusje , i troche mi jej bedzie brakowac, w srode wracam to jeszcze pogadamy a jak chcesz to mozesz do mnie zadzwonic, biore ze soba moj telefon jezeli ci na tym zalezy moge podac ci moj nr telefonu a i tak sie skontaktujemy
|
|
balwan jestem w kwiecie wieku
|
|
sreci, wiem ,ze jestes na tyle zdolny by wypowiadac sie z sensem, a ci sie po prostu nie chce
|
|
Boks jest chyba w WSA, na legionów niedaleko maca klub karate, w zambrowie jest jakiś klub mma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |