Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziękowanie |
jest profil na Facebooku jeszcze nie do końca dopracowany ale powoli będzie ;) a jeżeli chodzi o atrakcje to przyjdź i zobacz, dziś będzie dobra imprezka bo "my" będziemy ;P mam na myśli swoje damskie towarzystwo ...Pozdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziękowanie |
syzmonek dzieciaku, ciebie wtedy na swiecie nie było. Jedynei co mozesz pamiętac to sok z torebek.
|
|
Ja duzo czasu spedzam w 9. W piatki niezla muzyka na zywo. A w soboty mozna posluchac ciekawych kawalkow klubowych. Nie raz widzialem jak ludzie tanczyli wiec nie jest zle, a nawet bardzo dobrze.
|
|
Witam chciałbym się dowiedzieć czy w naszym mieście organizowane są jakieś treningi (kluby) Sztuk walki... Czytałem na googlach wiem że jest Kung Fu ale to nie dla mnie... Może jakiś boks albo MMA ?? Z góry serdeczne dzięki za pomoc
|
|
to był szał...
|
|
hiha, szymonek skad je wyciagnales ?
|
|
nawet spirytus kiedyś był lepszy...
|
|
Popieram przedmówców,ostatnio na balety tylko do 9 uderzam,cały czas coś się dzieje,jakieś koncerty,nowi DJ'e,spoko muza i klimat klubu.
|
|
Żeby nie było, że reklama :P W piątek w Łomży to tylko 9tka, ewentualnie jakaś domówka.
|
|
i tę kasę nosiło się do poczty aby wpłacić a wszystko było odnotowywane w takich książeczkach...
|
|
warto korzystać internet w vectrze jest ok ale szkoda ze DC nie ma
|
|
wypowiadam się za wszystkich ja wiem, ona wie.... KUMASZ CZY NIE?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |