Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyborcy |
koniec sezonu ligowego odbył się w niedzielę 24.10 a wyniki są na stronie: www.orliklomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyborcy |
To już naprawde robi się nudne i odświeżane.Nie ma jużciekawszych twmatów do zakładania jak tylko ta mnie żle obsłużyła a tamta focha walnęła.Jak coś ci nie pasuje w danym sklepie czy piekarni to uprzejmie poinformuj o tym p.ejspedientke.No i zacznij zamawiać z Allegro to wcale nie będziesz wychodził z domu.
|
|
pojęcia nie macie o rzeczach, o których piszecie, zdziwilibyście się, jak rozwinieta pod tym wzgledem jest Łomza :)
|
|
czuje bonka
|
|
w którym to miejscu dokładniej było ?
|
|
piorniki chinskie i mazaki rowniusienko poukladane
|
|
nie wiem czy sie miescisz w 8000 tysiacach euros?
|
|
A ja szukam takiej blondyny z aerobiku w obścisłych czarnych leginsach, z jędrnymi pośladkami, przez którą nie mogę się skupić na ćwiczeniach i obciążenie jakoś "samo" spada. :)
|
|
Nie chce cie martwic ale prawdopodobnie niepotrzebne rzeczy dawno wyladowaly w koszu.Jemu zbedny balast nie jest potrzebny.Bierze to co dla niego jest dobre reszta kosz lub inne miejsce.Oczywiscie zdarzaja sie uczciwi odsylajacy dokumenty do domow ale stos papierow????? Ciekawe....no ale zycze szczescia...a moze tym razem.
|
|
O k u r w a ale urwal....... rudy błazen z druhem
|
|
To było na Księżnej Anny,przy bloku nr.9. Wiem że szanse na znalezienie są marne i rzeczywiście jeżeli złodziejem był jakiś małolat to pewnie wszystko jest w koszu. Ale niektórzy złodzieje to ludzie wbrew pozorom myślący i liczę że ten taki właśnie był. Przecież jak odeśle teczkę to nikt go po zapachu z koperty nie znajdzie :-) to nie CSI A jestem w stanie pogrzebać w tym koszu o ile wskaże do którego wywalił. Niczym nie ryzykuje.
|
|
mówisz o ptaszkach ? :)
|
|
pozdro dla Księcia ! rudy błazen z druhem
|
|
Do Czesia: widzisz jest taki dobry że na każdą okazję się nadaje ;p super gość z niego i tyle, a co do muzy- są różne upodobania i gusty...tyle ...wolności jak oka strzeż... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |