Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niby antysystemowe oszołomy już się żrą ! |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niby antysystemowe oszołomy już się żrą ! |
już wiem, chciałem powiedzieć, żeeeeee płuca czysciejszesą i nie bolO jiiii nie kasłam :) i pachnie mi policzek i ręka :)
|
|
taki los łani, jak chce żeby ułani pod okienko łani
|
|
To w takim razie jak napisał by tego posta? I nie RZenada, tylko Żenada :)
|
|
Autor: Benny (---.aster.pl) Data: 28-10-10 18:06 To w takim razie jak napisał by tego posta?
|
|
Ma ktos jeszcze jakies pytania to zapraszam na www.dzikudpmarka.com w dziale kontakt napiszcie pytania i postaram sie odpowiedziec na wszystkie jak najszybciej ok? Kawalek z plyty "Czuje dume"http://www.youtube.com/watch?v=m1QjmLrMO5Q&feature=related Milego sluchania,opinie mile widziane TAKI BYL TEMAT A NIE 100 PYTAN DO DZIKA ....WIEC PANOWIE.."KAMAN"
|
|
Od teściowej może pożycz. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
może nie on pisał ale z ciebie drążoncy temat jegomość ! z piardem ! rudy błazen z druhem
|
|
Podobno już drugi ząb jej wypadł, i to bez znieczulenia.
|
|
tylko ta laseczka proboszczowa jest OK...
|
|
Autor: m1ch4lina (---.lomza.mm.pl) Data: 28-10-10 20:20 niektórzy tak mają poczytaj sobie to jest tak jak dyslektyzm >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dysleksja powinno być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejne usprawiedliwienie rodziców na debilizm nabyty !!!!!!!!:):):):):):):):)
|
|
hej ja chodzę na aerobik do centrum w poniedziałki i środy o godzinie 18 ale tez jest w innym godzinach podaje numer do pani Ady zadzwoń i zapytaj Adrianna Bytkowska 694 638 492 pozdrawiam
|
|
są zajęcia, najlepiej spytać w MDK DŚT ul. Woj. Polskiego 3, lub zadzwonić 0-86-216-32-26 pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |