wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podsumowanie prezydentury BK

http://www.poznanhiphop.pl/wywiady/slums-attack-slums-attack.php

Masz tu wywiad z peja z 98 (pewnie wtedy o nim nie slyszales) w gazety KLAN(zaloze sie ze o takim zinie to na 100% nie wiedziales-a ja mam orginaly).Oszczedze ci czasu i wkleje wypowiedz Ryska

Klan: Pobiłeś kiedyś dziewczynę?
Peja: Tak, zdarzyło się. Na przykład: wchodzimy do autobusu, jestem z moją kobietą, mój brat z żoną w ciąży. A dwie gościówy, umalowane, napierdolone-śmieją się. "Jaka frajerka". I mi się zrobiło przykro. Mówię: "Nie mów tak, bo ci przykurwię". A ona na mojego brachola: "Ale frajer". Więc wstałem, już sobie wdusiłem "stop", że wychodzę, obróciłem się, bomba w ryj, juha, nosy połamane, za kudły, zdeptałem jej głowę, tej drugiej wyjebałem łokciem, zacząłem ją tłuc... Odciągnęli mnie, a ja: "Będziesz, *****, ubliżać?" A wiara w autobusie, wiesz... Niektórzy to mi nawet brawo bili.

WIDZISZ JA NIE SLUCHALEM OJ OJ OJ NIE BYLEM SKINEM....I ZNAM FAKTY O KTORYCH NIE MASZ POJECIA I TO NIE SA WYSSANE Z PALCA GLUPOTY TYLKO FAKTY... mam troche wiedzy o hh i o ludziach tworzacych te kulture ok?.5.

ps. jesli chodzi o ten tekst ze lepiej byc skinem niz niggerem to... ehhehehe podszlifuj angielski.Wers idzie tak

JUZ CHYBA LEPIEJ BYC SKINHEADEM NIZ WIGGEREM ROZUMIESZ.

DLA OSOB ZAINTERESOWANYCH SLOWEM WIGGER - OPIS I ZNACZENIE SLOWA.ZRODLO WIKIPEDIA ----------------Wigger is a pejorative slang term for a white person who emulates mannerisms, language, and fashions associated with African American culture – particularly hip hop in the United States, or the Grime/Garage scene in Britain.[1] In short, it means "white nigger."

TO CHYBA WSZYSTKO...Z FARTEM BRACIA I SIOSTRY !!! 5 !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podsumowanie prezydentury BK

SORRKI MASZ TU KILKA FOTEK ZEBYS WIEDZIAL OCB !!! OK???

http://c2.api.ning.com/files/S2QjNaKW8sOx-LctqTucYXcIP*AWI604j6rhoA-WazHKqkT0l05UwueSrIikglg0LGaOCRf02XEIxMfgJr7l4QXjIKxiy4pl/wigger.jpg

http://douggoff.com/blogs/media/blogs/new/wigger3.jpg

http://img262.imageshack.us/i/wigger6.jpg/

http://1.bp.blogspot.com/_J4abfC3p5QY/SYPREarCYDI/AAAAAAAAAds/KglHj6vw3TY/s400/wigger.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_2j4oU6meCoY/SV2owJfFTeI/AAAAAAAAJrk/JJxdgzbYbck/s400/wigger+lair+007.jpg

I NASZ POLSKI WIGGER ... WZOR HEHEHEHHE

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/32480185/DonGURALesko+Gural.jpg

rudy błazen z druhem

Konkretnie to jaką nokię ?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wiem że oryginalny panel do Noki N95 kosztuje tam 90zł. nie wiem jak z Twoim modelem...

http://www.youtube.com/watch?v=EL0Yu9AXkuE koncert łomżyńskich wigger.Wszystko w temacie.Jeśli nie odpali,wpiszcie dziku w youtube.Tam będzie tekst tak to było,czy myśl racjonalnie feat jantar squad.I obejrzycie wigger w czystej postaci.

Z FARTEM?

A co to znaczy
bo poangielsku fart to piard

askoro ty w usa i taki slang masz

to może nie pisz Z FARTEM tylko Z PIARDEM

nam tu w kraju bendzie łatwiej rozumieć o czym ty do nas tam zza wielkiej wody rozumiesz nawijasz

joł

al głupi gif

mają tam dobre maszyny, robią szybko, sprawnie i tanio. Polecam

MOLENA_ :):):):):):):)

Niezbyt miła obsługa jest również na Wiejskiej. A takie dobre pieczywo mają !

pozdro dla Michaliny ...dobrze ze ktoś gasi paźi !!!

a gdzie te rence fsadzic z nudow ? a tak to zajencien jets jak sie czeka ;)

chcialabym miec jednego ducha w domu

Sie jara od nocy do rana bo to ruskie primery bez siana ;-)

Łukasz - można by i z Barcą zagrać, tyle że w przypadku Barcy, trzeba więcej na to pieniędzy. W przypadku Wisły Kraków czy Bełchatowa, trzeba na to kasy zdecydowanie mniej. Jest tylko jeden jedyny problem - Tak na Barcę jak i Bełchatów trzeba kasy... Nikt nie zagra z nami za darmo.

alibaba2010 napisał(a):

> DEBILE ZADAJĄ DEBILNE PYTANIA!
>
> DEBIL NIE WIE GDZIE KUPIĆ ZESZYT I PYTA NA FORUM

alibaba już sietak nie produkuj bo ci capslock się popsuje
transwestyto z klubu geja

Wzruszyłeś mnie gościu.

a może ktoś jedzie we wtorek raniutko, chętnie bym się zabrała

na nowogrodziej jest producent moze nie najtaniej ale trwale i z gwarancją

aska dill tępa strzało . Gówno wiesz o muzyce i nie mów ze ja nie mam pojęcia bo składy których kiedyś sluchalem z początku lat 90 ty jedynie mozesz pamietac ze zdjęc i taśm magnetofonowych znalezionych w piwnicy wujka. To był prawdziwy hiphop , nie to co teraz twoje popki które niszczą dzisiejszą mlodzież.

policyjne panstwo mamy, pelno spoleczniakow konfidentow, mandat za to ze bawisz sie za dobrze, jakies pytanie?

posluchaj siebie idiotko co mówisz. Policyjne panstwo? mandat ze sie bawisz za dobrze? za darmo sie mandatów nie dostaje. Za mandat chcesz policji nienawidzic ? Pewnie nosisz szerokie spodnie z napisem "JP" i ogolnie jestes cool? bo masz najnowsze mp3 w telefonie pod tyutulem Nienawisc do policji?

Ogarnij się bo gdybym był twoim ojcem spral bym ci dupe i zagonił do lekcji. Zal mi ciebie

te alibaba przypomnij na forum historię
jak cię starzy robili w niemieckim barze z
kebabami i się turas spuścił na grila
i stond ta twoja ksywka hehe

Droga koleżanka z góry.
Ja nie jestem gruba, a na aerobik chcę pójść po to mieć kondycje, poznać ciekawych ludzi i miło spędzić czas przy dobrej muzyce i ćwiczeniach. Czekam na dalsze info odnośnie aero w CK, ale chyba trzeba się samemu wybrać i się przekonać, gdyż widzę że nikt nic nie wie. To tyle w tym temacie :)

też polecam firmę Oknal

Klocki zawsze na górze

Hehe, fajny temat, sam nie dysponuję podobnymi fotkami, ale chętnie bym pooglądał podobną galerię zdjęć (gdyby taka powstała w tym temacie).
Pozdrawiam.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna

hahhahhhaaa
no ladny zwierzak, nie moge chyba siku zrobie w majtki
zwierzak, niech cie obejrze

pomysł może i dobry ale gdzie ja o tej porze znajdę introligatora żeby mi skleił te zeszyty...

pierwsze primo, masz pozdrowienia od Tolka Banana, gadałem z nim pod kauflandem, po drugie primo: jak by taka dziewczynka Cię od tyłu zaszła to byś mógł się nadziać synek na coś ożyłowanego, po trzecie primo: jak wracasz z tej emigracji to ze 3 kafle dajesz w haraczu i odpuście dla ziomków pod postacią napoi alkoholowych- jesteś dojony, widziałem, po czwarte primo: pasaż nie lubi emigrantów areczek25 i daje Ci to odczuć- widziałem, po piąte primo: pokaż zdjęcia :)

Sprobuj kolo rynku po drugiej stronie ulicy jest sklep.tam powinienes znalezc tego typu rzeczy...Dokladnie lepiej dojechac od Dmowskiego...

Treść jest ukryta

oni majo sfuj cennik he

Z areczkiem widzę że się nei dogadam
ale z Baltazarem za to tak
Niosiu, to Ty ? hehehe
Widzisz tak się podjarałem,że te 4.12 odebrałem jako godzinę. To jesteśmy umówieni.

h0j napisał(a):

> prze ze
>
>
> co to znaczy?
>

pisz na temat bo posypio się bany

A ty pajacyku areczek25 miałeś już swoją szansę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org