Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bądźmy prawi i sprawiedliwi |
nie pamietam rej bodki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bądźmy prawi i sprawiedliwi |
-.-
|
|
Napo Ptyś i do tego ciepły chleb na przerwach szkolnych, w domu woda z syfonu a naboje kupowane pod filarami na Starym Rynku :) Płyty na Południu, porzeczki na Zawadach :) Andruty, gumy Donald z gryflem zeby byly kolorowe :) Gry w noge miedzy blokami. W telewizji 7 zyczen, Stawka Wieksza niz Zycie, pozniej Robin Hood. Oczywiscie 4 pancerni, Janosik. Bajki o Kreciku, sasiedzi :)
|
|
tu jest usmiecniety,wydaje mi sie , ze juz po emisji http://revuedepresse2anes.m6blog.fr/album/nouvelles-photos-exclusives/1784121459.html nie bede wam wiecej opowiadala o facetach, ktorzy wystapili w programie a gwozdziem programu byla -Rachida DATI-minster sprawiedliwosci i jej przejezyczenie; wypowiadajac sie o sytuacji ekonomicznej we francji , zamiast inflacja wypowiedziala "fellation http://www.dailymotion.com/video/xeynin_lapsus-dati-confond-inflation-et-fe_news co prawda po francusku ale jest dowod
|
|
zmień lekarza
|
|
KUP 2KG ZIEMNIAKÓW. OBIERZ JE. UMYJ. WRZUĆ DO GARNKA. ZALEJ WODĄ. GARNEK Z ZIEMNIAKAMI I WODĄ POSTAW NA KUCHENKĘ. ZAPAŁ ZAPAŁKĘ. WŁĄCZ KUREK OD GAZU. PODSTAW ZAPAŁKĘ DO KUCHENKI. POJAWI SIĘ OGIEŃ. POSÓL ZIEMNIAKI - 3 MAŁE ŁYŻECZKI. ODCZEKAJ JAKIEŚ 30 MINUT I ZIEMNIAKI BĘDĄ GOTOWE. TERAZ CZAS NA JAJKA WYJMIJ 4 JAJKA. WYJMIJ PATELNIE. WYJMIJ OLEJ. PATELNIE POSTAW NA KUCHENKĘ. NALEJ NA PATELNIE OLEJU. WEŹ ZAPAŁKĘ.WŁĄCZ KUREK OD GAZU. PODSTAW ZAPAŁKĘ DO KUCHENKI. POJAWI SIĘ OGIEŃ. ROZBIJ JAJKO O PATELNIE. ŚRODEK WLEJ NA PATELNIE A SKORUPKĘ WYRZUĆ. ZRÓB TAK SAMO Z 3 JAJKAMI. POCZEKAJ AŻ ŁADNIE SIĘ ZETNĄ. MOŻESZ POSOLIĆ. ALE NIE ZA DUŻO. SADZONE JAJKA WRZUĆ NA TALERZ WRAZ Z UGOTOWANYMI ZIEMNIAKAMI SMACZNEGO :)
|
|
Zmiana jest taka że wstęp mają tylko zakonnice ;)
|
|
|
Szczebiotka jak masz problem ,to napisz do Przyjaciółki,to taka gazeta dla mało rozgarniętych ,typowa bieda ,co zesrała sie i płacze
|
|
Mam 20 lat i nie małe doświadczenie sceniczne(brałem udział na różnych festiwalach w tym na jednym ogólnopolskim)..W dodatku gram bardzo dobrze na gitarze. A co do głosu to mam barwe ciepłą, disco polową, zbliżoną do barwy głosu Zenona Martyniuka:) Chętnie bym skorzystał:> Podaję maila: aaron4j@tlen.pl
|
|
jasiu, To z cyrkiem jest dobre
|
|
a Ty co sie smiejesz z mojej biedy?
|
|
W 1 i 2 przypadku to ten sam właściciel.
|
|
Nie komentujcie to sama zniknie.
|
|
żadna bieda...dlaczego piszesz "Ty" a nie "ty" ?!?!? DiDi
|
|
Masz flow spiety jak plandeka na żuku, ale najwazniejsze że sie tobie podoba. PO-PO-PO pozdroooooo
|
|
|
łamiesz niepisane zasady, masz w garderobie sto masek DiDi
|
|
punkt firmowy piekarni Piatnica na ksiecia janusza sprzedajaca pani chyba z innej epoki moze wlasciciel niech wprowadzi jakies premie motywacyjne od sprzedazy bo na pewno tam malo ludzi kupuje ze wzgledu na sprzedawczynie ! nie ma to jak zaczac dzien od focha pani zza lady przy kupnie chlebka ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Ja bym nie odpuścił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poszedł bym teraz i wydarł się na nią :):):):) Teraz jest akurat dobra pora !!!!!!!!! Podejmnij wyzwanie i ulżyj sobie :):):):):):):)
|
|
zgłoś na policję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |