Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paweł Kukiz - koń trojański wyborów 2015 |
http://moto.allegro.pl/polonez-kombi-ale-jedyny-egzemplarz-i1290043907.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paweł Kukiz - koń trojański wyborów 2015 |
zamowilam 6 krzesel miesiac temu, dostane je dopiero w piatek, zadzwoniono do mnie dzis by mnie powiadomic ,ze dostawe moge miec jutro, ale ja jutro pracuje ,a w piatek nie, poprosilam pania na piatek, a ona mi powiedziala ,ze ma mi potwierdzic w czwartek, ale skoro pracuje i moge byc zajeta praca, czyli moge nie odebrac telefonu, pani poprosila bym oddzwonila , jezeli oddzwonie to na moj koszt, + faktura i przywoz
|
|
myslalem na a8 ale za drogie a mercedes to pewnie c bo e to nie za bardzo mi sie podoba i myslalem nad a6 tyle i bmw 7 tylko nie wiem jaki dokladnie
|
|
Jasiu mówił że vectro ;d rudy błazen z druhem
|
|
On chce nam ofiarować coś co dla niego samego stanowiło źródło rozkoszy, gdyż on już to miał we własnym odbycie ... chamidło
|
|
|
|
TO JESTEŚ W DE I MASZ PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM AUTA?
|
|
Ponawiam pytanie do pań uczęszczających na aerobik do Centrum Katolickiego- w jakich dniach i godzinach on się odbywa??? Z góry dziękuje.
|
|
|
|
Albojak Radio Lomza zabrzmialo i wszyscy sie pozdrawiali i nagrywali na kasete,pamietam pozdrowienia bylo mozna wyslac,zaniesc ,albo zadzwonic.Najczesciej sie dzwonilo...heh albo fryzury "na grzybka" :) Co doprzeboi jeszcze wczesniej wszyscy spiewali Ace of Base ,albo dr.albana,potem cocojumbo,az w koncu makarena ale to juz potem...A pamietacie jak kiedys tam gdzie teraz galeria byl taki konkurs dla "tancerzy" kto wytrzyma na dluzej cos mi tas swita ;)...
|
|
Dokładnie popieram kolegów wyżej...
|
|
SAAB model 95 z roku 2005 z silniczkiem 2,3 turbo i zaden leszczyk niemieckim padlem Ci nie podskoczy
|
|
fordeo jezeli uwazasz sie za bogacza to jest git
|
|
w cyrku
|
|
Czemu mnie nie dziwi, że nie otrzymałem od Ciebie rzeczowej odpowiedzi? Mariusz
|
|
bywałamja to mądra osóbka, lubię te mądre wypowiedzi :), tak wystrój się zmienił i jest dużo lepiej, ale muzyka w poprzednią sobotę była fajna, stare, dobre kawałki, mi się podobało, a nogi same do tańca się rwały ;D wolności jak oka strzeż ...
|
|
podbijam SZPARAGI CZY DUPYDANIE ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |