Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biało-niebieskie zastępuje czerwone |
skubi18 - a tego oleju na patelnie to ile nalać? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biało-niebieskie zastępuje czerwone |
O ile tacy o ogóle są to zróbmy ranking ale chyba nie ma!
|
|
dziku rob swoje i sraj na to.pozdro
|
|
a po polsku alocholizm (pewnie piwka) hehe
|
|
ja za 80 zl
|
|
szczebiotka kieliszek wina to dużo oj coś mataczysz...
|
|
Witam. Poszukuję chętnych osób do gry i treningu w amatorskiej drużynie piłki nożnej występującej w I lidze Miejskiej Lidze Piłki Nożnej. Jeśli kochasz i potrafisz kopać piłkę, masz ukończone 16 lat i chęci do cotygodniowych spotkań na boisku (od kwietnia do października z wyłączeniem wakacji) napisz lub zadzwoń - 504484802. Zapraszam do kontaktu wszystkich - od uczniów liceum aż po osoby starsze! Pozdrawiam
|
|
8 zl za godzine + za następne 2 po 8godz 8zł\1godz X 50% + za następne po 100%. Chyba że sa to godziny nocne od 22.00 do 6.00 po 20% premi. Jak nie płacą wyżyj się w inspekcji pracy na polowej wystarczy że to udokumentujesz przed nimi i masz odszkodowanie + niewypłacone godziny w kieszeni. a nie tylko narzekacie może warto się przekwalifikować i zrobić jakic kurs by zmienić coś w swoim życiu
|
|
już jestem wesoły...
|
|
Towarzyskie ja w totka gram i chcę wygrać a pracodawców się nie czepiam.Jak ustalimy który najuczciwszy to będzie miał dobrą reklamę!Ale jak napisał Marcin takiego nie ma!!!
|
|
do Katiia87 jeszcze się nie dostałam. Jestem już po WZ , ale muszę powtórzyć jedno badanie i to mnie ograniczyło. Przeszłam już wszystkich lekarzy pomyślnie łącznie z wewnętrznym, ale aby stanąć przed "szacowną" komisją muszę powtórzyć jedno badanie i jeśli wynik będzie poprawny i komisji się spodoba (co nie jest takie oczywiste) to mam nadzieję będę po wszystkim i uda mi się załapać na nabór 16.11. Pozdrawiam
|
|
ale mi oc sprawcy wroci za ta lawete to co ja bede ryzykowal ... potrzeba zeby mi ten samochod powozili do mechanika i pozniej na badania .
|
|
daj znać w temacie Łomża rperezentant od zawsze na zawsze koleszka nazywa się Dziku i rozkręca balety jak siepatrzy ! rudy błazen z druhem
|
|
je**ni znawcy rapu.. wszyscy jestescie zajebisci i tacy wygadani jak siedzicie przed komputerem. kozak w necie piz*a w swiecie.. macie problem to podbijcie do niego na rozmowe prywatna i mu powiedzcie co myslicie a nie piszecie tu jakies kocoboły. a ty dziku miej wyje**ne i nie rozkminiaj prostackich komentarzy, bo wiocha sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiatczeniem.. heh.. nagrywki sa dobre, pzdr;] http://www.youtube.com/watch?v=SoP-oPJuPmI
|
|
pokaz mi postw ktoreym powiedzialem ze jezdze audi :))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |