Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego zginął gen Sławomir Petelicki |
Milena_ - po przeczytaniu kilkunastu Twoich wypowiedzi, jednoznacznie stwierdzam, że Ty potrafisz jedynie obrażać, każdego kto się z Tobą nie zgadza. To znacznie obniża Twoją wiarygodność, tym bardziej, że wielokrotnie pytana, nie udzieliłaś odpowiedzi, co tam (u tej dentystki) faktycznie się stało. Mam wrażenie, że Ty nawet nie jesteś jej pacjentką. Hmm..., może ona zabrała się za Twojego męża lub jest jakiś inny powód Twoich ataków. Więc jak to jest...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego zginął gen Sławomir Petelicki |
to bardzo dobry model, zeliwny, troche ciezki ale za to latwy do sterowania, mozna go przemalowac na inny kolor cena 122,60 zl
|
|
poniewaz brak jednego pedala, moge znizyc tylko prosze mi nie wymawiac, ze jest jakis felerny nie §nie jest§ jest yzywany
|
|
Milena_, w poprzednim temacie atakowałaś również (poza dentystką) wszystkie osoby, które miały odmienne zdanie. Atakowałaś, to mało powiedziane, obrażałaś. Może więc powinnaś zastanowić się nad sobą. Może to tu leży problem.
|
|
Otwieraj, najlepiej dla obu plci, chetnych nie zabraknie.
|
|
myla mi s ie dwa jezyki a szczegolnie czasowniki po francusku mowi sie je vais me laver czyli ja bede sie myla a nie bede myla sie
|
|
fascynujące..
|
|
widziałam informację o odnalezionych kluczach na szybie któregoś ze sklepów w okolicach starego rynku :) może to akurat Twoje :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |