Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kukiz z post-Lepperystami |
Wiecie kto w Łomży może przerobić Xboxa360? i za ile? Proszę o jakieś info pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kukiz z post-Lepperystami |
i po co takie wielkie halo o jedną literówkę.....
|
|
jaki glupek, ojeju!
|
|
Dnia 22 października zgubiłam klucze. Gdyby ktoś je znalazł proszę o odpowiedź i ich opis bym mogła się upewnić czy to są własnie moje. I proszę nie piszcie głupich postów. ;)
|
|
Autor: xuxu (---.elomza.pl) Data: 26-10-10 19:27 (liczony jest tylko podatek dochodowy, bo z tego co wiem to na zleceniu nie oplacaja ci skladek) trzeba odjąć jeszcze składkę zdrowotną.
|
|
pamietam, ze przerabialam na maszynie do szycia,sukienki babci na bluzeczki dla siebie, jak zwykle sama
|
|
http://www.eioba.pl/a134371/my_dzieci_tamtych_rodzic_w
|
|
http://www.lomzynski.informacja-lokalna.pl/przedsiebiorstwo_handlowe__konopka_agnieszka/24535/wpis.php
|
|
ja polecam zespół z Łomży. "Damis" . swietnie graja :) naprawde znaja sie na tym co robia:)
|
|
Kto napisze prezentacje z matury i za ile na temat 1. Motywy orientalne w literaturze romantycznej. Przedstaw ich genezę oraz funkcję.
|
|
co??????????????
|
|
Autor: szymonek (---.elomza.pl) Data: 27-10-10 14:46 budka była zbita z desek pomalowanych na zielono a z drugiej strony straży pożarnej był kowal i fajnie było się przyglądać jak kuje konie itp... ----------------------------------------------------------------------------------------------- o kurcze przeciez tamtedy na kamasz do czworki chodzilem i prawie codziennie przystawalem aby popatrzec na prace kowala.
|
|
jejuuuuuuuuuuuuuuu , wzruszylem siem kolejna rioziofa blondynka nie ma czym sopie głowfki zapszontac , wienc postanofiła , ze bendzie ratofac kofane kotki !!! Ogarnij sie !! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |