Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niech Joanna zrobi was w balona |
"korona" wymiata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niech Joanna zrobi was w balona |
Zaradność jest dziś cnotą. A tu człek zaradny mało skoro sam znaleźć nie potrafi:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ZAPRASZAM DO BIURA NA PIŁSUDSKIEGO 75.. TAM DOKŁADNIE POROZMAWIAMY. rudy błazen z druhem
|
|
Margherita na Piłsudskiego, obok Alk.Świata. Prawdziwa, włoska pizza, jak ktoś jadł we Włoszech, to ma porównanie jak nie, to niech uwierzy na słowo. Polecam. Pozdrawiam.
|
|
Sala OK. Pozdrawiam.
|
|
Miałem taką samą sytuację w lutym tego roku. Sprawca uszkodził samochód, uciekł, świadek zdarzenia zdążył spisać nr rejestrac. Zgłosiłem zdarzenie na policję. Do dzisiaj mam problem z wypłata odszkodowania. Ubezpieczyciel sprawcy potrącił 2.100 zł, sprawa jest w sądzie. Tak nasi obywatele postępują. Musiałem ustalać spraqwcę, tak mnie nakazał ubezpieczyciel sprawcy. Dzwiniłem na policja, a tamci mnie wysmieli mówiąc, że są nr rej. policja ustaliła sprawcę i mnie dalej nie powinno dotyczyć ustalanie sprawcy i tego, kiedy policja przesłala raport do ubezpieczyciela. Samo życie.
|
|
samanti.pl polecam
|
|
mika26 - czekam na info. Ja składałem reklamację, otrzymałem odpowiedź, że rozliczono prawidłowo, a za 2 dni otrzymałem "Wezwanie do zapłaty" w terminie 7 dni. Brak mi słów i zdrowia do walki z nimi. Osoba, która miała sie odezwac do mnie, jak do tej chwili milczy, może jeszcze nie wróciła z podróży. Należy zwrócić si e na pismie o udostępnienie informacji na temat rozliczenia CO pracowników spółdzielni. Można domyślać się, jak wygląda ich rozliczenie. Przecież oni potrafią prawidłowo gospodarować energią cieplną.
|
|
Nie polecam zespołu BOSS byłem na 5 weselach i do kitu ich ta gra, a co najśmieszniejsze to co druga piosnka to wężyki hehe no i czasem płyta się przytnie he . Ale jak wesele w grudniu to wątpię czy dobry zespół znajdziesz :) rudy błazen z druhem
|
|
i mimo że minęło tyle lat nie zapomniałam i wciąż czekam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |