poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska specjalność: frustracja narodowa

hm ...a czy nie można zamienić akordeonu na gitarę ?ewentualnie na MP4

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska specjalność: frustracja narodowa

Rockers Band Turek to 6 zawodowych muzyków z których każdy wyróżnia się oryginalną kolorystyką brzmienia. Zespół od 2005r. zajmuje się profesjonalną obsługą muzyczną imprez, indywidualnie traktując każdą z nich. Dbamy o każdy szczegół, z błyskiem w oku zdobywamy nowe doświadczenia, które potęgują w zadowoleniu naszych klientów.

Zespół na wesele Turek Rockers Band obsługuje: bale firmowe z ciekawymi konkursami z nagrodami; wesela na wysokim poziomie i za przyzwoitą cenę; studniówki z wiecznie młodymi przebojami muzyki tak polskiej jak i zagranicznej; Sylwester spędzony z nami to podróż muzyczna od lat '60 do obecnych. Prowadzona przez nas z fantazją i luzem scenicznym wodzirejka sprawia, że uczestnicy każdej imprezy czują się rozluźnieni i zadowoleni.

W skład instrumentarium wchodzą: instrumenty klawiszowe, gitara akustyczna, gitara elektryczna, perkusja, gitara basowa, akordeon, puzon. Całość brzmienia okraszona jest dwoma głosami: żeńskim i męskim - co stanowi świetną alternatywę dla monotonnie brzmiących pojedynczych głosów w innych zespołach. Dodatkowo możliwości jakie daje akordeon i puzon suwakowy wykorzystywane są do aranżacji utworów od biesiadnych, przez popowe, po jazzowe.

Wynajmując zespół na wesele Turek Rockers Band możecie być Państwo pewni, że Wasi goście przeżyją niezapomniane muzyczne chwile.

Rockers Band - i nie usiedzisz w miejscu :-)

www.rockersband.pl
kontakt@rockersband.pl
tel. 693 514 101

a na jakich częściach ciała to wyłazi...

kurzajka może pojawić się w każdym miejscu na ciele. Tak na prawdę nie ma jednego w 100% działającego sposobu,mam znajomych którym nie pomagał,brodacid,wypalanie,mrożenie,czy inne sposoby.Mi akurat pomogła cytrynka+ocet

pani pani pani pani hahahaha :D

rudy błazen z druhem

jasko pierwsza piosenka to Laura Branigan -SELF CONTROL

jasiu bez obrazy ale jesteś...no jesteś...bez słów...a delikatnie powiem idiota , a tak na marginesie admin nie powinien się tak odzywać...

uuuuu szymus do mnie sie tak zwracasz?

szymonek do konta .

rudy błazen z druhem

Brak słów na takie kurestwo...

infernal zobacz

lalalallalalala

kogo to obchodzi, niech sobie rodzą i zabijają, to ich broszka a kazdy ma swoje zycie i pilnuje wlasnego tyłka. Każdy ma swoj rozum , każdy zrobi swoje.

najlepiej to se kur wa zolte papiery zalatwic i kazde zwyrodnialstwo odpuszcza, do jasnej kur wy nedzy! Przeciez czlowiek niespelna rozumu jest bardziej grozny niz zdrowy, bo zdrowy bandyta ujebie tylko tego, do ktorego cos ma, a ********* to zabije kazdego kogo bedzie mial pod reka, bo np. spojrzal na niego. Polska to kraj, gdzie broni sie bandytow, a nie poszkodowanych w takich sytuacjach wstydze sie za swoj kraj i w zyciu nie stanelabym w jego obronie na wojnie, a dzieciobijstwo zostawie bez komenatarza, bo moderator ktorego nie ma za slownictwo wypierdzielil by mnie z forum na amen. Powiem tylko jedno: smierc za smierc i sie wszyscy naucza.

Helenkaaa

Treść jest ukryta

więc nie pierdolcie drogie panie że to tylko wina facetów że wpadniemy...
bo w dużej mierze zależy to od nas czy to będzie do końca czy nie...

rudy błazen z druhem

mam pytanko, czy ktoś z Was wie może kiedy będzie otwarty nowy basen na wyszyńskiego??
z góry dziękuję za odpowiedzi:)

teraz w vectra ładnie internet śmiga, poprawili się dużo. Jeszcze 2 lata temu była tragedia, teraz dają rade.

test:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2fe7454dd8df838c.html

hej,czy obecni forumowicze znaja jaki komis ,serwis gdzie mzona odsprzedac dobre czesci od komputerka?:)

Cześć. Za 2 miesiace koncze 18 lat i chcialabym zrobic impreze ale mieszkam w bloku i troche nie za bardzo moge bo brak miejsca i sasiedzi. czy wiecie moze gdzie niedrogo wynajac przyzwoity lokal?

.

w mak donaldzie

W Biebrzy :)

savana i presto zdecydowanie dużo sera :) jak ktoś lubi

a co masz? .to moze ja wezme

chata wolna mozecie wpadac

wodki nie stawiam, wole zaznaczyc

bez odplatnosci, po przyjacielsku

dziwnym zbiegiem okoliczności
pare dni przed wyborami samorządowymi :)

.

W da grasso wkurzają mnie te suszone pieczarki - A pizza traci smak od nadmiaru przypraw.

Autor: domnisoara demolka (---.lomza.mm.pl)
Data: 25-10-10 21:29

Z przedszkola pamiętam jeszcze "lambadówy", czyli spódniczki, które świetnie wirowały w tańcu (najlepiej w rytm Lambady, oczywiście, to był przebój przedszkolnej choinki). Potem przyszła moda na legginsy z lycry

hmmmmm a spodnie piramidy?:))))))))))

.

na kauflandzie

Według tablicy informacyjnej termin zakończenia prac to marzec 2011, wczoraj sprawdzałem bo też chcę się wybrać.

Słyszałem, że i na nowe elektroniczne podzielniki "spece" mają sposób, a później za zużyte przez nich ciepło ktoś uczciwy musi zapłacić.

Wczoraj rozmawiałem z osobą, która mieszka w zasobach społdzielni Perspektywa i usłyszałem, że bardzo duża liczba lokatorów ma "duże" dopłaty do CO (900, 1.000 i ponad). Dziwię się, że ludziska cicho siedzą, zamiast ogłosić zebranie się w określonym miejscu i podjęcie decyzji, np: kategoryczne zdjęcie podzielników. Na forum osoba pisze podając, podpowiadając, że to nie jest zgodne z prawem. Zebrać się, zrzucić po kilka groszy, pójść do prawnika poprosić o poradę. Im więcej osób, tym koszt niższy. Tyle osób ma dopłaty, a prosze poczytać, ile osób tu na forum sie wypowiada.

i dekatyzowane jeansy ;)

.

a może bardziej zamiast już obecnych nauk o życiu w rodzinie powinna być wszczęta edukacja co do kary i dpowiedzialności za w/w przestępstwa?

w piątnicy od nowego mostu do ronda stoją tabliczki gdzie mozesz to zrobić

Jak osiemnaste urodziny, to tylko u Jędrusia w Kisielnicy za wałem...

w schronisku dla bezdomnych psów czeka na swojego właściciela młody brązowy huski

Za niskie kary są w naszym kraju.
West stosunek przerywany, to zadne zabezpieczenie. Więc sie zastanów co piszesz, bo jeszcze jakaś małolata skorzysta z twej rady. Czy tak ciężko wydać parę groszy na tabletki antykoncepcyjne?

A ja polecam zespół Carmen z okolic Jedwabnego :). Fajnie grają, umieją poprowadzić wesele :) i z tego, co się orientuję, to chyba mają wolne terminy na grudzień ;).

To ich strona: www.zespolcarmen.slub.lomza.pl można sobie posłuchać ich wykonania piosenek :).

Pies czy suczka?

.

Masakra same reklamy... Nikt tu Ci tak naprawde nie powie kto jest naprawde dobry a kto jest kicha bo kazdy sie reklamuje....

Ja Ci dam nazwy kilku zespołow wg mnie godnych uwagi

Nix
Model
Modus
Quattro
Kartel
Ronix

Nie bede pisal ktore to totalne dno ale wiekszosc juz nazw ich jest tutaj....

Pamietaj, na forum beda sie reklamowac Ci ktorzy maja slabe wziecie... A jak maja slabe wziecie to znaczy ze sami sa slabi

pies, około roku

A czy tak ciężko wydać facetowi kilka groszy na prezerwatywę? Zarówno kobiety jak i mężczyźni powinni zadbać o zabezpieczenie. A w razie wpadki ponoszą odpowiedzialność obie strony, a nie tylko kobieta, bo to ona nosi dziecko. A jak facet ucieka to nie jest to żaden facet a zwyczajny niedorośnięty gówniarz. I tak, jestem zatem aby wtedy odpowiedzialność za "wyskok" synka ponosili jego rodzice. Główny problem polega na tym, że w większości rodzinach temat seksu jest tematem tabu. Powinno się o tych sprawach rozmawiać z naszymi dziećmi otwarcie i bez skrępowania (oczywiście w granicach rozsądku) wtedy to od nas nauczą się jak się zabezpieczać i jakie są konsekwencje rozpoczęcia życia seksualnego, a nie od kolegów czy koleżanek. Tylko też nie mówmy, że to samo zło, bo skutek wiadomo jaki będzie, a pokusa silna...

A wracając do pierwszego postu nie wyobrażam sobie jak rodzina czy chłopak mogli nie zauważyć że dziewczyna jest w ciąży. Wybaczcie, ale wygląd kobiety ciężarnej rożni się nieco od kobiety otyłej.

.

Ja mam mala hodowle choc duza czesc juz sprzedalam ale mam kilka mniejszych juz okazow:)
Ale napewno zakupie kilka nowych:)
a jakie masz pajaczki??

Pewnie ze dostaniesz, może Łomża nie jest osrodkiem rozwoju gosopdarczego ale az tak zacofana tez nie jest. Na domwskiego/ legionów jakie chcesz dostaniesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org