poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pielęgniarki walczą o swoje...

Diana :) bardzo ładne imię:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pielęgniarki walczą o swoje...

Widziano panią w granatowym Seacie Alhambra .
Potrzebujemy dokladnie takiego samochodu do naszego programu
"Odmień swoje auto "
Jeżeli zgodzi się pani aby pani samochód wystąpił w programie zostanie on na potrzeby scenariusza wyposażony w najnowsze technologie XXI wieku za łączna kwotę ok 20.000 zł .Oczywiście po zdjęciach samochód z całym wyposażeniem zostanie pani z powrotem przekazany a dodatkowo otrzyma pani talon paliwowy do wykorzystania na stacjach BP na kwotę 3000 zł .

Jeżeli propozycja panią interesuje,prosimy o kontakt w celu podpisania umowy .

rudy błazen z druhem

ok dziękuję za informację, napewno skorzystam, jak czas pozwoli to zalecę

DiDi

Jest to, bardzo prawdopodobnie, efekt ciemnogrodu, jaki dziś w Polsce utrwala kościół. Brak edukacji seksualnej, brak łatwego, darmowego dla pewnych grup (np. podopiecznych pomocy społecznej, szkolnej młodzieży udającej się np. na klasowe imprezy) dostępu do środków antykoncepcyjnych i w końcu faktyczny zakaz aborcji nawet w sytuacjach, w których prawo do tejże dopuszcza. Kościół zamiast popierać wszystko co sprzyja świadomemu macierzyństwu, co zapobiega niechcianym ciążom, wyłącznie straszy seksem, rozpowszechnia erotyczne fobie głosząc zacofane zakazy i nakazy aktualne w 19 wieku.

ale jedyna i niepowtarzalna była lista przebojów trójce, wtedy miała klimat :)

do jakiego zespołu?wesela czy rock itp?

A na czym to polega "propagowanie przez kościół zdrowego życia"? Czy zdrowa jest niewiedza o biologicznych mechanizmach związanych z seksualnością i płodnością człowieka oraz o nowoczesnych, skutecznych, łatwych w zastosowaniu, metodach unikania ciąży? A przecież kościół skutecznie przeciwstawia się promowaniu takiej wiedzy w szkole. Podwórkowa wiedza o seksie to prosta droga do przypadkowych ciąż, a tym samym do dramatów związanych z porzucaniem, czy zabijaniem noworodków.

Franio:
Jak ciebie czytuję, to nabieram przekonania, że ciebie rodzicielka musiała porzucić pod drzwiami plebanii, albo innego klasztoru, bo tylko tam potrafią tak odmóżdżyć człowieka. Jakie wychowanie mają dzieci w kościelnych ośrodkach opowiedziała niedawno Kora z "Manaam", której ksiądz, jako dziecku "gmerał w majtkach". Przypomnij też sobie niedawne skazanie przez sąd zakonnicy za znęcanie się nad niepełnosprawnym podopiecznym.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dziekuje dziekuje ... czasem mi sie zdarzy nie walnąć byka ;D

aha czyli jak dziewczyna idzie do lozka z wlasnej woli to nie idzie tam dlatego, ze chce tylko, ze ktos jej bedzie cos robil tak? no nie no, ja rozumiem, ze o antykoncepcji powinny myslec dwie strony, tylko jest jedna zasadnicza roznica: Ciaze ma potem na glowie dziewczyna, bo facet zawija kiece i leci, wiec tu w tym przypadku to wlasnie kobieta powinna myslec bardziej od faceta.

Aha i skoro tak jest strasznie w domach dziecka to lepiej to dziecko z litosci zabic niech sie nie meczy w bidulu??? Ludzie jakie wy macie myslenie? Ok rozumiem co czlowiek, to rozum, kazdy ma swoje zdanie na jakis temat ale litosci tu jest mowa o ludzkim zyciu, o zyciu niewinnego dzieciatka, ktore niewazne czy zostalo poczete przez glupiutka psiutke czy odpowiedzialna dziewczyne, ktora zostawil chlopak i ona nie wie co ze soba poczac, to jest nie wazne, tu sie rozchodzi o ludzkie zycie! wiecie co, jak was czytam niektorych to robi mi sie nie dobrze, sama jestem w 3 miesiacu ciazy i nie wyobrazam sobie miec takie myslenie jak niektorzy tu piszacy, biedne dziewczyny bez perspektyw i zatraconymi marzeniami, dziura miedzy nogami nie sluzy tylko do sikania, wiec najpierw pomysl potem rob.

witam. czy możecie polecić mi kogoś, kto dobrze naprawia telewizory LCD w Łomży? Miesiąc temu skończyła się gwarancja :( z góry dziekuję

a co kolegom i koleżankom chcesz się pochwalić, czego to w domu nie trzymasz ? Chomika sobie kup.

;)

od pewnego czasu zajmuje sie domowym handlem
wytwarzam wlasne kreacje malych wisiorkow i koralikow naszyje,
zwracaja mi sie tylko koszta
cena przestepna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org