Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek pijanego działacza partyjnego ? |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek pijanego działacza partyjnego ? |
.
|
|
jasiu podaj mi kilka nutek na meila Platon50@wp.pl
|
|
Potrzebny basista do zespołu !!!! PIlnie nr 514878288
|
|
gramy utwory disco polo oraz polskich artystów demo w obróbce
|
|
ja slyszalem o pozyczkach bezzwrotnych. Sa to troche mniejsze kwoty ale warunkiem nie zwracania kasy jest prosperowanie zalozonej firmy przez jakis czas. Moze ktos wie cos wiecej na ten temat
|
|
...a co do ludzi to każdy lokal w Łomży jest chyba otwarty dla wszystkich... A po stroju czy wygladzie nie da sie ocenic czlowieka jak zachowa sie po kilku głebszych, dlatego moim zdaniem ocena klubu na podstawie ludzi nie ma sensu :)
|
|
Agulka napisał(a): >Witam! >Ja mam mieszkanie ŁSM 60.78m przyszło mi dopłaty 1070zł z groszami, w tamtym roku miałam więcej kresek >i wiem że więcej było ogrzewane mieszkanie a dopłata przyszła 500zł.... >To jest poprostu jakis koszmar... >Czy ktos ma podona sytuacje Jak pisałem wcześniej taka sytuacja jest możliwa i nic w tym dziwnego. Kreska w każdym roku może mieć inną wartość. A to czy uczciwie jest ta wartość kreski wyliczona to już zupełnie inna bajka. To juz wszystkie spółdzielnie rozniosły rozliczenia?Jedność chyba jeszcze nie. Czekają z tym prezentem na święta Bożego Narodzenia :)
|
|
Szczebiotko weź lekarstwa.
|
|
O tak, Koło Fortuny z Wojciechem Pijanowskim i Magdą Masny i te kawały opowiadane później na podwórku. (- "C" jak cycki. - Madziu, odsłoń!). Czar Par, gdzie chyba w pierwszej edycji było małżeństwo z Łomży. Randka w Ciemno z Jackiem Kawalcem. Pamiętam jeszcze Misia Uszatka, Pankracego, Reksia, Bolka i Lolka. Dynastię, na którą w niedzielne popołudnie całe podwórko wracało do domu i w którą bawiliśmy się z kolegami i koleżankami. Potem jeszcze serial "Pokolenia".
|
|
sprzedam nowy głośnik do subwoofea alphard Yakuza 700w w oryginalnym opakowaniu cena 250zł dałem 400.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |