poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory

Mowie to ogolnie do wszystkich,ktorzy sa dorosli i zachowuja sie jak dzieci z piaskownicy.Jesli masz problem to zalatw to twarza w twarz po co wciagac do tego innych.Jesli mowia o sobie krol ,boss naj, to niech maja odwage powiedziec to sobie prosto w oczy.Po co wyzywac siebie i co najgorsze rodziny i ludzi bliskich 2 osobie.O tym jest ten cytat.

Widzisz jest 10 ludzi ktorzy sluchaja hh w tym 2 sie dissuje.Po co wciagac w to cale miasto,Polske chyba tylko po to zeby pokazac jakim to sie jest chamem i prostakiem,bo jaki szanujacy sie facet na poziomie bedzie sypal kurwami na matke czy rodzine kogos kogo nie lubi.Powiedz mu to w twarz zawsze mozna sobie dac po gebie,albo sie dogadac.Tak zachowuja sie mezczyzni.

NP.Hada dissuje laske ....zenada... Peja dissuje Tede bo powiedzial co mysli.... a co do Peji to posluchaj sobie kawalka antyliroj czy jakos tak.. i pomysl chcialbys zeby o tobie i o twojej rodzinie ktos tak spiewal.. a potem udaje poszkodowanego i dobrego czlowieka...pomysl... w takich przypaklach WALI SIE Z PIETY W BRODE ... A NIE ODPOWIADA.

I wogole na koniec uwazam ze ponizanie 2 osoby jest nie na miejscu zwlaszcza wtedy kiedy ma ona swoje odmienne zdanie od reszty.TYLE.5.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory

Max

Starają się żeby sobie nabić kieszenie egoiści a pracowników traktują jak śmieci!Praca po 15 godzin za 1200 zł -tak wygląda staranie przedsiębiorców!!!

czy ktoś mógłby mi podać dobre strony z ogloszeniami dt maszyn rolniczych z niemiec?

o to jeszcze bym się łapał 35 lat ! ...ale nie umiem grac na akordeonie :-(

Dajcie dziweczynie spokuj bo jeszcze działa jej znieczulenie. Ponadto jak dentysta by wam wyrwał zęba z nowej protezy zamiast chorego znajdującego się wyżej to też by was szlag trafił z nerwów.

rudy błazen z druhem

a ja mam podzielniki w lodówce i do konca sezonu grzewczego mam góra 1-2 kreski i jest ok

pod tym nr powyżej uzyskasz info!ja tam wywoziłem ziemię z wykopów!

██████████ nie szkoda Ci kieszonkowego od rodziców ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org