Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O Pawle Kukizie. |
Autor: Stefan01 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-10-10 07:25 Dwa miesiące temu miałem podobną sytuację z tym że klient porysował mi bok jak parkował samochód obok. Parking był pod hotelem. Ustaliłem właściciela (okazało sie że obcokrajowiec) wezwałem policję. Spisali całe zdarzenie i tyle. Mandatu nie było dla sprawcy bo to nie wypadek tylko kolizja i było to na parkingu a nie na drodze publicznej i tyle. Trochę kombinacji było bo to był obcokrajowiec ale już kaskę mam na koncie. Ludzie uciekają bo nie chcą aby im zniżki poleciały na OC. Mandatu na pewno by nie dostała. Masz rację Stefan, tak mogło być. Jeżeli się nie mylę od 01.09.2010r. weszły w życie nowe przepisy pozwalające karać łamiących przepisy na drogach wewnętrznych, osiedlowych, parkingach, co zresztą uważam, za strzał w dziesiątkę. Skończy się samowola i rozkładanie rąk przez policję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O Pawle Kukizie. |
Napisze taką ciekawostkę z ostatniej chwili. W jednym pokoju odkręciłem wczoraj wieczorem podzielnik na 5 i zużycie = 2 (kaloryfer ledwie ciepły), w drugim pokoju na 2 (kaloryfer zupełnie zimny, tylko szumiało w nim) i zużycie=2. Może ktoś to wytłumaczy? Słusznie na tym forum pisza osoby, że przy odkręceniu na 2 a na 5 i tak zużycie będzie. Mam na sobie przykład. Za to, że kaloryfer i tak był zimny - zapłacę. To jest okradanie mieszkańców. Okazuje saię, że wystarczy tylko trochę odkręcić, nie nagrzeje sie pomieszczenie (zimny kaloryfer) i tak zapłacisz. Co to jest za g...o!!!.
|
|
Napisze taką ciekawostkę z ostatniej chwili. W jednym pokoju odkręciłem wczoraj wieczorem podzielnik na 5 i zużycie = 2 (kaloryfer ledwie ciepły), w drugim pokoju na 2 (kaloryfer zupełnie zimny, tylko szumiało w nim) i zużycie=2. Może ktoś to wytłumaczy? Słusznie na tym forum pisza osoby, że przy odkręceniu na 2 a na 5 i tak zużycie będzie. Mam na sobie przykład. Za to, że kaloryfer i tak był zimny - zapłacę. To jest okradanie mieszkańców. Okazuje saię, że wystarczy tylko trochę odkręcić, nie nagrzeje sie pomieszczenie (zimny kaloryfer) i tak zapłacisz. Brak słów.
|
|
desery w barze przy czworce, droga jaka pokonywalam na lyzwach ze szkoly do domu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |