Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezpłatne parkowanie ? |
Rezultaty od 1 - 10 z około 236 z 4lomza.pl z włączonym fryzjer. (Znaleziono w 0.13 sek.) Na zapytanie FRYZJER, opcja szukaj. ...ale po co się wysilać, jak można pośmiecić. stefannowak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezpłatne parkowanie ? |
unikat jest do bani!!!
|
|
do 17 z tego co sie orientuje. pff
|
|
Duo Dentu nie polecam, strasznie zdzierają... i wymyślają nowe niepotrzebne zabiegi oczywiście bardzo kosztowne...
|
|
kolego mam już 3 forda jesli o chodzi o sprawdzenie błedów to nie do każdego da się podłączyć komputer forda sprawdza się diodą led i liczysz impulsy, za długo tłumaczyć a robił to kiedyś elektryk na jatkowej ale musiałem poczekać kilka dni co do ceny byl niedrogi, na krsce podlancza komputer ale jak masz wtyczkę młodsze modele np. mondeo mk2 i wyżej co do forda najlepiej naprawiać samemu szukać porad w necie pytać innych użytkoników i jest to super marka przynajmniej jak dla mnie jak czegoś więcej potrzebujesz pisz na 2 maila moze podpowiem mobilkszysiek@o2.pl. A sprawy jask wentylator wymienić naprawić itd pytaj na ul marynarskiej za klubem załom czy jakos tak on też potrafi doradzić i umie ręce pobrudzić pozdrawiam
|
|
Wredek Nie ten jest wiochą kto jest z wiochy , ale ten kto wiochę nazywa wiochą :):):)
|
|
najgorsze okna jakie widziałem...
|
|
podróbki
|
|
shook powiem ci tak... znam tutaj kolesia, ktory zna kolesia, ktory ma brata... YyYyYy, a on zna kolesia, ktory zna typa co ma te perfumy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |