Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lista Lecha Wałęsy... |
ja również nie śpię szkoda spać gdy słoneczko na niebie wysoko A muzyczka* ino, ino, a muzyczka rżnie Bo przy tej muzyczce goście bawią się wesoło Czy to męska czy to żeńska, czy to jaka jest Byle tylko grała fest a fest Maniuśka** moja Maniuśka Chodźże ze mną rwać jabłuszka *- muzyczka - w radiu nie powiem jakim coby reklamy nie robić ;) **- Maniuśka - kobieta, z którą rwanie jabłuszek sprawia przeogromną przyjemność :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lista Lecha Wałęsy... |
Hehe kiedy ja ostatnio widziałem policje na moim osiedlu ? hm... nietak dawno ale tylko w dzień :/
|
|
Haha Vlad nie wiesz co mówisz. Nie bój się mi mandat nie grozi. Sprzątać nigdy nie będę, bo od czegoś podatek na pieska się płaci. Po pierwsze jeszcze nie słyszałam, żeby w naszym mieście ktokolwiek dostał jakikolwiek mandat za nie sprzątanie po piesku. A po drugie, to przepraszam bardzo, kto miałby się czymś takim zajmować tj wypisywaniem mandatów? Straż miejska, policja? Bo jeśli ktoś z tych służb to mogę spać spokojnie.
|
|
A ja proponuje coś takiego; najlepiej oglądać na dzień dobry: http://kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf pozdrowionka Zbych
|
|
Z fortami jest troche dziwnie. Tak an prawde nie wiadomo z kim gadac na ten temat. Zajrzałam na stronke gospodarstwa agroturystycznego i okazało sie ze mozna je zwiedzac (maja to w ofercie). Tymczasem kiedy byłam ostatnio na forcie (tym przy drodze na Jedwabne) okazało sie ze jest zamkniety!!! otoczony bramą!!! inne są zanieczyszczone (rolnicy wywozą tam m.in. padline!!!) . Ale paintball jest zajebisty równiez w terenie otwartym :))))) pozdro
|
|
Maciek nic niewiedzialem :P Zbych
|
|
A) Co z tego, że ptysiu ma 1954 posty a polak 413? Brak z ich strony jakichkolwiek inteligentnych wypowiedzi. Ich istnienie na forum to tylko kopiowanie tekstów z prasy i Internetu (nawet z 4lomza) i dorzucanie postów, które kompletnie nie mają związku z tematem i nic nowego do niego nie wnoszą ("nie wiem", "pewnie tak" itp.) Kto ich wypuścił z trzeciej klasy szkoły podstawowej? (pewnie rodzice dali w łapę). Nie wspominając już o tym, że podstawowe zasady ortografii i interpunkcji są im zupełnie obce. Drogi Adminie, stwórz dla polaka i ptysia oddzielne forum ("Piaskownica") Niech tam sobie dłubią...
|
|
maciek, nie rozumiesz niektórych, wg. nich jest to wyraz grzeczności, że dzielą się z nami tym co mają w domach!
|
|
Zdjęcia rewelacja, a co do wycinania twojego posta wydaje mi się że ten Pan z Canonem w ręku którego uchwiciłeś na zdjęciu maczał w tym palce ;) ADALL
|
|
Nie chciałbym robić sobie wrogów. Wręcz przeciwnie. Przyznam się że trochę się zdenerwowałem gdy zaczęły znikać moje posty, dlatego wysyłałem kolejne aby zobaczyć kiedy się komuś to kasowanie znudzi :) Nadal nie wiem czym mogłem zawinić.
|
|
Ja mam jeden okropny sen, średnio raz w roku. Wracam do starego mieszkania w bloku, najpierw bardzo długo szukam drzwi z numerem 14 ale nie mogę ich znaleźć, potem przypadkiem trafiam do byłego mieszkania, całkiem odmienionego. Jest całe w białej boazerii i takie zimne, nieprzyjemne. Wchodzę na półpiętro (!) i czekam aż jakaś rodzina zejdzie się do kuchni i zacznie jeść obiad. Potem obserwuję ich i żałuję, że mnie nie widzą. czekam aż skończą i ukradkiem wymykam się na zewnątrz... okropnie męczący sen, nienawidzę kiedy mi się śni... :( spadanie w przepaść swego czasu było normą, ale od dawna już nie latam ;) teraz siedzę i nie mogę spać, bo kawa wypita w celu podniesienia powiek jakiś czas temu jeszcze działa. oglądam sobie i czytam komiksy Calvin & Hobbes i całkiem dobrze się bawię... może sie zmęczę i zasnę. jest nadzieja :) pozdrawiam wszystkich nocnych marków :] kasia
|
|
Tak. ADALL
|
|
"schodzi na bok", schodzi.... Ale cóż, taki los małych miasteczek.
|
|
Czemu tak musi być ?
|
|
666 masz racje :d troche wsi troche miasta lecz głupota nas nieprzerasta. ADALL
|
|
Ogniska narazie nieplanuje bo uciekam z forum az do początku roku szkolnego lub poczekamy jak się ociepli bo jak teraz bym napisał 2000 posta to jutro weekend i ogniska napewno by niebyło bo to wszystko trza zaplanować co gdzie i kiedy a mi jeszcze nie jest śpieszno a wiec robie sobie małą przerwe skoncze na 1999 poście i tak będze chyba najlepjej. Dziękuje wam za to że byliście ze mną do końca ale to jest tylko forum my nieznamy siebie naprawde (niektórzy znają). Niebede tu się zawiele rozpisywal bo nie chce, a więc POZDRO ALL i wielke dzieki kiedys spotkamy się moze na jakimś ognisku. poczekamy zobaczymy... Moze ktos z was opowie swoim wnukom kim bylem :P <ŻART> A moze ktos z was napisz o mnie ksiazke lub biografie ? "Dowidzenia"
|
|
sledczy nie zakladaj takich durnych postow prosze :D ptysiu, jak bedziesz starszy to spojrzysz na to inaczej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |