Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
34 lata temu zmarł Krzysztof Klenczon. |
dracula zalozyles nowy nick i chcesz byc fajny? ile ich juz masz? 10 ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 34 lata temu zmarł Krzysztof Klenczon. |
20 :P rudy błazen z druhem
|
|
A jak to jest z tym badaniem czy w 3D widać tylko zewnątrz wygląd dziecka czy takrz organy wewnętrzne są mierzone i pokazywane w 3D? Czy do pomiaru organów przełączany jest widok na 2d?
|
|
oj zdzisiu123 chyba tam nie byles i dlaego masz takie zdanie.Rzeczywistosc tam jest zupelnie inna,wiem bo bylem tam kilkanascie lat.A o czystosci tam o juz nie wspomne.Tutaj zycie jest moze skromniejsze ale lepsze!Kazdy kto tam nie byl to wyobraza sobie zlote gory a to mija sie z rzeczywistoscia.
|
|
A zna ktoś właściciela tago sklepu????
|
|
"(...)czy maja w sprzedazy takie figurki usłyszałam zebym poszła do muzeum bo tu nie maja i to nie skansen, zatkało mnie." O k... to już dobre przegięcie pałki. :)
|
|
w pracy jest fajnie jak się pracuje z fajnymi ludźmi. Mnie przenieśli do takich ludzi i więcej jest teraz tych uśmiechów. Tak wogóle częściej ludzie powinni to robić a i atmosfera wokół się zmieni. Również jutro pracuję ale sie tym nie przejmuję bo lubię pracę z ludźmi. Zimno teraz jest to fakt ale uśmiechem chociaż ocieplimy sobie klimat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |