Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stronniczość śledztwa Smoleńskiego ?! |
kurcze Anka jak Ty chcesz jeść kebaba i jednocześnie się pykać....?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stronniczość śledztwa Smoleńskiego ?! |
Donald, kościoły akurat budują za Twoje, widać, że nie tracisz czasu na interesowanie się tą tematyką:) Ale nie to jest głównym tematem. Ja też nie mam kompleksów w porównaniu z usyfioną Warszawą, ale skoro to małe miasto, to można nad tym jeszcze jakoś zapanować póki jest czas i dobrze, że temat został poruszony.
|
|
Uświadomcie mnie z jakich podatków kościoły budują?
|
|
moim zdaniem to ten kolo go pojechał, a słyszałem diss na taboreta Żałosne!!!- Jeżeli szperek nie poprawił swoich tekstów od tamtego czasu to nie ma czego szukać, bo bylby za cienki , a o cytrusie to już nie będę mówił bo szkoda słów
|
|
Z budżetu dają na ZUS dla klech, a oni za swoje świątyń nie stawiają. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie na temat chłopcze sie wypowiedziałeś... z datków wiernych stawiają kościoły a o tym żeby z podatków kościoły budowano to nie słyszałem.
|
|
dziekuje, dziekuje .
|
|
w weekendy tez sie pracuje
|
|
Dr. Śliwecka. Przyjmuje w przychodni Remedium, koło Stokrotki! polecam. <86 218-44-20 - num. tel. do przychodni> // dobry wybór to połowa sukcesu //
|
|
Eee, nie całe , moje posty bywają całkiem w porzo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |