Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy może piękniej opisać tak wiele?! |
Jakiś czas temu miałem podobny problem, mianowicie zdjęcie SIM z e51. Najtaniej było w Firmie HELP-GSM, przy Legionów52, koszt usługi to 30 PLN, to mało w porównaniu do innych. Mam do nich tel. 606 497 497, zadzwoń to Ci podpowiedzą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy może piękniej opisać tak wiele?! |
w Łomży jak grzyby po deszczu obok starych powstają nowe budy.Idąc Aleją Legionów od randa w stronę dworca PKS stoją budy zwane pawilonami i tak jest buda u zbiegu ul.Dwornej dalej stoi buda z ciastkami a obok druga z bibelotami a przy byłej szkole drzewnej jest buda z kwiatami.Dalej nowa buda gdzie ma być bar azjatycki , czerwone budy przy PKS , nowa buda z pieczywem a po przekątnej skrzyżowania buda dla wędkarzy.Teraz stawiają nową budę na Dworcu PKS gdzie będzie pieczywo potem jest buda kempingowa z kurczakami a przy blaszaku postawiono budę z wyglądu jak wagon pociągu itd.itd Kto daje zezwolenia na stawianie tych bud , które szpecą miasto. ŁOMŻA STAŁA MUROWANA A OSTANIE BUDO-DREWNIANA
|
|
Miasto wydzierżawia miejsce.
|
|
hahaha żałosne.. o kim wy wogole temat zakladacie ?! ponizyc sie samym faktem nagrania jakiegokolwiek utworu na jakiegoś śmiecia
|
|
Dobromil jak byś wiedział o co chodzi to byś inaczej napisał a więc Szperek napisał dissa na Taboreta (Tomka) który w muzyce ***** siedzi ... A Poke pokazał mu że jest totalnym nie wypałem rapowym i tyle nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dno..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |