Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konsultacje społeczne w sprawie Łomżyńskiego Obszaru Funkcjonalnego |
Też byłem , też polecam , kapitalne wnętrze , jedzenie i dziedziniec , tylko sala rzeczywiście na góra 120 osób
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konsultacje społeczne w sprawie Łomżyńskiego Obszaru Funkcjonalnego |
mialam tam wesele rok temu i jak najbardziej polecam, ale wyszukiwarka nie boli
|
|
No właśnie kolego Brzęszczykiewicz - trudna sprawa... Kościół w Drozdowie został wzniesiony według projektu Witolda Lanciego przez Franciszka Lutosławskiego, zaś poświęcono go w 1878 roku. W niezmienionej formie zachował się do naszych czasów. Zacność i poziom wykształcenia fundatorów świątyni sprawia, że może być nieco trudno uwierzyć w drobny błąd jaki zakradł się przy malowaniu fresków i rzeźbieniu sztukaterii:) Idąc dalej, przyjęcie założenia, że na terenie Guberni łomżyńskiej działała na przykład popularna i aktywna w Carskiej Rosji Wielka Loża Wschodu, mogłoby wyjaśnić popularność jaką wśród Lutosławskich, Śmiarowskich i innych ówczesnych łomżyńskich celebrytów cieszyły się idee panslawistyczne oraz dlaczego tak aktywnie angażowali swe poparcie dla Endecji Dmowskiego, która aż do wybuchu rewolucji była przecież prorosyjska. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, "więcej fiction niż sience". Mam nadzieję, że nie uraziłem radykalnego odłamu forum ;)
|
|
Piszę jeszcze raz do do tego niby plagiatu który Paciejewo czy jakoś tak mi zarzuciło to są słowa mojego ziomka i ziomków którzy nie muszą sie promować w taki sposób jak wy!Oni mi nie zarzucą plagiatu. Co najwyżej wam może mezo czy inny ktoś zarzucić za ściągnięcie podkaładu. Wasza promocja polega na poparciu lamusów! Więc po co taki rap dla lamusów!? Pytam się po co? Znam sytuację z Łomżńskiej ziemi. Gdybym nie znał nie wypowiadał bym się w tym temacie! Ogarnięte osoby z Łomży wiedzą już kto to Szpero czy Cytrus. I do was koleżcy trafi kolejny diss który usłyszy cała Polska. Dalczego tak jest że lamusy biorą się za coś o czym nie mają pojęcia. Nazywacie ziomka z klasy fajerem (ś...rę) ale tak naprawdę to wy jesteście malutccy tyci tytci którzy zajęli się dissem na was i takie ś----wa jak wy! Uwieżcie mi jesteście spaleni scena hip hopowa i Polski underground śmieje się z was i jadą z takimi jak wy! Więc mam nadzieję że do zobaczenia na koncercie u was w mieście. Jeśli się pojawicie zapraszam abyście zadissowali na mnie! Bedzie ośny koncert w łomży więc mam nadzieję że wy tacy prawdziwi hip hopowcy się pojawicie i oby nie było jak w zielonej górze :) stolica pozdrawia dawne mazowsze. Tak wogólę sytuację znam od oganiętycvh naprawdę OGARNIĘTYCH sztywnych osób. Myślę że w Łomży jest jak najmniej takich pseudoraperów jak pan szp.....o i c....us. Stolica pozdrawia jeszcze raz. UndergroundWarsaw Kulfon i Monika
|
|
Kopiuję tą samą swoją wypowiedz do podobnego posta. Widze że znów temat powrócił na lomzynskie forum. Więc wypowiem się ponownie w tym temacie, myślę że Tomek mimo swoich wad które posiada jak każdy człowiek jest badziej spoko i prawym koleżką niż ci PSEUDOraperzy z pod Łomżynskich wiosek. PROSZĘ ADMINA O USUNIĘCIE DISSA NA TOMKA (ps TABORETA ponieważ lokalna społecznośc RODOWITYCH Łomżan z pokolenia na pokolenia nie życzy sobie żeby jakis CHAM oderwany od wideł dissował na naszego człwowieka. Ci którzy znają Tomka (Taboreta) może wiedzą jaki on jest a nie jest doskonały jak każdy bo nikt nie jest Panem Bogiem "THOREM" ale mimo to nie pozwolę na to żeby ktoś publicznie poniżał człowieka słabszego od osób dissujących na niego. TAK WIĘC STAJĘ W OBRONIE TZW Taboreta ponieważ uważam go za bardziej prawilnego ziomka niż was Cytruski i Szpeki, czekam dalej na diss a na whiteboy'a mam nadzieję że jest wiecej osób takich jak ja w łomży którzy poprą moją inicjatywę niż przyłączanie się do lamusów pesudodissujących na chłopaczka który wam nie odpowie. Życzę wam tego lamusy SZPEKI I CYRUSY żeby kiedyś wasze dzieci były wyśmiewane poniżane kopane uważane za frajerskie pochodzenie chociaż Tomek ( Taboret w najmiejszym calu nie przypomina was bo jest bardziej w pożądku niż wy) on wyróżnia się tym od was że on ma MÓZG) wy którzy poniżacie osobę słabszą od was która może czasem nie ma poparcia nie wiem w szkole być może) nie różnicie się dla mnie niczym od papierków laKmusowych które zmieniają kolor na potrzeby doświadczeń. Nie życzę sobie i myślę że większość NORMALNYCH osób z tego forum nie życzy sobie tego samego aby kto kolwiek walił swoje popisówki na człowieka od was słabszego psychicznie, nawet nie wiecie co cxzynicie. Może i jes słabszy psychicznie od was ale uweżcie mi na słowo za tym chłopakiem jest większoć społeczności niż za wami PSEUDOrapeki. Nawet nie wiecie co to prawdziwy diss. Wasz diss polegał na tym żeby się wypromować? Np, na śmiar.......ę co wy wiecie o rapie o hip hopie? To nie polega a tym żeby zadissować na kogoś kto wam nie odpowie!!! Zadissujcie na prawdziwe ekipki typu Dix37 czy PZWN lub Hg. Jesteście bandą zwykłych lamusków. Mam nadzieję że będzie więcej dissów na was niż na Tedego pa do zobaczenia w krótce na koncercie. Tak wogóle to pozdrowienia od stolicy wkrótcce usłyszy o was (szperku i cytrusie) cała Polska za tego dissa na Tomka, pomimo że go nie znam. Ale uwieżcie mi najlepsze ekipy rapowe już was wyśmiewają znający sytuację w łomżynskiej sceny. Do zobacznia w krótcce u was mieście!
|
|
Nie czekam na odpowiedź forumowych napinaczy. Myślę że będę mógł wam odpowiedzieć na żywo na koncercie u was w mieście. A napewno poruszę ten temat i zadedykuję specjalną nutę z przekazem dla takich napinaczy jak Sz C. I ich reszty ziomków tych 2 panów Sz..ra i C....sa- wypowiadającycych sie na tym lub innych podobnych forach! analog
|
|
Po dobrym ziele ziomuś chyba do pisałes ;D podaj dilera;d
|
|
Autor: antonio123 (---.elomza.pl) Data: 17-10-10 19:15 Uprzedzam z góry nie jestem pracodawcą, tylko pracuję u prywaciarza i widzę jak pracownicy pracują gdy szef nie widzi.80 % pracowników nie zasługuje nawet na najniższą krajowa. A ci co narzekają i uważają, że zasługują na wiele więcej, to niech założą własne firmy i zatrudniają ludzi i dadzą im godne wynagrodzenie. Powodzenia. Jak ktoś słusznie napisał w większości firm pracodawcy ledwo wiążą koniec z końcem. No cóż nie każdy może być PRZEDSIĘBIORCĄ. Ta nazwa do czegoś zobowiązuje, jak nie wiążą końca z końcem, to nie powinni pchać się w biznes.
|
|
właśnie i jeżeli nie masz poręczycieli ŁFPK MA umowę z Urzędem pracy i w całości poręczy za Ciebie dana kwotę. i nie będziesz musiał starać sie o 2 poręczycieli jest o naprawdę dobre i korzystne rozwiązanie tylko mało osób wie ze istnieje taka możliwość lomzanin
|
|
a gdzie jest kebab z internetem? Tak żeby sobie jeść i pykać w między czasie? Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |